2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Aynen kuzum benimde ilk vurundugum âdetin 4.gunuydu bir sonraki âdeti görmeden gün sayarak transfer olmuştum kimyasal gebelik oldu tekrar histereskopi dinlenme derken şimdi de âdetin 18.gunu vurdurdu doktorum zoladexi bakalım ilk adette hormonlar normal çıkarsa transfer hazırlığı olacak Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Hay Allah ya kötü olmuş, gerçekten çok stresli bir bekleyiş süreci.. kaçıncı haftada kan vermiştiniz?

cokk heyecanlıı yaa :)
evet kız benimki hem testte cıkmıstı hemde totosundan baktı doktor dırek gosterdı kendını
bır ay vermek cok zor dımııı napıyor ne edıyor dıye merak etmemek eldee değiil. hergun cagırsalar hergun gıderım yada hafta bır olsun ya 1 ay nedır

sen dedıgımı yap çikolata ve muzlu sütü dene

Ben siz dinledim muzlu süt içip gittim bebek resmen dans ediyordu

Kesin yapıcam dediğini

Merhaba 3 aylık zoladex kullanımından ne kadar sonra regli oldunuz yada oldunuzmu tam anlıyamadım
İlk Zoladex vurulduktan 3 ay sonra transfer oldum. Kimyasalla sonuçlandı, doktorum etkisi hâlâ devam ediyor ikinci transferi de hemen peşine yapalım dedi. Yani araya transferler girdiği için tam olarak ne zaman regl olurdum bilemiyorum. Ama ikinci transferi doktorum iğnenin etkisi devam ettiği için yapmak istediyse 3 ayı geçmiş demektir.

Kizlar herkese selam , gecen hafta ikili testte bebisimi net gorememislerdi yazmistim size hatirlayanlar olacaktir. Bugun tekrar gittim cok sukur net olarak herseyini goruntuledi doktor , bir sorun gorunmuyor dedi. Yalniz biz hala cinsiyeti ogrenemedik. Acikcasi 13. Hafta icin belki erkendir ancak gorebilen doktor soyluyor.
Kizlar doktor 15 saniye kadar renkli ultrasonu acip bakti ve plasentanin altinda çıkıntı var erkege benziyor dedi. Simdi sorum şu her iki cinsiyette de zaten cikinti yok mu ya Pipi gordum deseydi kesin erkek diyecektim ama pipi gordum demiyor , cikinti var diyor. Yorumlarinizi merak ediyorum , var mi cinsiyeti ogrenen ?

Benim de tam tersi, ilk Zoladexi adet döngüsünün ortasında bir yerlerde yapmışlardı. Yani son bir regl gördüm ondan sonra da zaten kesildi ve transfer hazırlıklarına başlandı. Zoladex etkisinde iki transfer oldum, ikisi de kimyasalla sonuçlandı. Şimdi de Zoladexi adetimin 3. günü falan yaptılar, vuruldum vurulalım hiç adet olmadım yani. Bu sefer de böyle transfer olacak. Amin, inşallah hepimiz için güzel sonuçlansın bu defa

Bende 12. Haftada ikili teste gittiğimde %80 erkek dedi bizede gösterdi dışa doğru birşey vardı

Bana 11. Haftada erkek gibi gözüküyor ama erken dedi ben bayaga bayaga pipiye benzer bişi gördüm ama değişebilir de dedi henüz yeni oluşuyor dedi bilmiyorum ki

Bende daha öğrenemedim. Cumartesi sırf cinsiyet için gidicez.
Bakalım benim nazlıcan prens mi yoksa prenses mi

Bana 11. Haftada erkek gibi gözüküyor ama erken dedi ben bayaga bayaga pipiye benzer bişi gördüm ama değişebilir de dedi henüz yeni oluşuyor dedi bilmiyorum ki

Valla canim net olarak 16. Haftayi bekleyin diyorlar , biz de sanirim mecbur bekleyecegiz. Benim arkadaslarima 12.haftada kesin olarak bilgi vermislerdi doktor kesin dedi , bir biz ogrenemedik bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…