- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.361
İnşallah geç tutunma olmuştur da pozitifi görürsünüzmerhaba, bugün transferimin 7. günü 5aa embriyo transfer edilmişti. bugün belirtilerimin şiddetinden ötürü idrar testi yaptım fakat negatif. benim durumumu yaşayıp sonradan pozitifi görenleriniz var mı aranızda?
Evet, yarın üçüncü deneme
Hadi bakalım Allah işini gücünü rast getirsin.Evet, yarın üçüncü deneme
Hadi bakalım son kavuştayEvet, yarın üçüncü deneme
Canım son kaçtı rahim kalınligiEvet, yarın üçüncü deneme
Amin, inşallahM
Hadi bakalım son kavuştaysıkıca tutunsun inşallah
Vallahi ne yalan söyleyeyim, bu sefer hiç sormadım. Ama sanki doktor hemşireye 11 bilmem kaç gibi bir şey dedi.Canım son kaçtı rahim kalınligi
Sormayı unuttum, sen de doktora gidecektin sanki. Her şey yolundadır umarım
Çok şükür canım bir hafta geriymiş ama düzelir dedi.Sormayı unuttum, sen de doktora gidecektin sanki. Her şey yolundadır umarım
Bol ceviz pekmez balık ye canimÇok şükür canım bir hafta geriymiş ama düzelir dedi.
Sen ne yaptın canım son durum neBol ceviz pekmez balık ye canim
Tamam canımBol ceviz pekmez balık ye canim
Allah hayırlısını versin inşallah son olsunEvet, yarın üçüncü deneme
Başlarda olur öyle, sağlıkla büyüsün minikÇok şükür canım bir hafta geriymiş ama düzelir dedi.
Amin, umarım öyle olurAllah hayırlısını versin inşallah son olsun
İnşallah canım ,sağolBaşlarda olur öyle, sağlıkla büyüsün minik
İnşallah toparlamıştır estrofem ve progestan fitil kullanıyordum hemen progestan iğneye başlattı inşallah etkili olmuştur yarın kendini gösderirBende 6 haftalıkken kese görmeye gitmiştim kesem 5 haftalık çıkmıştı. Olabiliyor sonradan toplayıp haftasıyla uyumlu oluyor.
Evet canım eczaneden alıyordum.Hanımlar, bir sorum olacak. Kaset testlerinizi nereden alıyorsunuz? Eczanelerde bulunuyor mu?
Belk bendede öyledir küçük olduğu içinde gözükmüyordur bakalım yarın inşallah gösterir kendini...Bende 6 haftalıkken kese görmeye gitmiştim kesem 5 haftalık çıkmıştı. Olabiliyor sonradan toplayıp haftasıyla uyumlu oluyor.