2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yaa şimdi gördüm çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ? Yaa korkmaz mı insan

Arkadaşlar Ermiş Attar diye bir yer varmış ve bitkisel kürler ile çocuk sahibi olmak isteyenlere alternatif tedavi sağlıyormuş. Buraya giden faydasını gören var mı? Arkadaşımın bazi tanıdıkları buraya gidip normal şartlarda hamile kalmışlar. Giden, bilen var mı acaba bilgi verebilir misiniz?

Bende 3 kilo verdim doktor dediki 13. Haftadan sonra geçer dedi hevesle bekliyorum bende zofer kullanıyorum öğlene kadar idare ediyo
Aynn canm bende çok kotuydum zofer bile etki etmiyordu serum yiyordum hep çok şükür geçti uzun surmedi

kızlar merhaba , tüp bebeğe başladım bugun iğnelerimi vurulacağım ama merıofert 150ml eksıgım var ..
20 adet yazmıstı doktorum 13tane bulabıldım..
elinde olan var mı bana yardımcı olabilir misiniz ?Meriofert 150

Ben gitmedim ama bende rahim inceligi vardi ayvali cay iyi geliyor dedikleri icin ordan ayvali cay siparis etmistim. Cok kullanmama gerek kalmadan ilaclarla rahmim kalinlasti ama.

Kızlar 12+1 haftalik hamileyim. En son 8.haftamda doktor kontrolum olmustu ve vajinal bakilmisti. 8.hafta dahil bana hep vajinal baktilar. 1 aydir doktora gitmemistim ve şuan İkili test haftasinda olduğum için dün hastaneye gittim. Karindan ilk kez goruntulemeye calistilar ancak ne kadin dogum doktoru ne de ikili test yapacak olan radyolog maalesef ki karindan bebegi net olarak goruntuleyemedi. Belki hastanenin cihazi boyledir diyerek bugun kalktim baska bir özel hastaneye gittim yine ayni sorun. Bebek kese icinde var , kalp atisi var , zar zor kafasi da seciliyor ancak net olarak gorulemiyor. Radyolog 1 hafta sonra yeniden deneyelim suan kucuk bir haftaya daha buyumus olur dedi. Rahmim ters oldugu icin de suan tam gorunmeyebilirmis. Yani 1 hafta beklemek cok sorun degil de insan endise ediyor. 2 gundur isimi halledemeden elim bos donuyorum. Var mi benzer sorunu yasayan ? Doktor degilim ama 3 aylik bebek nasil gorunmez deyip duruyorum kendi kendime de. Ense kalinligi vs olcum yapilamadi

Devlette görmek malesef biraz zor . Ben tam 12 haftalıkken gittim doktora ölçüsü aldı bi sorun yasamadım ama benim doktorumun cihazları cok iyi onla alakalımı bilmiyorum ama ikili testin süresi var zaten haftaya daha iyi gözükür inşallah

Devlete gitmedim canim ikisi de özel hastane . Vajinalden hic sorun yasamadan bebegi 8 haftaya kadar takip etti doktorum. Ancak 12 haftalik olduk net gorememek cok tuhaf geldi.

Ben gitmedim ama bende rahim inceligi vardi ayvali cay iyi geliyor dedikleri icin ordan ayvali cay siparis etmistim. Cok kullanmama gerek kalmadan ilaclarla rahmim kalinlasti ama.
Ayvalı caymi nasıl kullandın canım benim böyle bu sorunum yoktu ama 2 aydır kalınlaşmadi rahim iptal oldu

Merhaba canım
Benimde ilk haftalardan beri kanamam lekelenmem olmuştu
Ama bir süredir bitmişti bu durum
Artık geçti bitti derken
Benimde tüp bebek doktoru 10 hafta bitince progestan dex ve prolotonu bıraktırdı tamamen kesti progestanı.
Ama benim içim rahat olmadığı için takip doktoruma bir süre daha alıyım iğne olarak olmasada progestanı için daha rahat eder dedim ve takip doktorumda 200mg hap olarak ıc iki hafta daha dedi
Ama yeterli gelmedi demekki çünkü cuma günü kanamam oldu benimde
Yine kaybettim korkusuyla dr koştum ama bebiş iyiydi
Şimdi progestan fitil 200mg aksamları , haftada 1 de proloton depotu vurulcam. Bu şekilde devam edicem.
2gün öncede peronatologa gittim haftada 1 proloton vurul dedi
Yeterli gelmediği için kanamanın olduğunu söyledi.
sen şuan ne şekilde kullanacaksın?

Allah razi olsun çok teşekkür ederim bilgi için. Umarım en hayırlısı en iyisi olur hepimiz için
Merhaba kaç embriyo gönderdiniz acaba genetiğe? Bir seferde sağlıklı embriyo gelmeyebilir, yaşınız çok değil, denemeye devam edin bence. Merkezle ilgili bir olumsuzluk yaşamadıysanız ben de aynı yerde devam etmenizi tavsiye ederim, farklı bir merkezde farklı bir şey yapmayacaklar çünkü. Bir de mozaikleri imha ettirmeyin, başka seçeceğiniz olmazsa transfer düşünebilirsiniz. Bu süreçte eşiniz bazı takviyeler alabilir bu, doktorunuz da önermiştir muhtemelen.
Bu arada ben de genetiğe daha önce embriyo gönderdim ve olumsuz döndü iki kere, sonra genetiksiz transferle hamile kaldım.. yaşım 40 olduğu için yaşla birlikte düşen yumurta kalitesi ile ilgili benimkisi

Ayvalı caymi nasıl kullandın canım benim böyle bu sorunum yoktu ama 2 aydır kalınlaşmadi rahim iptal oldu

Kuzucum cayi ihlamur demler gibi demliyorsun galiba gunde 1 fincan icmek gerekiyordu. Ararsan yardimci oluyorlar. Ben de vakti zamaninda cok arastirdim forumlardan o cayi bulmustum faydasini goren cok kisi vardi. Bir digeri de zaten duymussundur diye dusunuyorum dogal nar suyu fayda ediyor. Ben kendim sıkmadım hazir satilan yuzde yuz dogal yazanlardan alip 10 gun boyunca her gun icmistim. Ardindan ilacla zaten kalinlasti tüp bebek sürecinde. Ama dogal seyleri de az denemedim yani

Ben sadece kese için alttan muayene oldum bi daha hiç alttan bakmadılar

Benim doktorum 8 haftaya kadar alttan bakti hem de 2 doktor takip ediyordu biri normal kadin dogum doktoru biri de kendi tup bebek doktorum. Nitekim 12 ye geldik hala karindan secilmiyor bebek

Benim doktorum 8 haftaya kadar alttan bakti hem de 2 doktor takip ediyordu biri normal kadin dogum doktoru biri de kendi tup bebek doktorum. Nitekim 12 ye geldik hala karindan secilmiyor bebek
Bu aşamalara kadar henüz hiç gelemedim, o yüzden bilemiyorum tabii. Ama 10. haftamda doktorum hâlâ vajinal ultrasonla bakıyordu ve birçok kişiden de 12.haftada hâlâ vajinal bakıldığını duydum. Vajinal bakılmasında bir sakınca yoksa doktorunuzdan yana, öyle bir deneseniz? İçinizin rahat etmesi bakımından. Kilonuz var mı bilmiyorum, ama o da etki edebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…