2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Sabah dahiliye doktoruna gittim tahlillerimi gösterdim. Kansızlık da etkiliyormuş. Benim değerim 415 çıkmıştı sorun değil dedi. 700-800 lerde çıkan değer olunca problem dedi. Kan sulandırıcı iğne ve ilacımın yeterli olduğunu söyledi. 1 ay sonra da kansızlık için bir kaç tane tahlil istedi. Şükür sıkıntılı bir durum yokmuş.

Aynen öyle canım mubarek doktor kadar olduk yaa kendi teshisimizi biz aksamdan koyduk hocam dicektin akşamdan ben baktım çünkü defalarca kan sayimim yapilmis benim sadece ikisinde bu degerim yüksek cikmis onlardada kanim birinde 9 buçuk birinde 10 çıkmış.. sen kan yapacal şeyler yemeye çalış canım ben inna o sekilde yukselttim kanimi pekmez ic sabahlari ozellikle dut pekmezi bulabilirsen domates yee beslenmene dikkat et inşallah sağlıklı bi şekilde ilerlicek gebeliğin

Tamda dediğimiz gibi çıkmış bak bi an kendi doktor gibi hissettimhahha akşam da dedim ya bi değerin yüksek veya az sayılması için en az 2 katı olması gerekirmiş diye 700-800 demiş aynı dediğim gibi
Resmen hep birlikte öğreniyoruz
ŞükürSenin adına çok sevindim canımm

Hahha ya bnde aynısını yazdım doktor gibiyiz mübarek

Canım birde Sulgen de dediği gibi pekmez iç çok faydası var
İlaç olarak değilde bu şekilde yaparak bile o zamana kadar toparlarsın kan durumunu inşallah
Ben pekmezi sade içemiyorum
Şimdi hala yapıyorum bunu her akşam , çok faydasını gördüm “yoğurt üstüne prkmez döküp yemek “ hem baymıyor bu şekilde. Birde çekirdekli kuru üzüm çekirdeklerni de ye
Ve güzel beslen
Toparlar kan durumun en hızlı şekilde inşallah

Aynen biz kk da akşam masaya yatırdık mevzuyu ortak bir karar aldık diyecektim Sağol canım teşekkür ederim.
Sağol canım eksik olma.

Bende 1 haftadır pekmez yoğurt yiyordum. Geçen hafta sağlık ocağında hemşire gebelik kaydımı açarken o demişti pekmez ye diye. Bakalım inşallah faydası olur.

Bende 1 haftadır pekmez yoğurt yiyordum. Geçen hafta sağlık ocağında hemşire gebelik kaydımı açarken o demişti pekmez ye diye. Bakalım inşallah faydası olur.
Olur canm allahın izniyle yoğurtla yiyince baymıyor sade bende yiyemiyorum
Ben kansızlıktan cocuklugumdan berı cok çektim 1 yıldır düzene girdi
Annem pekmez diye çok koşmuştur peşimden yapmıyordum
Tüp bebek muhabbetine dikkat etmeye başladım düzeldi
Kuru çekirdekli üzümde tavsiyem kuzum

Kızlar bugün n7+4 sabah fitille birlkte acık renk lekelenmem geldi doktorla görüştüm artar devm ederse gel dedi ama 2 gün önce girmiştim herşey iyiydi. Fitil kaynaklı olablr dedi basıns gelen var Mmı sizce herşey yolunda mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…