-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.201
Peki lucrin ne zman yaptın canım tarih ne zamandiKızlar nasılsınız ben bu ay kendi şansımı denedim dedim körün taşı ya tutarsa diye bakalımen son 18 eylulde adet oldum transfer iptal olunca ilaçları kestim ama hala adet olmadım sanırım lucrin yüzünden şimdi 13 kasımda adet olmam lazım yumurtlama günümden beri göğüslerim şiş bel ağrım var beyaz akıntım var alt karın batmalarim kasık ağrısı var psikolojik de olabilir kafayı yemiş de olabilirim ama hiç gergin değilim adet olmazsam test yaparım olursam da yeniden tedaviye başlarım
7 eylüldePeki lucrin ne zman yaptın canım tarih ne zamandi
Peki canım senin lucrin aylık mi yoksa 3 aylikmjydi7 eylülde
Ekim ayı boş geçti benim iptal olduğundan beri adet olayım da tekrar tedaviye başlayayım diye bekliyorumOzman benim adetlerimide alt üst eder
Aylık hep aylık oldumPeki canım senin lucrin aylık mi yoksa 3 aylikmjydi
Canım söktürücü neden vermedi benim doktorum rutini bozmamak için duphaston yada tarlusal verdi ilaç bitince adet oluyosun bu ay yine verdi ama.kullanmciamEkim ayı boş geçti benim iptal olduğundan beri adet olayım da tekrar tedaviye başlayayım diye bekliyorum
Ben Eylül ayında adet olduğumda rahim tam sökülmedigi için adet biter bitmez verdi söktürücü ekimde transfer iptal olunca kendi haline bırakalım dedi bu defa.bence iyi yapıyorsun inşallah en kısa zamanda tedaviye başlarız çok bekledik gerçektenCanım söktürücü neden vermedi benim doktorum rutini bozmamak için duphaston yada tarlusal verdi ilaç bitince adet oluyosun bu ay yine verdi ama.kullanmciam
Vücudum kendi istediği zaman olsun herşey düzelsin diye yada yanlış yapıyorum ne bileyim baksana seninki çok uzamis
İnsalh canım ama benim bugün lekelenmem başladı adetime daha 14 gün var bu estrofem bıraktığım için ara lekelenmeymis doktorum dedi hemen tarlusal başla 5gün iç sonra sökülsün dedi yani yine söktürücü basladimBen Eylül ayında adet olduğumda rahim tam sökülmedigi için adet biter bitmez verdi söktürücü ekimde transfer iptal olunca kendi haline bırakalım dedi bu defa.bence iyi yapıyorsun inşallah en kısa zamanda tedaviye başlarız çok bekledik gerçekten
Merhaba. Hayırlı olsun, çok sevindim adınıza, sağlıkla büyütün evladınızı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizim en kalitelisi genetikte anormal çıktı. Muhtemelen en kalitesi olduğu için genetik yapılmasa o transfer edilecekti. Bu sefer Allah korusun ileride başka türlü bir sorunla karşıla bilecektik. O bakımdan genetik testi çok iyi bir fırsat ama anladığım kadarı ile coğu kişi genetik test yaptırmamış ya da yaptırmıyor. O zaman herkes risk almış oluyor biraz. Acaba bu genetikler embriyo anne karnında geliştikçe düzelenebiliyor mu? Genelde sağlıklı cocuklar doguyor tüp bebekte çünkü. Eger öyleyse boşuna genetik yaptırıp embriyolarımıza şans tanımıyor oluyoruz. Bu konu da bilginiz var mı acaba?Canım benim 2. Tüp bebek deneyişim. İlkinde 4 embriyo gönderdik teste ama 2 sağlıklı geldi denildi. Biri direk negatif oldu diğeri kimyasal oldu. (Kimyasal sebebini embriyo sağlıksız denildi ki testten sağlıklı gelmişti ) hastane değiştirdim 2. Ye tekrar yaptırdık ve teste göndermedim. Doktorum biyopsi sıkıntılı olabilir dedi böyle denedik. Şimdi hamileyim nasipse. Ben çok güvenmiyorum teste benimde yumurta dan kaynaklıydı. Gene de doktor ne önerdiyse dene ama göndermeden de deneyebilirsiniz. Hakkınızda hayırlı olsun inşallah hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin
hayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Transfer edilen embriyonuz mozail mıydı acaba?Teşekkür ederimdarısı tüm isteyenlerin başına olsun iki kere 3’er blastokist gönderdik genetiğe hepsi olumsuz döndü.. Daha sonra, önceki tedavilerimizde dondurduğumuz ama düşük kalite olduğu için transfer ettirmediğimiz embriyonun transferi ile hamile kaldım
İnşallah canım.Kızlar ben kese ve kalbi gördümçok şükür
Biraz fazla soldaymış yakın takip verdi inşallah bir sıkıntı olmaz
Bence yok dedi ama yine de korktum
Hadi gözün aydınKızlar ben kese ve kalbi gördümçok şükür
Gerçekten öyle yapmak istiyorum canım, inşallahHadi gözün aydın
Sağlıkla büyüsün, sağlıkla gelsin inşallah
Niye sıkıntı olsun, hiç öyle düşünme. Yavrunun kalp atışlarını duydun, buna odaklan heyecanını mutluluğunu yaşa
Amiiinn teşekkür ederimm canımİnşallah canım.
Allah kucağına almayı nasip etsin
hiç korkma saglıklıysaa büyüyecekk minnoş sen sadece dıkkat et ve bolca dua et .Kızlar ben kese ve kalbi gördümçok şükür
yaa canım geldiğimden beri araştırıyorum kese kalp varsa dış gebelik değildir diyorlar kafam karıştı çok.yaa evet canım çok şükür öyle bir durum yok öyle daha sıkıntılı bir psikolojih
hiç korkma saglıklıysaa büyüyecekk minnoş sen sadece dıkkat et ve bolca dua et .
bılıyosun benım 20 gun kanamam oldu ne zorluklarla atlattım .
allah ol der olur canım ...
içini ferah tut.
birde sır vereyim miii ??
sola yerleşen bebekler yüzde 99 kız olur...
tecrübeden mütevellit :)