- 27 Aralık 2019
- 1.826
- 1.869
- 30
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.621
aminnnn allah razı olsun canım en kısa zamanda müjdeli haber alman için dua ediyorumKızlar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun bu güzel gecede hepinizden dua bekler dua ederim Rabbim bu gece edecegimiz tüm dualarimizi kabul etsin inşallahbu gecenin yüzü suyu hürmetine bebek haberi bekleyenlere tez vakitte bu haberi versin hamile olanlarada saglikli bi gebelik nasip etsin amin
Allah senden de razı olsun canımaminnnn allah razı olsun canım en kısa zamanda müjdeli haber alman için dua ediyorum
herkese hayırlı kandiller
Amiiin inşallah canımBebegini al gel bekliyoruzbu sefer sıkı sıkı tutunsun bırakmasın seni hayırlısıyla
Doktorum normal dedi bi sayfa daha var ama orda cok bilgi yok diye atmadım atayım onu daBenimkine benzemiyor üst kısım eksik gibi
Sanki iki sayfaymış da yarısıymış gibi
Doktorunuza sordunuz mu öğrenebildiniz mi hala bilmiyormusunjz sonucu ?
Siz danışın ama “ Aşagıda 4 gende heterozigot yazıyordu ama eger dogru anladıysam pıhtılasma var yanı, ama risk durumu yüksek değil.
Benimde 3 gen heterozigot doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanacağım.
Moralini bozma canım neden bozuyorsun kontrole o yüzden gidiyoruz zaten yavasşa doz arttırsın planlasın diye :))Selam kızlar bugun kontrole gitdim yumurtalarım yavaş gelişiyormuş her gün meriofert 300 ve genopeptly yarısını kullanıyorum bugun fostomin diye bir iğne daha verdi doktorum... Açıkcası moralim bozuldu biraz bu duruma...
Beklenenden yavaş gelişiyormuş deynce öyle bir moralim bozuldu sonra iğne eklenmesindende etkilendim heralde bilmiyorumMoralini bozma canım neden bozuyorsun kontrole o yüzden gidiyoruz zaten yavasşa doz arttırsın planlasın diye :))
Allah yardımcın olsun canım bu ay biz alalim guzel haberleri bir sonraki ayda sen gel peşimizden inşallah
Kizlar dün gittim aneztezi onayladı bir sıkıntı çıkmadı ama doktor tekrar ofis Histeroskopi olucak tekrar kamerayla bakılıp polip öyle alinicak dediler sinirlerim bozuldu ya tekrar ne gerek var ki polip alincak sadeceAllah yardımcın olsun canım bu ay biz alalim guzel haberleri bir sonraki ayda sen gel peşimizden inşallah
Bu kromozm analizin canım bu başka yani, pıhtılaşma içinde doktorun sorun yok dediyse öyledirDoktorum normal dedi bi sayfa daha var ama orda cok bilgi yok diye atmadım atayım onu da Eki Görüntüle 3141816
Burda da bi arkadaş 4 gende heterezigot taşıyıcısın dedi bazı doktorlar önemsemez dedi aklım karıştı o yüzdenBu kromozm analizin canım bu başka yani, pıhtılaşma içinde doktorun sorun yok dediyse öyledir
Canm bende kafanı karıştırmak istemedim doktorun öyle dedi diyeBurda da bi arkadaş 4 gende heterezigot taşıyıcısın dedi bazı doktorlar önemsemez dedi aklım karıştı o yüzden
Yavaş gelişsinler sağlıklı gelişsinler inşallahBeklenenden yavaş gelişiyormuş deynce öyle bir moralim bozuldu sonra iğne eklenmesindende etkilendim heralde bilmiyorum
Üzülme unutma tek bir yumurta lazım ona odaklanSelam kızlar bugun kontrole gitdim yumurtalarım yavaş gelişiyormuş her gün meriofert 300 ve genopeptly yarısını kullanıyorum bugun fostomin diye bir iğne daha verdi doktorum... Açıkcası moralim bozuldu biraz bu duruma...
Ah kuzum çok emek verdin bak sende böyle emek verip karşılığını alacaksın eminim benKizlar dün gittim aneztezi onayladı bir sıkıntı çıkmadı ama doktor tekrar ofis Histeroskopi olucak tekrar kamerayla bakılıp polip öyle alinicak dediler sinirlerim bozuldu ya tekrar ne gerek var ki polip alincak sadece
İnşallah bakalım fostimon'a bugun başladım pazartesi günü tekrar kontrole gidecemYavaş gelişsinler sağlıklı gelişsinler inşallah
Evetde ne kadar çok yumurta o kadar fazla şans diye düşünüyorum bilmiyorum karışık duygular geldiÜzülme unutma tek bir yumurta lazım ona odaklan