- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.661
Bir sıkıntı olmaz inşallah canımProgesteron bakacak ona göre karar vercekmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sıkıntı olmaz inşallah canımProgesteron bakacak ona göre karar vercekmis
Gözün aydın canımKızlar duydum kalp sesini
Trasfer iptalBir sıkıntı olmaz inşallah canım
Kaç çıktı ya ofTrasfer iptal
14 çıktı normalde 0,5 olması gerekmiş yani erken yumurtlamkssin dediKaç çıktı ya of
Allah Allah ya14 çıktı normalde 0,5 olması gerekmiş yani erken yumurtlamkssin dedi
Allah allah insallah transferine sıkıntı olmaz canımEstrofem yeterliymis aslında ama catlis doktorda sasirdi
Aaa catlayinca transfer iptal mi oluyo yaa keske daha erken cagirsaymis kontrole doktorun en azından ona göre bisey yaparlardiTrasfer iptal
Hiç sorma moralim bozuldu yani önce verseydin lucrin iğne şimdi bu ay adetin 21.günü lucrin yapacakmisimAaa catlayinca transfer iptal mi oluyo yaa keske daha erken cagirsaymis kontrole doktorun en azından ona göre bisey yaparlardi
Neptup senin gibi oldum ya trasfer iptalRahimden antibiyotik yaptılar katater girmiyor diye anestezili oldum 4 tane de ilaç verdi 2 si antibiyotik 1 vajinal 1 de normal ağızdan bakalım artık ne diyeyim o kadar sinirlerim bozuk ki anlatamam dün alışveriş yaparken ağlama krizi geldi dedim deliriyorum herhalde durup dururken ağlıyorum falan başladım lucrin aramaya şimdiden ne yapayım meleğim denemeden vazgeçmek de istemiyorum bir yandan da olmuyor niye zorluyorsun diyorum manyak oldum iyice
Çok geçmiş olsun canım ilaç yazmıştır kullanalım inşallah geçici bir şeydirNeptup senin gibi oldum ya trasfer iptal
Duphaston yazdi kullan dedi ama bu adetimin 21.günü lucrin iğne vurulcamÇok geçmiş olsun canım ilaç yazmıştır kullanalım inşallah geçici bir şeydir
Üzülme çaresi var lucrin/zoladex iyi geliyor keşke baştan kullandirip başlatsaydi vardır bi hayır bozma moraliniDuphaston yazdi kullan dedi ama bu adetimin 21.günü lucrin iğne vurulcam
Benim durum daha beter rahimdeki sıvı tüplerden geliyorsa alınmaya kadar gidiyor işim şansa kaldıBide ben duphaston kullanmicam ya o kadar çok kanamam olduki geçen
Ne bileyim canım sıkıldı yaa peki lucrin yapınca adet olcam miÜzülme çaresi var lucrin/zoladex iyi geliyor keşke baştan kullandirip başlatsaydi vardır bi hayır bozma moralini
15 gün içinde oluyorsun geneldeNe bileyim canım sıkıldı yaa peki lucrin yapınca adet olcam mi
Banada vermediler iğne falan canım sadece estrofem kullaniyorum carsamba kontrolum var inşallah aynı şey başıma gelmez çok korkuyorum valla ama şöyle biseyde varki benim adetim geciktigi zaman çatlama erken oluyor bu ay tam gününde oldum tam 14.gunu çatlar diye düşünüyorum 13.gunumdede kontrolum var doktor oyle bişey görürse önlemini alır heraldeHiç sorma moralim bozuldu yani önce verseydin lucrin iğne şimdi bu ay adetin 21.günü lucrin yapacakmisim
İnşallah kötü bisey yoktur canım Rabbim şifa versinBenim durum daha beter rahimdeki sıvı tüplerden geliyorsa alınmaya kadar gidiyor işim şansa kaldı
Bilmiyorum ki önlemi ne ne olcak yada trasferden 1 gün önce mi catlatiyolar ne oluyoBanada vermediler iğne falan canım sadece estrofem kullaniyorum carsamba kontrolum var inşallah aynı şey başıma gelmez çok korkuyorum valla ama şöyle biseyde varki benim adetim geciktigi zaman çatlama erken oluyor bu ay tam gününde oldum tam 14.gunu çatlar diye düşünüyorum 13.gunumdede kontrolum var doktor oyle bişey görürse önlemini alır heralde