-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.181
Gün aşırı progestan 50mg ve günde 2 fitil alacağım takip edecek olan doktora da salı gideceğim tüp bebek doktorum tamamen kes diyor ben tamamen kesersem bir daha kanama olursa baygınlık geçiririm demekki bizim henüz kese yeterince progesteron üretmiyor napalim devam ederiz gittigim bir doktor hiç kanamasi olmadığı halde haftada bir iğne vurulmuş depotu olmadı öyle devam ederiz ay ne bileyim buna şükür de bir tam anlamıyla ohhh diyemedim yaaMerhaba canım
Benimde ilk haftalardan beri kanamam lekelenmem olmuştu
Ama bir süredir bitmişti bu durum
Artık geçti bitti derken
Benimde tüp bebek doktoru 10 hafta bitince progestan dex ve prolotonu bıraktırdı tamamen kesti progestanı.
Ama benim içim rahat olmadığı için takip doktoruma bir süre daha alıyım iğne olarak olmasada progestanı için daha rahat eder dedim ve takip doktorumda 200mg hap olarak ıc iki hafta daha dedi
Ama yeterli gelmedi demekki çünkü cuma günü kanamam oldu benimde
Yine kaybettim korkusuyla dr koştum ama bebiş iyiydi
Şimdi progestan fitil 200mg aksamları , haftada 1 de proloton depotu vurulcam. Bu şekilde devam edicem.
2gün öncede peronatologa gittim haftada 1 proloton vurul dedi
Yeterli gelmediği için kanamanın olduğunu söyledi.
sen şuan ne şekilde kullanacaksın?
Canm seninki erkek olacak galiba ikili testte beta 50 altı erkek diyolarKızlar 2 li tarama testimde PAPP-A değerim 0,48
Beta-HCG değerimde 8,39 çıkmış.
Doktora ve asistanına ulaşamıyorum 1 saattir.
Anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?
Sağlıklı olsun da valla hiç önemli değil.Canm seninki erkek olacak galiba ikili testte beta 50 altı erkek diyolar
Aynn saglikli olsunlarda erkek demisti dktr degismezseSağlıklı olsun da valla hiç önemli değil.
Senin cinsiyeti belli oldu mu yoksa ben mi unuttum
Merhaba hayırlı olsun öncelikle saglık için büyütün evladınızı inşallah. Bizler içinde dua edin lütfenMerhaba kaç embriyo gönderdiniz acaba genetiğe? Bir seferde sağlıklı embriyo gelmeyebilir, yaşınız çok değil, denemeye devam edin bence. Merkezle ilgili bir olumsuzluk yaşamadıysanız ben de aynı yerde devam etmenizi tavsiye ederim, farklı bir merkezde farklı bir şey yapmayacaklar çünkü. Bir de mozaikleri imha ettirmeyin, başka seçeceğiniz olmazsa transfer düşünebilirsiniz. Bu süreçte eşiniz bazı takviyeler alabilir bu, doktorunuz da önermiştir muhtemelen.
Bu arada ben de genetiğe daha önce embriyo gönderdim ve olumsuz döndü iki kere, sonra genetiksiz transferle hamile kaldım.. yaşım 40 olduğu için yaşla birlikte düşen yumurta kalitesi ile ilgili benimkisi
Test Vermiştin inşallah temiz çıktı.Aynn saglikli olsunlarda erkek demisti dktr degismezse
Benim beta 54 ama %90 erkek dediCanm seninki erkek olacak galiba ikili testte beta 50 altı erkek diyolar
1 hafta sonra çıkacak inşallah temiz çıkarTest Vermiştin inşallah temiz çıktı.
Demekki doğru çıkmiyormuşBenim beta 54 ama %90 erkek dedi
Bu değerler neye göre değişiyo acaba bana doktor normal dedi ikili testimeDemekki doğru çıkmiyormuş
İkili testten hiç anlamam normal demişse doğrudur dktrna guvenBu değerler neye göre değişiyo acaba bana doktor normal dedi ikili testime
Yaaa ben aslında biraz örgü yapmak istiyorum ama cinsiyeti belli olmadan da yapmak istemiyorum.Kizlar bebek eşyaları almaya başladınız mi
Ben şu 12. Haftayı sağ sağlım atlatayim da başka da bişi istememKizlar bebek eşyaları almaya başladınız mi
Teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun öncelikle saglık için büyütün evladınızı inşallah. Bizler içinde dua edin lütfen3 embriyomuz kaldı 3 ünü de genetige gonderdik. Malesef ikisi anormal birisi mozaik çıktı. Sizin kaç embriyonuz genetige gitti acaba ve sonuncuda neden tercih etmediniz. Acaba yeni denemede bizde mi genetik yaptırmasak diyorum ama bu seferde riskli olacaktır. Ne yapsak hiç bilmiyorum.
Cok güzel yapmışsın canmYaaa ben aslında biraz örgü yapmak istiyorum ama cinsiyeti belli olmadan da yapmak istemiyorum.
Geçen sene hayatımda ilk defa bordo renk bebek yeleği ördüm. Youtubeden çıkardım örneği ve çok da güzel oldu.
Tam kız rengi gibiBakalım onu giydirebilecek miyim
Canım benim 2. Tüp bebek deneyişim. İlkinde 4 embriyo gönderdik teste ama 2 sağlıklı geldi denildi. Biri direk negatif oldu diğeri kimyasal oldu. (Kimyasal sebebini embriyo sağlıksız denildi ki testten sağlıklı gelmişti ) hastane değiştirdim 2. Ye tekrar yaptırdık ve teste göndermedim. Doktorum biyopsi sıkıntılı olabilir dedi böyle denedik. Şimdi hamileyim nasipse. Ben çok güvenmiyorum teste benimde yumurta dan kaynaklıydı. Gene de doktor ne önerdiyse dene ama göndermeden de deneyebilirsiniz. Hakkınızda hayırlı olsun inşallah hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsinEmbriyolarına genetik test yaptıranlar var mı? sonuclarınız nasıl çıktı? bizim olumsuz bulundugu için transfer yapılmadı. genetik test yaptırmak iyi mi kötü mü anlamadım? ne olur tecrübelerinizi paylaşın
Acile gidin damardan parol versinler bir de oksijen isteyin 4ml/dk şiddetine göre yükseltir dr geçmiş olsunKızlar başım çok tutdu kafamı oynatamıyorum ağrıdan
Aşırı ağrıyor parol dışında yapabilrceğimiz birşey var mı ?
Birde burun tıkanıklığımın sebep olduğunu düşünüyorum onun için yapabileceğimiz bişey var mı?