2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bugün 6. günüm, 29’unda kan vereceğim. Ama kandan önce idrar testi yaparım mutlaka. Hazırlıksız yakalanmayayım en azından 😅
Ayy çok heyecanlandım ya 😍
Gerçi insan negatiften çok kimyasal dan korkuyor ama önce pozitif alacaksın sonra da katlanarak artacak Allahın izniyle 🥰❤️
Ne zaman yapacaksın? Bize de aaaat 😋

Ayy çok heyecanlandım ya 😍
Gerçi insan negatiften çok kimyasal dan korkuyor ama önce pozitif alacaksın sonra da katlanarak artacak Allahın izniyle 🥰❤️
Ne zaman yapacaksın? Bize de aaaat 😋
Ay evet, hadi negatif yine net bir sonuç da. Pozitif çıkınca kimyasal mı değil mi yine arafta kalıyor insan.
Yarın ya da öbür gün yaparım herhalde. Sonucunu atarım buraya, hiç meraklanma 💕

Testimi yaptım geldim, şöyle çıktı

CD0765EA-E3EC-41C6-A38A-BAF93DE1B254.jpeg

Allahım çok şükür, biliyordum ya🙏 bu test çok iyi canım diğerlerini de bununla devam et mutlaka.
Şimdi koyulaşmasını takip etmekte sıra. Dualarım seninle canım 🍀🧿💜
Üç tane almıştım, yarın öbür gün tekrarlarım, inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırız 🙏🏻
Bu testin hassasiyeti nedir bilen var mı? Üzerinde hiçbir şey yazmıyor.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 ♥️

Bugün 6. günüm, 29’unda kan vereceğim. Ama kandan önce idrar testi yaparım mutlaka. Hazırlıksız yakalanmayayım en azından 😅
Canım yarın kan verecektin. Güzel sonuçlar alacağına eminim 🥰🥰
Benimde yarın dr kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.
Artık cinsiyetini de öğreneyim yaww 🤣

Katlanarak artsin inşallah şimdiden tebrik ederim canım 💕🧿

Cok şükür cnm çok sevindim🤲🥰

Bekliyoruz canım 🤲🏻🤲🏻❤️

Hepinize çok teşekkür ederim 🙏🏻

Canım yarın kan verecektin. Güzel sonuçlar alacağına eminim 🥰🥰
Benimde yarın dr kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.
Artık cinsiyetini de öğreneyim yaww 🤣

Evet, yarın test günüm, inşallah bu sefer güzel haberlerle gelirim ♥️
Senin minik her aşamada nazlı ya, kız olacak galiba 💕 Yarın belli olur umarım. Ama böyle heyecanla beklemesi de güzel değil mi?

Kızlar selam biz cinsiyet partimizi dün yaptık Rabbim bize erkek bebek nasip etti. O jadar cok mutluyum ki bi yandan da hala içimde korku herkes alışveriş yapmamı istiyor ama önceki kaybımdan sonra o kadar korkuyorum ki

Hala kan veremedim yine testi tekrarlamam istendi bu 3. Kez kan vermem anlamına gelecek. Anatomik olarak herşey yolunda denildi Allah'a şükür ama kan sonucu çıkmaması canımı sıkıyor.

Partimizden pastamızı ekliyorum kuzenim sağolsun sürpriz yapti bizlere

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-28-22-17-35-875_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-11-28-22-17-35-875_com.whatsapp.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2022-11-28-22-17-07-777_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-11-28-22-17-07-777_com.whatsapp.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar selam biz cinsiyet partimizi dün yaptık Rabbim bize erkek bebek nasip etti. O jadar cok mutluyum ki bi yandan da hala içimde korku herkes alışveriş yapmamı istiyor ama önceki kaybımdan sonra o kadar korkuyorum ki

Hala kan veremedim yine testi tekrarlamam istendi bu 3. Kez kan vermem anlamına gelecek. Anatomik olarak herşey yolunda denildi Allah'a şükür ama kan sonucu çıkmaması canımı sıkıyor.

Gözün aydın canım 🥰🥰 pasta harika 🧿

Ayy çok güzel 😍❤️
Maşallah 🧿

X