-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.221
Çok güzel haber korkma herşey güzel olacak inşallahKızlar ben kese ve kalbi gördümçok şükür
Biraz fazla soldaymış yakın takip verdi inşallah bir sıkıntı olmaz
Bence yok dedi ama yine de korktum
Ayy senin olmuştu kanama değil mi bende bizim grupta birinin olmuştu diye kimdi o diyorum. Benim de geçen hafta oldu kanama şuan bişi yok ama çok tedirgin oldum sürekli tuvalette kontrol halindeykenh
hiç korkma saglıklıysaa büyüyecekk minnoş sen sadece dıkkat et ve bolca dua et .
bılıyosun benım 20 gun kanamam oldu ne zorluklarla atlattım .
allah ol der olur canım ...
içini ferah tut.
birde sır vereyim miii ??
sola yerleşen bebekler yüzde 99 kız olur...
tecrübeden mütevellit :)
Mrb canım bende âdetin 18.gunu zoladex vuruldum normal döngüme göre adete bir hafta kaldı âdet oluncada tahlil yaptıracam ona göre dondurulmuş embriyo transferi hazırlığı olacak sorum şu ben şimdi normal âdet döngüme göre mi âdet olacam yoksa bir ay felan mi geçecek âdet olmam için biliyor musun sen ya da bilen varsa cevap verebilir miDoktor banada Lucrin verdi..
Döngünün 21gunu yap dedi..
Kasım regli ike tüpe basliycam..
Neden veriliyor bu İğne acaba
KACINCI HAFTANDA OLDU CANIMAyy senin olmuştu kanama değil mi bende bizim grupta birinin olmuştu diye kimdi o diyorum. Benim de geçen hafta oldu kanama şuan bişi yok ama çok tedirgin oldum sürekli tuvalette kontrol halindeyken
Aylık Zoladex oldunuz sanırım. Benim anladığım kadarıyla normal adet döngünüze göre değil, Zoladex’e bağlı olarak biraz daha geç regl olacaksınız.Mrb canım bende âdetin 18.gunu zoladex vuruldum normal döngüme göre adete bir hafta kaldı âdet oluncada tahlil yaptıracam ona göre dondurulmuş embriyo transferi hazırlığı olacak sorum şu ben şimdi normal âdet döngüme göre mi âdet olacam yoksa bir ay felan mi geçecek âdet olmam için biliyor musun sen ya da bilen varsa cevap verebilir mi
canım ben döngünün 21.günü lucrın oldum ,Mrb canım bende âdetin 18.gunu zoladex vuruldum normal döngüme göre adete bir hafta kaldı âdet oluncada tahlil yaptıracam ona göre dondurulmuş embriyo transferi hazırlığı olacak sorum şu ben şimdi normal âdet döngüme göre mi âdet olacam yoksa bir ay felan mi geçecek âdet olmam için biliyor musun sen ya da bilen varsa cevap verebilir mi
Evet kuzum aylık tek doz vuruldum zoladex ne kadar bir gecikme olabilir sence şu anda bir hafta var regleAylık Zoladex oldunuz sanırım. Benim anladığım kadarıyla normal adet döngünüze göre değil, Zoladex’e bağlı olarak biraz daha geç regl olacaksınız.
İnşallah canım benim sağolÇok güzel haber korkma herşey güzel olacak inşallah
Birçok yerde ilk adet olunuyor sonraki âdet gecikiyor yazıyordu kafam karıştı benimde eğer zamanın da olursa bir hafta kaldı âdete ya inşallah hemen olurum da bir an önce transfer olurum bide benim toplam dongum 26 gün felan ben döngünün 18.gunu zoladex vuruldumcanım ben döngünün 21.günü lucrın oldum ,
dıger adetım 1 gun gecıktı gecıkme cok yaşamadım..
adetın 3.günü de ıgnelere basladım merıofert kullanıyorum suan
Amin inşallah....... Çok teşekkür ederim. Darısı başına inşallahmelekomelek maşallah ne guzel umutların yesermis bebeğin büyüyor sağlıkla doğup kucağına da gelsin inşallah
Test yaptıran birçok insan da var canım. Ama ben istemedim. Bende taşıyıcı olma durumu vardı sağlıklı olma durumu da vardı. Ama sıkıntı olunca illa belli ediyormuş kendini.Merhaba. Hayırlı olsun, çok sevindim adınıza, sağlıkla büyütün evladınızı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizim en kalitelisi genetikte anormal çıktı. Muhtemelen en kalitesi olduğu için genetik yapılmasa o transfer edilecekti. Bu sefer Allah korusun ileride başka türlü bir sorunla karşıla bilecektik. O bakımdan genetik testi çok iyi bir fırsat ama anladığım kadarı ile coğu kişi genetik test yaptırmamış ya da yaptırmıyor. O zaman herkes risk almış oluyor biraz. Acaba bu genetikler embriyo anne karnında geliştikçe düzelenebiliyor mu? Genelde sağlıklı cocuklar doguyor tüp bebekte çünkü. Eger öyleyse boşuna genetik yaptırıp embriyolarımıza şans tanımıyor oluyoruz. Bu konu da bilginiz var mı acaba?
AminnnnnAmin inşallah....... Çok teşekkür ederim. Darısı başına inşallah
Kişiden kişiye değişir bence, kesin bir şey söylemesi çok zor. Ben 3 aylık vuruldum ve etkisi 3 ayı da geçti.Evet kuzum aylık tek doz vuruldum zoladex ne kadar bir gecikme olabilir sence şu anda bir hafta var regle
canım benımkı farklı ben daha yumurta buyutme aşamasındayım..Birçok yerde ilk adet olunuyor sonraki âdet gecikiyor yazıyordu kafam karıştı benimde eğer zamanın da olursa bir hafta kaldı âdete ya inşallah hemen olurum da bir an önce transfer olurum bide benim toplam dongum 26 gün felan ben döngünün 18.gunu zoladex vuruldum
İkili test aynı gün vermiştik sanki sonucun cıktımıAmin inşallah....... Çok teşekkür ederim. Darısı başına inşallah
Bugün gösterdim doktora.İkili test aynı gün vermiştik sanki sonucun cıktımı
Hayırlı olsun canımmmmKızlar ben kese ve kalbi gördümçok şükür
Biraz fazla soldaymış yakın takip verdi inşallah bir sıkıntı olmaz
Bence yok dedi ama yine de korktum
Aminn ,Allah razı olsun canımHayırlı olsun canımmmmallah nazardan saklasın
Yazdım şimdi hemşireye söktürücü versin sıkıldım vallaAminn ,Allah razı olsun canım
Az kaldı sizinde güzel haberlerinizi alıcaz