2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Rahimden antibiyotik yaptılar katater girmiyor diye anestezili oldum 4 tane de ilaç verdi 2 si antibiyotik 1 vajinal 1 de normal ağızdan bakalım artık ne diyeyim o kadar sinirlerim bozuk ki anlatamam dün alışveriş yaparken ağlama krizi geldi dedim deliriyorum herhalde durup dururken ağlıyorum falan başladım lucrin aramaya şimdiden ne yapayım meleğim denemeden vazgeçmek de istemiyorum bir yandan da olmuyor niye zorluyorsun diyorum manyak oldum iyice

Kızlar okuyup cikiyorum çok yoğun bir hafta geçirdim. Transferi olacaklara Allah yardım etsin bebekleri tutunsun transferi iptal olanlar üzülmeyin benimde öyle olmuştu her şerde bir hayır vardır. Lekelennmesi olanlar bende hafif kahve lekeden muzdaribim cumtresi kalp atışı için gideceğim sorarım size de bilgi veririm. Allah hepimize yardım etsin asıl annelik tüp bebek anneleridir gerisi hikayedir diyorum

Yaa sen deli misin. Ne güzel bir sürü 5. gün embriyon var. Rahim sıkıntılıyken transfer olsan daha mı iyi olacak çöp olup gider embriyolar. İnan ki her şey düzelecek merak etme. Olabiliyor bazen böyle ertelemeler. Bir bayan arkadaşla tanıştım tedavi olduğum yerde. Ben transfer hazırlığındayken onun o ay hormonları sıkıntılı çıktı iptal oldu. Bir sonraki ay rahim kalınlaşmadı. Bir sonraki ay covid pozitif çıktı. Şimdi bu ay da sıkıntılı çıkmış o yüzden çizik attıracak. Yani olabiliyor maalesef. Geç olsun ama sonu güzel olsun, mutlu bitsin inşallah Eğer ağlayıp rahatlayacaksan ağla tabi ki atma içine içini doldurma. Ama dediğim gibi inan ki daha iyi olacak bundan sonra.

Anne olmak için yetersizsem bilmek istiyorum sadece eğer olayacaksam bunu uzatmanin anlamı yok realist bir insanım herkes anne olmak zorunda değil bu bir görev de değil biliyorum ama istiyorum çok istiyorum hem kendim için hem eşim için arada kalmak beni geriyor olmuyorsa da hayatımı buna göre düzene oturtmak istiyorum bu konu hakkında konuşamıyorum bile hemen ağlamaya başlıyorum işin aslını istersen herkesten uzak 2 ay yaşamak istiyorum

Hepimizin yaşadığı sıkıntılar ama sen daha başında pes ediyorsun. Defalarca opu olup 1 yumurtaya hasret kalan kadınlar var. Kendini de üzme gözünü seveyim. Biraz sıkıntıların olmuş doğru ama hangimizin olmadı ki. Olmuyorsa da demek için çok erken. Dediğinde haklısın ama dur bi transfer aşamasına gel. Nerden biliyorsun bundan sonrası su gibi akıp giderse ? Üzme kendini.

Merhabalar hanimlar 3.gun embriyo transferi olup en erken idrar testinde kacinci gun ogrendiniz acaba?

Kızlar bunu kullanan var mı aranizda ?
Bende ağız kokusu yaptı sanki.
Sizde de böyle birşey yapan var mı ?

Canım naçizane diyeceğim inan hayat 2+2=4 den oluşmuyor. Yani iyiler veya hakedenler vb erişmiyor güzelliklere. Örneğin kimi çat diye hamile kalıyor ama haberlerde neler okuyoruz düşünsene. Para da böyle sağlık da örnekleri çoğaltabiliriz. Kendini yetersiz hissedeceğin, üzeceğin hiç bir durum yok hatta aksine harcadığımız emekleri ele alırsak en çok bizim hakkımız.

Ama bizim imtihanımız da bu, elimizden geldiğince maddi manevi bu yolda emek harcayacağız. İstediğimiz için savaşacağız, rabbim nasip edecek inşallah. İlaçların da hormonel etkisi var özellikle akşamüstleri çok kırılgan depresif vb bir hale bürünüyorum ben mesela..

Manevî olarak bir eksiklik hissetmiyorum biraz ukalaca olacak belki henüz anne olmadan ahkam kesmek istemem ama fiziksel olarak bilmek istiyorum sadece eğer mümkün değilse koruyucu aile ile başlamak isterim yalan yok kendimi salsam normal yolla denesem belki de diyorum olmazsa da çok annesiz babasız yavru var onlara bir açık kapı olmak isterdim

Evet kağıtta tek bunlar yazıyor kafam karıştı ya
Benimkine benzemiyor üst kısım eksik gibi
Sanki iki sayfaymış da yarısıymış gibi
Doktorunuza sordunuz mu öğrenebildiniz mi hala bilmiyormusunjz sonucu ?

Siz danışın ama “ Aşagıda 4 gende heterozigot yazıyordu ama eger dogru anladıysam pıhtılasma var yanı, ama risk durumu yüksek değil.
Benimde 3 gen heterozigot doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanacağım.

Anladım canım rabbim gönlüne göre versin inşallah tez zamanda Kadınlar olarak ister anne olalım ister olmayalım tamız, sen bedenini olumla. Annelik için de doğurmak şart değil sana katılıyorum

Canım benim doktorumda önce demir ve B12 bakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…