2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım çoğu insanda oluyor fitilden de kaynaklı da olabilir. Boşu boşuna stres yapma. Yaşamayan çok az kişi vardır. Önemli olan kırmızı kanama gelmesin. Dinlenmeye çalış yorma kendini.
Gittim zaten keseden gelmiyormıs kan ama nerden olduğu anlasılmadı bebekte iyiymiş ama hala,düşük riski varmış

Yokmu kimse kızlar ywrdım edin lütfen bi fikir verin
Bunlar normal şeyler cnm kanama olsa bile korkma hemen acile git ultrasondan baktır sakin kal
Lekelenme ,fitille birlikte gelen uzayan ipliksi kahverengi birşeyler
Kıpkırmızı kanama kacaman kırmızı pihtilar
Hepsini yaşadım ve burada yaşayan arkadaşlar da oldu
Sen tedbirlerini al takip et kendini dinlen bol su iç
Kanama başlarsa acile başvur başka da yapabileceğimiz bir şey yok

Gittim zaten keseden gelmiyormıs kan ama nerden olduğu anlasılmadı bebekte iyiymiş ama hala,düşük riski varmış
Canm bende bir kaç kişi daha aynı durumdayız malesef kahve leke de gelse bu düşük riski sayılıyor. Kahve ve kırmızı olmasının tek farkı kırmızı kan o anda kanama oluyor demek
Kahve de kanama oldu içerde bekledi şuan aktı bu sebeple rengi koyulaştı demek.
Keseden gelmiyor
Kanama alanı oluyor kanama alanıda çok küçüktür muhtemelen bu sebeple göremiyorlar uzunca bir zaman
Sen bol su iç çok su iç ve yat
Progestan alıyorsun zaten ekstra yapılacak malesef birşey yok bolca su yatmak ve progestan dışında.

Evet Allah yardımcımız olsun

Evet Allah yardımcımız olsun
Amin canm
kırmızı kanamam olursa hemn acile git ama illa bişey oldu demek değil bu bende kırmızı da oldu birçok kişide de oldu allahın izniyle bir sorun olmadı
Risk var ama illaki kötü ihtimal olacak değil
Olumlu bakmaya çalış ama artık dinlen yat böyle geçir günlerini

Gittim doktora keseden gelmiyor bebek iyi dedi ama kan var sonuçta dediğin gibi beklemek takıp etmek lazm

Evet öyle yapıyorum ben gittim az önce doktors keseden bebekten gelmiyor bebek iyi dedi. Tskıp edicez

Bencede riske atmaman iyi. Yıllar önce bende de rahimde sıvı birikmesi için olmuştu. Bir ilaç verdiler bana o zaman onu kullandım sonrasında adet oldum ama nasıl öyle böyle değil. Bittikten sonra doktora gitmiştim temizlenmişti. Sana ilaç falan verdiler mi ? Bebiş inşallah iyidir haftaya kontrolüm var bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…