2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım sen ne yaptın son durumun ne
Benim Cumartesi günü transferim olacak. Dün başladım yine Prolutex iğneye, fitile falan. Hiç özlememişim
Bir de aksi gibi grip oldum, fena öksürüyorum. Bir de üstüne Deltacortril alıyorum, nasıl düzelecekse o zaman Cumartesi’ye kadar.

Canım bende hiç bir şey yok, unutuyorum bazen umarım her şey yolundadır ,yarın gidicem
Grip oldum hapşurmaktan içim acıyor resmen

Sen nabıyosun canım
Hep böyle rahat geçsin inşallah
Bulantı falan bazılarına çok çektiriyor, böylesi daha güzel. Haber et yarın mutlaka.

Çok geçmiş olsun, bir an evvel iyileşirsin umarım. Ben de grip oldum, bu halde İstanbul’a üç geri dön. Yolculuk boyu yanında oturduğum insanlara yazık oldu ama yapacak bir şey de yoktu
Bir de bağışıklık baskılayıcı alıyorum transfer öncesi. Geçen transferlerde 5 gün alıp kestim. Bu sefer 6 hafta boyunca alacakmışım. Tam hastalık sezonu, hayırlısı.

Çok sevindim hayırlı olsun canım. İnşallah bu sefer güzel haberi alırız senden.
Dua edeceğim sana. Hamiş olan arkadaşlar da etsin hamilelerin duası kabul olurmuş

İdrar enfeksiyona birsey yapamıyorlar bol su içmenigerekiyor bende de vardı bol su iciyorum

Cok sevindim cnm inşallah güzel haberlerini aliriz

ayyy çok şükür , vakit geldi
Dualarım seninle
Sana da geçmiş olsun canım

Çok sevindim hayırlı olsun canım. İnşallah bu sefer güzel haberi alırız senden.
Dua edeceğim sana. Hamiş olan arkadaşlar da etsin hamilelerin duası kabul olurmuş

Cok sevindim cnm inşallah güzel haberlerini aliriz

ayyy çok şükür , vakit geldi
Dualarım seninle
Sana da geçmiş olsun canım

Hepinize çok teşekkür ederim
Aranıza katılmak nasip olur umarım

Kızlar kafam çok karışık yaa ben ikili test sonucunda sorun sadece yaştan kaynaklı çıktı 1.157 de diğerleri risk yok denilecek durumda ama doktor yinede fetal yaptır için rahat etsin istersen dedi kafam çok karıştı napsam bilmiyorum

Kararı en nihayetinde kendiniz vereceksiniz, ama ense kalınlığı ve burun ölçümleri normal çıktıysa, yaş faktörü hariç başka risk yoksa fetal DNA’yı yapınca farklı ne çıkacak? Hani baştan fetal DNA yapılmasını anlıyorum da, riski düşük çıkan ikili testin ardından bir de bunun eklenmesini pek anlamıyorum.
Siz nasıl hissediyorsunuz yapıp yapmama konusunda?

Ben ikilide yorum genel yapılıyor sanıyordum her faktör için ayrı risk çıkıyormuş yani diğer 3 olasılık normal ama yaş işte 1.157 çıktı . Burun ense normal ölçümler

Ben ikilide yorum genel yapılıyor sanıyordum her faktör için ayrı risk çıkıyormuş yani diğer 3 olasılık normal ama yaş işte 1.157 çıktı . Burun ense normal ölçümler
Yani yaşın öyle çıkması zaten beklenen bir şey. Ama ölçümler ve diğer oranlar normalse fetal DNA’nın ekstra getirisi olacak mı? Bana daha çok stres yaratır gibi geliyor. Kan ver, sonucu bekle, beklerken ne olacak diye binbir senaryo yaz.

O kadar haklısınız ki şimdiden enerjim gitti zaten yaştan risk çıkacağını biliyordum ama doktor önemsemez diye düşündüm aksi oldu yaptir dedi fetal içinde dert kalmasin oysa içimde bir dert yoktu o öyle deyince strese girdim. Değişen birşey olmayacak kendi adıma aslında aldırır mıyım bilmiyorum ki offf walla cahillik mutluluk

Çok hassas bir konu ve sizin için en doğru kararı yine siz vereceksiniz. Ama zaten bir şey değişmeyecekse kendinizi huzursuz etmeye değmez gibi.

Kızlar ben 9 kasımda keseyi görmek için gitmiştim kese boyutum 5.7 mm çıktı beklenene göre küçük dedi doktorum hemen progestan iğneye başlattı salı yine gttim yine kese içinnde birşey göremedik sağlıksız gibi duruyor ama hcg tahlili istemişti haftasına göre uyumlu çıktı olumlu düşünmemizi sağlıyor demişti... Sizce bu 1-2 hafta içerisinde gözükürmü 19 ekimde olmuştum transferi 6+6 haftalık gözükür acaba geçmi döllendide göstermiyor??

Kuzum insalh gözükür ben bu geç döllenmeyi anlamiyrm yani bunlar dışarda döllendi zaten

Kese doğru yerde görünüyorsa ve kan değerleri iyiyse, belki sadece biraz daha sabır gerekiyordur. Her zaman kitabına göre ilerlemiyor hamilelikler. Umarım her şey yolunda gider

Kese doğru yerde görünüyorsa ve kan değerleri iyiyse, belki sadece biraz daha sabır gerekiyordur. Her zaman kitabına göre ilerlemiyor hamilelikler. Umarım her şey yolunda gider
Evet kese yernde gözüküyor ama boyut olarak küçük değerler iyi orda olduğuna inanıp konuşuyoruzda umarım ordadır anlar hisseder kendini gösterir...

Evet kese yernde gözüküyor ama boyut olarak küçük değerler iyi orda olduğuna inanıp konuşuyoruzda umarım ordadır anlar hisseder kendini gösterir...
Bende 6 haftalıkken kese görmeye gitmiştim kesem 5 haftalık çıkmıştı. Olabiliyor sonradan toplayıp haftasıyla uyumlu oluyor.

merhaba, bugün transferimin 7. günü 5aa embriyo transfer edilmişti. bugün belirtilerimin şiddetinden ötürü idrar testi yaptım fakat negatif. benim durumumu yaşayıp sonradan pozitifi görenleriniz var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…