2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Artık çizik atmaninda vakti geçmiştir attırdım ama faydası geçmiştir bence
Benim böyle sorunum yoktu ki histereskopi yüzünden olmuş
Histeroskopi de ne yapıldı canım sana? Bu arada benımde eskıden 11 mm oluyodu bu tüp bebek ilaçları mı etki ettı ne 8 e düştü bende histeroskopi oldum küçük bir polip oluşmuş onu alalım dediler şimdi daha da düşer mi inceliği diye korkuyorum. Adetlerimde eskiye gore azalmıştı zaten sizdede var mı oyle bi durum?

Yok histereskopi aslında tutunma için şansi arttırıyor fakat bazı hastalarda rahim için olumsuz olabiliyormuş ki burdan bikac kişide yazdı kendi doktorlari histereskopiyi önermedigini güzel olan biseyi de bozmayalım demiş
Benim kendi doktorum da bu rahim kalınlaşma olmamasını histereskopiye bağladı cünki hiç böyle sorunum yoktu ama sizde nasıl olur bilmiyorum

Sizde histeroskopiyle ne yapıldı cizik mi atıldı, hiç bir kotu etkisi yok dedi benım doktorum ama tabi bılmıyorum ki. Histeroskopiyi yapan doktor mu dedi bi de bunu?

Aslında bende rahıme dokundurma taraftarı degıldım 1 cm altında poliplere önermiyorlar bıle ama tutmazsa bundan bılırız dediler bende yaptrdım istemeye istemeye

Sizde histeroskopiyle ne yapıldı cizik mi atıldı, hiç bir kotu etkisi yok dedi benım doktorum ama tabi bılmıyorum ki. Histeroskopiyi yapan doktor mu dedi bi de bunu?
Evet histereskopiyle alındı polip ve çizik atıldı
Ve histereskopiyi yapan doktorum dedi bazen histereskopi sonrası böyle bi durumla karşılaşıyoruz dedi hatta çizik için felan çok keskin bişey kullanmadım dedi ama nasip iste vakit saat dolmadi demekki

E peki kendini onarıyomuymuş canım rahım ne dedi doktorun tedavı için? Nar suyu, yürüyüş cok iyi gelıyo dıyolar kalınlaştırıyomuş

Doktorum nar suyu dedi gerçekten işe yaradi 9mm oldu ama bu seferde yumurta erken catlamis iptal oldu yani şimdi doğal siklus olcak dedi bugün prolaktin yüksek çıkmış cuma günü belli olcak bakalim
9 mm iyi bi değer demekki histeroskopi sonrası bi kaç ay oyle bi yan etki yapmış eger zarar verseydı 9 mm de olmazdı rahım.. diğer hormonlar farklı lucrin vurulup yapılması daha mantıklı gelıyo bana en azından hormonları kontrol altına almış oluyorşar

Evet bu durumun geçici olduğunu söyledi bu formda bu Ayvalı çay önerdi arkadaşlar onu alcam bende cünki bu ayda iptal olur kesin
Cok şükür geçiciyse ben kalıcı sandım kendi adıma da korktum ayvalı çay nasıl yapılıyor? Benımde kontrolum var haftaya adet olcam sonra 21. Gun lucrin vurulcak

Cok şükür geçiciyse ben kalıcı sandım kendi adıma da korktum ayvalı çay nasıl yapılıyor? Benımde kontrolum var haftaya adet olcam sonra 21. Gun lucrin vurulcak
Ben şansıma lucrin yapıldı bu sefer 2 hafta ağır grip oldum rahim 4mm kalındı yine iptal oldu
Ermiş attar yaz Google ara orayı yönlendirirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…