2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Selam kızlar
2 gündür Tüyap fuarında çalışıyorum.
Sürekli ayakta ve hareket halinde akşama kadar belim çıkıyor ayak tabanlarim agriyor şişiyor ama şükür günler geçiyor.
Cuma sabahı tekrar yapilacak nifty icin kan verdim bu arada.
Biz cumartesiye kalmaz cinsiyeti öğrenmeye gideriz inşallah doktora.
Eşim kız ben erkek diyorum ama inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur inanın hiç fark etmez cinsiyeti. Ne olursa olsun anne ve Babası onu cok cok seviyor ve dört gözle gelişini bekliyor.

Sizler nasılsınız?

Selam kızlar
2 gündür Tüyap fuarında çalışıyorum.
Sürekli ayakta ve hareket halinde akşama kadar belim çıkıyor ayak tabanlarim agriyor şişiyor ama şükür günler geçiyor.
Cuma sabahı tekrar yapilacak nifty icin kan verdim bu arada.
Biz cumartesiye kalmaz cinsiyeti öğrenmeye gideriz inşallah doktora.
Eşim kız ben erkek diyorum ama inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur inanın hiç fark etmez cinsiyeti. Ne olursa olsun anne ve Babası onu cok cok seviyor ve dört gözle gelişini bekliyor.

Sizler nasılsınız?
İnşallah test sonucun da temiz çıkacak Allahın izniyle.
Bende çalışıyorum ama işten ayrilicam. Oturarak çalışıyorum ama halsiz kalıyorum.
Bir de tabi yaş var zor oluyor.
Bende daha cinsiyeti öğrenemedim. Dediğin gibi sağlıkla gelsinler de farketmez 🙏🙏

Kızlar ben fetel DNA yaptirmadim ama herkes yaptırıyor sanırım . Benim ikili testim çıktı yarın kontrol var ama çok tedirginim ben eğer ikili test normal çıkarsa yaptırmayı düşünmüyorum ama herkes yaptırmış bilemedim allah herkesin yardimcisi olsun . Melek senin ikili test sonucun ne oldu ne dediler malum bende 37 yaşındayım riskli çıkabilir yaştan dolayı ama

Kızlar ben fetel DNA yaptirmadim ama herkes yaptırıyor sanırım . Benim ikili testim çıktı yarın kontrol var ama çok tedirginim ben eğer ikili test normal çıkarsa yaptırmayı düşünmüyorum ama herkes yaptırmış bilemedim allah herkesin yardimcisi olsun . Melek senin ikili test sonucun ne oldu ne dediler malum bende 37 yaşındayım riskli çıkabilir yaştan dolayı ama
Kombine risk diye bişey var o gayet güzel çıkmış. Yaştan dolayı risk çıktı bende. Bende fetal dna yaptırmadım. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza.

Kız olsun oğlan olsun, hepiniz de hayırlıysa ve sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza. Hamilelik günlüklerini gördükçe inanamıyorum vaktin ne kadar çabuk geçtiğine. Oldu mu olmadı mı derken nerelere gelmiş herkes 💕 🧿

selam kızlar nasılsınız? hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah 🥹
aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? bir haftadır çok kötüyüm😭 mide bulantıları geçmeyen var mı? birinin bu günler geçecek demesine ihtiyacım var… 🍀

aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? bir haftadır çok kötüyüm😭 mide bulantıları geçmeyen var mı? birinin bu günler geçecek demesine ihtiyacım var… 🍀
İdrar yolu enf. doktorunuz mu dedi bende kendimden süpheleniyorum ama kontrolede var daha

Bende de idrar yolu enfeksiyonu var sanırsam.
Wc ye gidince biraz yanmam olmaya başladı.

İdrar yolu enf. doktorunuz mu dedi bende kendimden süpheleniyorum ama kontrolede var daha
5-6 gün önce şiddetli karın ağrısıyla acile gittim. acildeki dr kan ve idrar tahlili yaptırdı. kan sonuçlarım normal ama idrarda enfeksiyon var ultrasona da bi bakalım dedi. baktılar bebiş iyi.. parol verip gönderdiler. sonraki gün çok kötü mide bulantısı baş ağrısı yaşadım kustum da.. dayanamayıp kendi doktorumu aradım piyeloseptyl isminde ilaç verdi günde üç defa kullan dedi. 3 gündür kullanıyorum şimdi genelde midem bulanıyor kusmuyorum karnım bazen ağrıyor.. 🤷🏻‍♀️ özellikle idrar yaparken yanma varsa enfeksiyon oluyor.

5-6 gün önce şiddetli karın ağrısıyla acile gittim. acildeki dr kan ve idrar tahlili yaptırdı. kan sonuçlarım normal ama idrarda enfeksiyon var ultrasona da bi bakalım dedi. baktılar bebiş iyi.. parol verip gönderdiler. sonraki gün çok kötü mide bulantısı baş ağrısı yaşadım kustum da.. dayanamayıp kendi doktorumu aradım piyeloseptyl isminde ilaç verdi günde üç defa kullan dedi. 3 gündür kullanıyorum şimdi genelde midem bulanıyor kusmuyorum karnım bazen ağrıyor.. 🤷🏻‍♀️ özellikle idrar yaparken yanma varsa enfeksiyon oluyor.
Yanma gibi değil ama normalde idrarımı yaparken herhangi bişey olmuyodu suan yaparken kasıklarımda bi acı hissediyorum benimde cımartesi sol kasıkta siddetli ağrı vardı bebek iyiydi ama doktor bi acıklma yapmadı

İdrar enfeksiyona birsey yapamıyorlar bol su içmen gerekiyor bende de vardı bol su iciyorum

X