-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.381
Evet canım eczaneden alıyordum.
Şimdiden alma amayarın hayırlısıyla bir transferini ol sonra alırsın 1 hafta geçince.
Gözünüz aydın, çok güzel bir haber. Sağlıkla büyüsün inşallahKızlar kalp atışını duydummmm 6+1 haftalık kese yine küçük estrofem ve progestan iğneye devam ama doktor iyi buldu
Aminn inşallahhGözünüz aydın, çok güzel bir haber. Sağlıkla büyüsün inşallah
Canım transfer oldun mu ?Gözünüz aydın, çok güzel bir haber. Sağlıkla büyüsün inşallah
Oldum, oldumCanım transfer oldun mu ?
Ahh yavrum maşallah sübhanallahKızlar nasılsınız benim nipt test sonucum yien sonuçsuz geldi saçımı başımı yollayam. dün bebişi görmeye gittik çok çok güzel bir muayene oldu kalp beyin idrar kesesi böbrekler heryer ince ayrıntısına kadar incelendi Allah'a şükür hir bir sorun görülmedi doktor ikili test sonucuna baktı trisomy 18-13 genelde ultrasonda da belirti verir dedi içim öyle rahat etti ki. Cuma yine kan vereceğiz bu arada cinsiyeti öğrendik kağıda yazdırdım kuzen cinsiyet belirleme partisi yapacakmış bize. Allah evlatlarımızı nazarlardan saklasın bir selam verelim dedik ablalarimiza Allah isteyene bekleyene bu mucizeyi yaşatsın kucağına almayı nasip etsin sevinç ten ağlamak ne güzel bir duygu şükürler olsun
Benimde bir tanıdığım var o da 5 aydır rahim kalınlaşsın diye uğraşıyor.Kızlar bugün adetin 9.günü rahim 4 mm doktor dedi 4 olmasıda beklenmez ama takip edelim dedi sanki bu ayda olmayacak
Kalınlaşması için bir şey alıyor muydunuz yoksa doğal siklus mu yine? Hiç bilmiyorum ne derece döngüyü etkileyen bir faktör olur ama sadece Estrofem alınsa kalınlaşma için, öyle olmuyor mu?Kızlar bugün adetin 9.günü rahim 4 mm doktor dedi 4 olmasıda beklenmez ama takip edelim dedi sanki bu ayda olmayacak
Artık çizik atmaninda vakti geçmiştir attırdım ama faydası geçmiştir benceBenimde bir tanıdığım var o da 5 aydır rahim kalınlaşsın diye uğraşıyor.
Bu da zormuş gerçekten. Bilmediğimiz neler oluyormuş.
Sen çizik attırmıştın değil mi. İnşallah kalınlaşır bu ay transfer olursun.
Aslında doğal siklus için ilk kez bu ay deniyruz ama doktorum günde 1 estrofem al dedi neresi doğal anlamadimKalınlaşması için bir şey alıyor muydunuz yoksa doğal siklus mu yine? Hiç bilmiyorum ne derece döngüyü etkileyen bir faktör olur ama sadece Estrofem alınsa kalınlaşma için, öyle olmuyor mu?
Estrofem’le kalınlaşır inşallah ve transferiniz gerçekleşirAslında doğal siklus için ilk kez bu ay deniyruz ama doktorum günde 1 estrofem al dedi neresi doğal anlamadim
Nerden alabilirim bu çayı lütfen yardimKuzucum cayi ihlamur demler gibi demliyorsun galiba gunde 1 fincan icmek gerekiyordu. Ararsan yardimci oluyorlar. Ben de vakti zamaninda cok arastirdim forumlardan o cayi bulmustum faydasini goren cok kisi vardi. Bir digeri de zaten duymussundur diye dusunuyorum dogal nar suyu fayda ediyor. Ben kendim sıkmadım hazir satilan yuzde yuz dogal yazanlardan alip 10 gun boyunca her gun icmistim. Ardindan ilacla zaten kalinlasti tüp bebek sürecinde. Ama dogal seyleri de az denemedim yani
Nasılsın canım ?Estrofem’le kalınlaşır inşallah ve transferiniz gerçekleşir
İyiyim, ne olsun. Bu sefer test gününe kadar buradayım, eşimle birlikte boş vaktimizin tadını çıkarıyoruz.Nasılsın canım ?
Günaydın canımİyiyim, ne olsun. Bu sefer test gününe kadar buradayım, eşimle birlikte boş vaktimizin tadını çıkarıyoruz.
Sen nasılsın? Her şey yolundadır umarım
En güzeli canımİyiyim, ne olsun. Bu sefer test gününe kadar buradayım, eşimle birlikte boş vaktimizin tadını çıkarıyoruz.
Sen nasılsın? Her şey yolundadır umarım
Beklemek mi testi yapmak mı? Şu an bu süreç hiç bitmesin istiyorum doğrusuGünaydın canım
En zor kısmı da bu bekleme süreci.
Allah gönlündekini nasip etsin