2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bilmiyorum ki önlemi ne ne olcak yada trasferden 1 gün önce mi catlatiyolar ne oluyo
Valla bende anlamadim ki canım bende ilk defa dondurulmus transfer olacağım ne iliski yasak dediler ne ayriyetten şunu kullanacaksin dediler hiç bişey demediler keske catlamis olan yumurtan dollensede kendiliğinden gelse miniğin

Canım bizde yasak ki hep korunuyoruz hatta doktorumda dedi dikkat et rahim hazır yumurta catlamiş korkuyorum ki hamile kalasın dedi

Kızlar bulantısı olan var mı ? Benim dünden beri bulantı kusma var ilaç verdi doktor ama oda gündüz idare ediyor akşama etkisi kalmıyo hiç

Amin inslalah canım hepimize Allah nasip etsin tabiki vardır bunda da bir hayır inşallah bu sefer olur

Kızlar birsey soracağım elimde kalan ilaçlar var bunları ne yapabilirim acaba?
Sizler ne yaptınız?
3 kutu estrofem & 1 kutu climara bant
Bir tane esfrofemi bana gönderirmisinz ücreti neyse veririm ya ,hepsini alırdmda test tarihime kadar garanti olan sonra nasl bir sonuç alacağımz belli değil bu arada bebişinz hayırlı uğurlu olsun

İnşallah
Sen naptın çok özletiyorsun kendini
Çok az kaldı senin transfere, ben bile heyecanlanıyorum
Vallahi pek bir şey yapmadım, Kasım’ın gelmesini bekliyorum. 1 Kasım’da Estrofem’e başlayacağım, ondan sonraki kan tahlilleri ve kalınlık iyi çıkarsa 20’si gibi transfer gerçekleşecek. İşten dolayı yoğun oluyorum o yüzden fazla bakamıyorum buraya. Bir de bir dahaki transferden önce halletmek istediğim ne varsa onlarla ilgileniyorum. Malum transfer sonrası dolapların üstüne çıkmak olmuyor

Seninde az kalmış Allah’ın izniyle güzel bir şekilde atlatacağız İstanbul’a gel git mi yapacaksın kasımda canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…