- 9 Mayıs 2022
- 3.812
- 3.483
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.301
Mm benim dondurulacağı için transfer olmayacağı için dondurmadılar demekki. Şşmdi daha iyi anladım sağolun. Sizin 5. Gün embriyosu mu olmuş sanırım kaç emriyo oluşmuştu toplamda.Evet 3.gün transfer ediliyor fakat dondurulmuyor . 5. Gün dondurup Rahmi dinlendiriyorlar. O esnada pgt yapılabiliyor.
3 yumurta toplandı 3 tane iyi kalite embiryo oluştu. Genetikten 2 si sağlıklısız biri sağlıklı geldi, sağlıklı embiryo transfer yapıldı. Doğru hastanedesiniz emin olun. İnşallah sağlıkla pozitifi görürsünüz.Mm benim dondurulacağı için transfer olmayacağı için dondurmadılar demekki. Şşmdi daha iyi anladım sağolun. Sizin 5. Gün embriyosu mu olmuş sanırım kaç emriyo oluşmuştu toplamda.
Ben yaşımdan dolayı genetiğe göndermeyi düşünmedim açıkçası. İşte 7 döllenmişti benim 4 kaldı bugün 5. Gün ama 1 i çok arada kalmış 4 ün sonu 5. Günün başı gibi bi gelişimi olmuş onu dondurmuşlar diğer 3 ü de gelişimi yavaş olunda yarın belli olacak yani ya donacak ya da ölecrklrr bilemiyorum3 yumurta toplandı 3 tane iyi kalite embiryo oluştu. Genetikten 2 si sağlıklısız biri sağlıklı geldi, sağlıklı embiryo transfer yapıldı. Doğru hastanedesiniz emin olun. İnşallah sağlıkla pozitifi görürsünüz.
Ama tabi genetiğe göndermeyerek doğru mu yapıyoruz yanlış mı onu bilemiyorum ben genetik test yaptırmıştım ondan sanırım hiç doktor böyle bişey demeyince bende bi afallamış durumdayım. Genetiğe göndermelerinin sebebi tam olarak ne için ? Kalıtsal hastalık kromozomal bi sıkıntı olmaması adına sanırım değil mi.3 yumurta toplandı 3 tane iyi kalite embiryo oluştu. Genetikten 2 si sağlıklısız biri sağlıklı geldi, sağlıklı embiryo transfer yapıldı. Doğru hastanedesiniz emin olun. İnşallah sağlıkla pozitifi görürsünüz.
Benim sağlıklı olan embiryo için transferden önce embriyolog ile görüştürmüşlerdi. Embiryolog da 4aa ile 5aa arasında ama 5aa ya daha yakın demişti. Ve benim embiryo iki defa çözdürüp donduruldu birinci de genetik inceleme için DNA parçası çıkmadı. Yani diyeceğim eğer o embiryo sağlıklı ise Allah’ın izniyle her koşulda tutunur. İçiniz rahat olsun. Bir de o diğerleri de 5. Güne gider inşallahBen yaşımdan dolayı genetiğe göndermeyi düşünmedim açıkçası. İşte 7 döllenmişti benim 4 kaldı bugün 5. Gün ama 1 i çok arada kalmış 4 ün sonu 5. Günün başı gibi bi gelişimi olmuş onu dondurmuşlar diğer 3 ü de gelişimi yavaş olunda yarın belli olacak yani ya donacak ya da ölecrklrr bilemiyoruminşallah iyi olur
Anladım bana da telefonda işte 5 in başı gibi bişey dedi. İnşallah diğerleri de gider de tekrar toplama vs işlemine gerek kalmaz nasip dediğiniz gibi Allah’ın izniyle olur inşallah. Size de sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerim.☺Benim sağlıklı olan embiryo için transferden önce embriyolog ile görüştürmüşlerdi. Embiryolog da 4aa ile 5aa arasında ama 5aa ya daha yakın demişti. Ve benim embiryo iki defa çözdürüp donduruldu birinci de genetik inceleme için DNA parçası çıkmadı. Yani diyeceğim eğer o embiryo sağlıklı ise Allah’ın izniyle her koşulda tutunur. İçiniz rahat olsun. Bir de o diğerleri de 5. Güne gider inşallah
Sağlıkla gelsin zilliSelam kızlar
Dr kontrolüm vardı.
Benim nazlican gene uyuyordu.
Dr çok sakin bir bebek geliyor dedi
Tahmininiz ne dedim , kız olabilir ama 16. haftayı bekleyin dedi.
Sağlıkla gelsin inşallah minikSelam kızlar
Dr kontrolüm vardı.
MaşallahSelam kızlar
Dr kontrolüm vardı.
Amin canım inşallah.Sağlıkla gelsin inşallah minik
Yaaaa ben ne dedim sağlıkla gelsin nazli kizSelam kızlar
Dr kontrolüm vardı.
Merhaba nasıl oldunuz rahim kalınligi nasildiIyi aksamlar bende salı günü transfer oldum 3. Gün embriyo. Ne zaman evde test yapabilirim, vakit hoc gecmiyor
10. Gün yapın benceIyi aksamlar bende salı günü transfer oldum 3. Gün embriyo. Ne zaman evde test yapabilirim, vakit hoc gecmiyor
Amin canım inşallahYaaaa ben ne dedim sağlıkla gelsin nazli kiz
Sağlıkla gelsin miniğimizSelam kızlar
Dr kontrolüm vardı.
Onu bilmiyorum progestan fitili kullanıyorum sabah akşam 2er tane ve Didrogesteron günde 3 kere ve kalcadan 4gubde bi igne vurdurtuyorum.Merhaba nasıl oldunuz rahim kalınligi nasildi
Amin canımmmmSağlıkla gelsin miniğimiz