- 27 Aralık 2019
- 1.826
- 1.869
- 30
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.641
Amin canım insallahAy canım benim inşallahsizinde bir an önce belli olur inşallah güzel haberlerinizi alırız
Naptın canımBu arada yarın kalp atışı duymaya gidiyorum bana dua edinheyecandan nasıl geçecek bilmiyorum bu son kaygim sonra söz veriyorum kendime keyfini süreceğim herşeyin
Halen elinizde mevcut muKızlar elimde bir kutu estrofem var ihtiyacı olan varsa istanbul anadolu yakasında verebilirimm
Evet 1 kutu duruyorHalen elinizde mevcut mu
Heterezigot sanırım var demek oluyorCanm bende kafanı karıştırmak istemedim doktorun öyle dedi diye
Sonuçta adam senelerce okumuş dimi
Ama madem başka biri daha demiş söyliyim, benimde sonucundan anladığım 4 gen heterozigot taşıyıcı olduğun
Not yazan kısma bakarsan zaten 4 tane gende heterozigot çıktığı yazıyor.
Heretozigot taşıyıcısı demek ya anneden yada babadan yani 1 kişiden taşıyıcı oldun demekHeterezigot sanırım var demek oluyor
Hmm anladım teşekkürlerHeretozigot taşıyıcısı demek ya anneden yada babadan yani 1 kişiden taşıyıcı oldun demek
Çok sevindimÇarşamba transfer❤
İnşallahÇok sevindim
Bu sefer sonuna kadar sımsıkı tutunacak inşallah
Eee nolacakmis peki ? Bide buay ki yumurtayi engelleyecek bişey kullandiniz mi siz ben sadece estrofem kullaniyorum bu yumurtanin gelisimini engelliyo mu accaba ?Ben şok rahim güzel kalınlaşmış ama yumurta catlamiş
Öyle olunca ne oluyor kuzumBen şok rahim güzel kalınlaşmış ama yumurta catlamiş
Maşallah Rabbim sağlıkla devam ettirsinKızlar duydum kalp sesini
Progesteron bakacak ona göre karar vercekmisÖyle olunca ne oluyor kuzum
Estrofem yeterliymis aslında ama catlis doktorda sasirdiEee nolacakmis peki ? Bide buay ki yumurtayi engelleyecek bişey kullandiniz mi siz ben sadece estrofem kullaniyorum bu yumurtanin gelisimini engelliyo mu accaba ?