2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun bu güzel gecede hepinizden dua bekler dua ederim Rabbim bu gece edecegimiz tüm dualarimizi kabul etsin inşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine bebek haberi bekleyenlere tez vakitte bu haberi versin hamile olanlarada saglikli bi gebelik nasip etsin amin

aminnnn allah razı olsun canım en kısa zamanda müjdeli haber alman için dua ediyorum
herkese hayırlı kandiller

Doktorum normal dedi bi sayfa daha var ama orda cok bilgi yok diye atmadım atayım onu da

Selam kızlar bugun kontrole gitdim yumurtalarım yavaş gelişiyormuş her gün meriofert 300 ve genopeptly yarısını kullanıyorum bugun fostomin diye bir iğne daha verdi doktorum... Açıkcası moralim bozuldu biraz bu duruma...

Moralini bozma canım neden bozuyorsun kontrole o yüzden gidiyoruz zaten yavasşa doz arttırsın planlasın diye :))

Allah yardımcın olsun canım bu ay biz alalim guzel haberleri bir sonraki ayda sen gel peşimizden inşallah
Kizlar dün gittim aneztezi onayladı bir sıkıntı çıkmadı ama doktor tekrar ofis Histeroskopi olucak tekrar kamerayla bakılıp polip öyle alinicak dediler sinirlerim bozuldu ya tekrar ne gerek var ki polip alincak sadece

Burda da bi arkadaş 4 gende heterezigot taşıyıcısın dedi bazı doktorlar önemsemez dedi aklım karıştı o yüzden
Canm bende kafanı karıştırmak istemedim doktorun öyle dedi diye
Sonuçta adam senelerce okumuş dimi
Ama madem başka biri daha demiş söyliyim, benimde sonucundan anladığım 4 gen heterozigot taşıyıcı olduğun
Not yazan kısma bakarsan zaten 4 tane gende heterozigot çıktığı yazıyor.

Kizlar dün gittim aneztezi onayladı bir sıkıntı çıkmadı ama doktor tekrar ofis Histeroskopi olucak tekrar kamerayla bakılıp polip öyle alinicak dediler sinirlerim bozuldu ya tekrar ne gerek var ki polip alincak sadece
Ah kuzum çok emek verdin bak sende böyle emek verip karşılığını alacaksın eminim ben bak ben 5 kere peş peşe opu oldum elde avucta sadece 2 yumurta ile transfer oldum tuttu hep içimden Allah ol derse olur dedim durdum benimde tranfer iptal oldu mesela yine dedim vardır hikmet tam transfer olacağım ay kovid oldum yine dedim vardır bir hikmet Allah çok büyük bu günün hatrina Allah emek veren herkesin emeğini boş çevirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…