2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canm benimde genetik yapıldı embriyoma ama ben cvs de yaptırdim gerek yok dedi 2li 3luye

Benim normal cıktı 29 ekimde gitmiştim en son 26 kasımda cagırdı bi daha bende 13+2 oldum suan

hayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Transfer edilen embriyonuz mozail mıydı acaba?
Sağolun inşallah genetik test yaptırmamıştık bu embriyolara.. geçen seneden dondurmuştuk, blastokist kalitesi iyi değil diye transfer de ettirmemiştik. Nifty test sonucum gelene kadar çok huzursuzdum neyseki sonuç iyi geldi.. Mozaiklerin iyi çıkma şansı olabiliyor galiba, küçük de olsa, onun için dursun bence yine de kenarda.

Kızlar benim fetal dna yani nifty test sonucum dün çıktı ve şaka gibi bir sonuç: kanda gerekli düzeyde fetal dna rastlanmadığı için testin tekrarlanması istenildi. Cuma tekrar gidip kan vereceğim merkeze kaç gündür elim yüreğimde bekliyorum ve sonuç bu yoruldum vallahi. Dün rüyama bile girdi sanırım cok taktım kafaya uyurken bile testler raporlar görüyorum. Keske hic ikiliyi baştan yaptirmasaydim.

Canım çok haklısın zaten stresli süreç iyice kötü oluyor insan.
İnşallah sonucun temiz çıkar.
Bende 2 li test yaptırmıştım. Yaştan dolayı yüksek risk çıktı. 1/64
kombine risk 1/605 çıkmış bu değer iyi dedi dr.
Ama sonuçta risk var mı var.
Fetal dna yı şuan yapmayacağımı söyledim.
Allah yüzümüze baksın valla ne diyelim.

Benim 1 saat bile sürmedi 2 gece hastanede yattım ilaçlara geri döndüm ve geçti şükür sıcak duş sanırım etkiledi

Bende dün gittim doktora 2li test yaptı burun ense normal kan aldı 2 li için sonuç haftaya duruma göre fetal önerdi her durumda fetale gerek yok dedi senin yaşın çok ileri değil dedi ki ben 37 yaşındayım bende 2li sonuca göre hareket edeceğim ama emin değilim fetalde

Bende 40 yaşındayım canım. Ultrason ölçümleri şükür iyiydi.
Benim anlamadığım 28 yaşındaki insana da öneriyorlar.
İnşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci.

kızlar herkese onerıyorlar benımde yasım 32 bende yaptırdım.
neden yaptırdım ikilide testte cıkan olasılıklar varya hanı suan sızde cıkan rısk o rısk aslında belkı yok bıle ama panıklemenıze sebep oluyor bu olmasın dıye garantı olsun 99,9 dıye fetal onerıyorlar.
orda varsa dırek net cıkıyor. yüzdelik dilimler verılmıyor tek ayrım bu yanı olasılıklara dayanmıyoe 2 lidekı gıbı.
benc hıcbırsorununuz yok olasılık uzerınden gıdıyor bu sebeple oyle demıslerdır.

Aynen doktor da aynı şekilde olasılık olarak söyledi.
Sen nasılsın bu arada.
Cinsiyeti de öğrenmiştin sanki kızdı yanlış hatırlamıyorsam.
Biz öğrenemedik geçen hafta uyuyordu dr ay sonuna geleceksin dedi.
Eşimde çok merak ediyor adam 5 yıldır bekliyor ne yapsın
Bu cumartesi için başka dr dan randevu aldık sırf cinsiyet merakımızdan

Kızlar bişi soracağım size ben normalde lutinus kullanıyordum fitil aparati vardı. Doktor progestan a geçti ondan bir aparat yok hap şeklinde ben onu vajinadan nasıl yerleştireceğim litinusta ki apartla itsem ne olur ayy bilemedim denemedim rahat mi gidiyor nasıldır

Ben bir doktora gittim farklı o mesela paran çok herhalde dedi ikili test yeter dedi . Yani burda mesele şu sonuca göre nasıl yol alacaksın bilmiyorum bende yaptırıp yaptırmayacagimi bilmiyorum kafam çok karışık

Merhaba 3 aylık zoladex kullanımından ne kadar sonra regli oldunuz yada oldunuzmu tam anlıyamadım

Kızlar yarın kese görmeye gidicez çok heycanlıyım dün akşam rüyamda değerimin düştüğünü gördm o yüzden rahatlamak adına bugun kan verdim 4340.79 çıktı 20. Gün

Ayy hergün bakıyorum belli oldu mu diye, haber ver bizede çok heyecanlı

Bende progestan fitil kullanıyorum evet aparatı yok gitdiği yere kadar itdiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…