2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Gün aşırı progestan 50mg ve günde 2 fitil alacağım takip edecek olan doktora da salı gideceğim tüp bebek doktorum tamamen kes diyor ben tamamen kesersem bir daha kanama olursa baygınlık geçiririm demekki bizim henüz kese yeterince progesteron üretmiyor napalim devam ederiz gittigim bir doktor hiç kanamasi olmadığı halde haftada bir iğne vurulmuş depotu olmadı öyle devam ederiz ay ne bileyim buna şükür de bir tam anlamıyla ohhh diyemedim yaa

Kızlar 2 li tarama testimde PAPP-A değerim 0,48
Beta-HCG değerimde 8,39 çıkmış.
Doktora ve asistanına ulaşamıyorum 1 saattir.
Anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?

Merhaba hayırlı olsun öncelikle saglık için büyütün evladınızı inşallah. Bizler içinde dua edin lütfen 3 embriyomuz kaldı 3 ünü de genetige gonderdik. Malesef ikisi anormal birisi mozaik çıktı. Sizin kaç embriyonuz genetige gitti acaba ve sonuncuda neden tercih etmediniz. Acaba yeni denemede bizde mi genetik yaptırmasak diyorum ama bu seferde riskli olacaktır. Ne yapsak hiç bilmiyorum.

Kizlar bebek eşyaları almaya başladınız mi
Yaaa ben aslında biraz örgü yapmak istiyorum ama cinsiyeti belli olmadan da yapmak istemiyorum.
Geçen sene hayatımda ilk defa bordo renk bebek yeleği ördüm. Youtubeden çıkardım örneği ve çok da güzel oldu.
Tam kız rengi gibi Bakalım onu giydirebilecek miyim

Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına olsun iki kere 3’er blastokist gönderdik genetiğe hepsi olumsuz döndü.. Daha sonra, önceki tedavilerimizde dondurduğumuz ama düşük kalite olduğu için transfer ettirmediğimiz embriyonun transferi ile hamile kaldım

Kızlar başım çok tutdu kafamı oynatamıyorum ağrıdan
Aşırı ağrıyor parol dışında yapabilrceğimiz birşey var mı ?
Birde burun tıkanıklığımın sebep olduğunu düşünüyorum onun için yapabileceğimiz bişey var mı?

Cok güzel yapmışsın canm

Canım benim 2. Tüp bebek deneyişim. İlkinde 4 embriyo gönderdik teste ama 2 sağlıklı geldi denildi. Biri direk negatif oldu diğeri kimyasal oldu. (Kimyasal sebebini embriyo sağlıksız denildi ki testten sağlıklı gelmişti ) hastane değiştirdim 2. Ye tekrar yaptırdık ve teste göndermedim. Doktorum biyopsi sıkıntılı olabilir dedi böyle denedik. Şimdi hamileyim nasipse. Ben çok güvenmiyorum teste benimde yumurta dan kaynaklıydı. Gene de doktor ne önerdiyse dene ama göndermeden de deneyebilirsiniz. Hakkınızda hayırlı olsun inşallah hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin

Acile gidin damardan parol versinler bir de oksijen isteyin 4ml/dk şiddetine göre yükseltir dr geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…