2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar bişey sorcam benim transferden beri bi akıntım var afedersiniz sümük seklinde ve hafif yesil gibi bu aynı devam ediyor . İdrar testimde yada kan testimde hiçbi sorun cıkmadı . Gecen doktora söylediğimde alttan muayene edebilirm demişti hiç muayene olmakta istemiyorum ya sizde var mı böyle bişey hiç ? Çevremde bi kaç arkadasom bende de vardı diyo ama bilemedim

Kızlar bişey sorcam benim transferden beri bi akıntım var afedersiniz sümük seklinde ve hafif yesil gibi bu aynı devam ediyor . İdrar testimde yada kan testimde hiçbi sorun cıkmadı . Gecen doktora söylediğimde alttan muayene edebilirm demişti hiç muayene olmakta istemiyorum ya sizde var mı böyle bişey hiç ? Çevremde bi kaç arkadasom bende de vardı diyo ama bilemedim
Bende adet günüm geldiğinde çok hafif akıntı olmuştu. Ama son günlerde afedersiniz koku alıyorum wc ye gittiğimde.
Üşüttüğümüz için mi bilmiyorum ama.

Benim de tam tersi, ilk Zoladexi adet döngüsünün ortasında bir yerlerde yapmışlardı. Yani son bir regl gördüm ondan sonra da zaten kesildi ve transfer hazırlıklarına başlandı. Zoladex etkisinde iki transfer oldum, ikisi de kimyasalla sonuçlandı. Şimdi de Zoladexi adetimin 3. günü falan yaptılar, vuruldum vurulalım hiç adet olmadım yani. Bu sefer de böyle transfer olacak. Amin, inşallah hepimiz için güzel sonuçlansın bu defa 💕 🙏🏻
Canım peki hiç adet olmadan nasıl trasfer oluyo

Canım bende sarı renk, koyu koyu gelen sıvı değil yani koyu kıvamlı akıntı var
Dr ilk söylediğimde koku ve kaşıntı yoksa bol su iç geçer dedi
Kaşıntı vs olursa söyle fitil vereyim dedi
Ama geçmedi bir türlü er gündemimizde biliyorsun caha ciddi şeyler olunca birdaha lafını etmemiştim🤭
Geçen gittiğimde söyledim hocam dedim geçmiyor bu akıntı fitil yazdı
Kullandım faydası olmadı fitilin adı donaxyl
Kaşıntı ve koku olmadıkca hafifi bi enfeksiyon sayılıyor sanırım o sebple çok üstüne düşmedi doktr

Canım bende sarı renk, koyu koyu gelen sıvı değil yani koyu kıvamlı akıntı var
Dr ilk söylediğimde koku ve kaşıntı yoksa bol su iç geçer dedi
Kaşıntı vs olursa söyle fitil vereyim dedi
Ama geçmedi bir türlü er gündemimizde biliyorsun caha ciddi şeyler olunca birdaha lafını etmemiştim🤭
Geçen gittiğimde söyledim hocam dedim geçmiyor bu akıntı fitil yazdı
Kullandım faydası olmadı fitilin adı donaxyl
Kaşıntı ve koku olmadıkca hafifi bi enfeksiyon sayılıyor sanırım o sebple çok üstüne düşmedi doktr
Ay süper oldu yazman ya banada arkadasım dedi bende de oluyodu korkma dedi
Doktorda alttan muayene edicem diyince bende sesimi cıkarmadım daha 😂😂 en iyisi su içmeyi çoğaltiyim idrar testimde enfeksiyon cıkmadı o dönemde oluyodu böyle ondan içim rahat aslında

Ay süper oldu yazman ya banada arkadasım dedi bende de oluyodu korkma dedi
Doktorda alttan muayene edicem diyince bende sesimi cıkarmadım daha 😂😂 en iyisi su içmeyi çoğaltiyim idrar testimde enfeksiyon cıkmadı o dönemde oluyodu böyle ondan içim rahat aslında
Renkli sarı ve yeşil akıntı enfeksiyon demek kuzum aslında normal değil
Ama tedavi gerektircek boyutu yanma ve koku olursa diye biliyorum
Ama sen yinede söle ihmal etme, tabi rn önemlisi su bn suyu azalttım bi süredir🫢
Bu arada alttan muane korkma lütfen hiçbir zararı yok
Bebek şuan eksiye göre daha da yukarda eskiden ilk zaman bile olduk yani
Alttan muanenin hiçbir riski yok
Olsa dr yapar mı hiç
Ben oldum canım altdan da korkma muaneden

Kızlar bişi soracağım size ben normalde lutinus kullanıyordum fitil aparati vardı. Doktor progestan a geçti ondan bir aparat yok hap şeklinde ben onu vajinadan nasıl yerleştireceğim litinusta ki apartla itsem ne olur ayy bilemedim denemedim rahat mi gidiyor nasıldır
Progestan ıkı cesıt var hap mı fıtıl mı yazdı sana, fitil ise evet aparat yok parmagınla ıteklıceksın veya lutınus aparatını kullanabılırsın

Canım peki hiç adet olmadan nasıl trasfer oluyo
Adet olanlarla aynı tedavi şekli. Sadece regl olmayı beklemiyorsun, doktorun belirlediği tedavi takvimine göre ilaçlara başlıyorsun. Bir de transfer olmuyor tabii, dondurulmuş embriyo gerekli bu şekil tedavi için.

Taze transfer olmuyor olacaktı, nedense silinmiş yazarken. Regl olunmadığından sadece dondurulmuş embriyo transfer edilebiliyor.

Olabilir ya bende bilmiyorum napsam muayene olsammı beklesem mi
Cnm slm bende de vardı
Hatta dr kontrol edelim dedi ben de izin verdim alttan muayene edildi bakıldı kan yok enfeksiyon değil dedi.

Progestan hap iç akşamları dedi
Iliskiyi fln yasakladı ki zaten transferden beri yasak bizde anlayacağın ama şuan geçti artık yok çok şükür

Cnm slm bende de vardı
Hatta dr kontrol edelim dedi ben de izin verdim alttan muayene edildi bakıldı kan yok enfeksiyon değil dedi.

Progestan hap iç akşamları dedi
Iliskiyi fln yasakladı ki zaten transferden beri yasak bizde anlayacağın ama şuan geçti artık yok çok şükür
Evet bende progestanı fitl olarak alırken bu kadar gelmiyodu fitili kesince iyice geldiğini fark ettim bilmiyorumki olmadı gidnce muayene olup bi bakarım

Hanımlar merhaba
Şişli memorial de genetiğe gönderilmiş 5. Gün embriyosu transferi ile gebe kaldım. İkili test dörtlü test vs için hemşireye sordum gerek yok dedi. Siz genetiğe gönderip sobada testleri yaptırdınız mı?
Merhaba sizde Şişli memorialda olduğunuz için bir soru sormak isterim. Hastanenin genel prensibi 3. Gün olarak embriyo dondurmamak mı acaba ? Ben diğer merkezlerde ki gibi dondururlar diye düşünmüştüm ama şuan embriyolarım gelişme aşamasında da baya da gelişimi duran var. 3. Gün dondurma işlemi yapılmamış 5. Güne ilerletmeye çalışıyorlar. Bilginiz var mı bu konuda yani 3. Gün hiç dondurmuyorlar sanırım değil mi

Kızlar mide şişliğim var sabahtan akşama kadar sürüyor. Sade soda içiyorum ama bilmiyorum zararı olur mu. Bütün gün huzursuz ediyor mecburen içiyorum. Sizlerde de var mı aynı sıkıntı 😔

Merhaba sizde Şişli memorialda olduğunuz için bir soru sormak isterim. Hastanenin genel prensibi 3. Gün olarak embriyo dondurmamak mı acaba ? Ben diğer merkezlerde ki gibi dondururlar diye düşünmüştüm ama şuan embriyolarım gelişme aşamasında da baya da gelişimi duran var. 3. Gün dondurma işlemi yapılmamış 5. Güne ilerletmeye çalışıyorlar. Bilginiz var mı bu konuda yani 3. Gün hiç dondurmuyorlar sanırım değil mi
Evet 3.gün transfer ediliyor fakat dondurulmuyor . 5. Gün dondurup Rahmi dinlendiriyorlar. O esnada pgt yapılabiliyor.

X