2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ayy senin olmuştu kanama değil mi bende bizim grupta birinin olmuştu diye kimdi o diyorum. Benim de geçen hafta oldu kanama şuan bişi yok ama çok tedirgin oldum sürekli tuvalette kontrol halindeyken

Doktor banada Lucrin verdi..
Döngünün 21gunu yap dedi..
Kasım regli ike tüpe basliycam..
Neden veriliyor bu İğne acaba
Mrb canım bende âdetin 18.gunu zoladex vuruldum normal döngüme göre adete bir hafta kaldı âdet oluncada tahlil yaptıracam ona göre dondurulmuş embriyo transferi hazırlığı olacak sorum şu ben şimdi normal âdet döngüme göre mi âdet olacam yoksa bir ay felan mi geçecek âdet olmam için biliyor musun sen ya da bilen varsa cevap verebilir mi

Ayy senin olmuştu kanama değil mi bende bizim grupta birinin olmuştu diye kimdi o diyorum. Benim de geçen hafta oldu kanama şuan bişi yok ama çok tedirgin oldum sürekli tuvalette kontrol halindeyken
KACINCI HAFTANDA OLDU CANIM
VE NE KADAR SÜRDÜ
BANA 20 GUN ISTIRAHAT VERMISLERDI SUREKLI YATTIM VE BOL SU ICTIM VE progestan ıgne ıle PRULUTON IGNE VURULDUM.
COOK SIK DUS ALMA.
SICAK SUYLA DUS ALMA VE DUSTA COK KALMA.
EV ISI YAPMA .
BOLCA YATMAK GEREKIYOR

Aylık Zoladex oldunuz sanırım. Benim anladığım kadarıyla normal adet döngünüze göre değil, Zoladex’e bağlı olarak biraz daha geç regl olacaksınız.

canım ben döngünün 21.günü lucrın oldum ,
dıger adetım 1 gun gecıktı gecıkme cok yaşamadım..
adetın 3.günü de ıgnelere basladım merıofert kullanıyorum suan

Aylık Zoladex oldunuz sanırım. Benim anladığım kadarıyla normal adet döngünüze göre değil, Zoladex’e bağlı olarak biraz daha geç regl olacaksınız.
Evet kuzum aylık tek doz vuruldum zoladex ne kadar bir gecikme olabilir sence şu anda bir hafta var regle

canım ben döngünün 21.günü lucrın oldum ,
dıger adetım 1 gun gecıktı gecıkme cok yaşamadım..
adetın 3.günü de ıgnelere basladım merıofert kullanıyorum suan
Birçok yerde ilk adet olunuyor sonraki âdet gecikiyor yazıyordu kafam karıştı benimde eğer zamanın da olursa bir hafta kaldı âdete ya inşallah hemen olurum da bir an önce transfer olurum bide benim toplam dongum 26 gün felan ben döngünün 18.gunu zoladex vuruldum

Test yaptıran birçok insan da var canım. Ama ben istemedim. Bende taşıyıcı olma durumu vardı sağlıklı olma durumu da vardı. Ama sıkıntı olunca illa belli ediyormuş kendini.

Evet kuzum aylık tek doz vuruldum zoladex ne kadar bir gecikme olabilir sence şu anda bir hafta var regle
Kişiden kişiye değişir bence, kesin bir şey söylemesi çok zor. Ben 3 aylık vuruldum ve etkisi 3 ayı da geçti.
Ama şimdi düşündüm de, sen 18. gün vurulduysan yumurtlama olmuştur bile. Yani bu regl normal zamanında gelmesi gerekir. Bundan sonraki de bir ay atlayacak.
Benimki adetin 3. günü falan yapılmıştı, yumurtlamadan önce yani. O zaman adet hemen kesiliyor.

canım benımkı farklı ben daha yumurta buyutme aşamasındayım..
bir tane daha lucrın var elımde onu sanırım transfere yakın yapacagım ..
ınsallahhh cabucak gelır adetın de transfer olursun sende

İkili test aynı gün vermiştik sanki sonucun cıktımı
Bugün gösterdim doktora.
Yaştan dolayı risk çıktı.
Nifty testini yapmayacağımı söyledim.
21. haftaya kadar yapılıyormuş detaylı ultrasona girince yine bakacağız duruma.
Bu arada beni ay sonunda çağırdı muayene için.
Biz daha cinsiyeti de öğrenemedik.
Acaba haftasonu başka bir dr a mı gitsem.
14+1 im sanırım bugün.
Senin sonucun nasıl çıktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…