- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.561
Aynen öyle canım mubarek doktor kadar olduk yaa kendi teshisimizi biz aksamdan koyduk hocam dicektinSabah dahiliye doktoruna gittim tahlillerimi gösterdim. Kansızlık da etkiliyormuş. Benim değerim 415 çıkmıştı sorun değil dedi. 700-800 lerde çıkan değer olunca problem dedi. Kan sulandırıcı iğne ve ilacımın yeterli olduğunu söyledi. 1 ay sonra da kansızlık için bir kaç tane tahlil istedi. Şükür sıkıntılı bir durum yokmuş.
Tamda dediğimiz gibi çıkmış bakSabah dahiliye doktoruna gittim tahlillerimi gösterdim. Kansızlık da etkiliyormuş. Benim değerim 415 çıkmıştı sorun değil dedi. 700-800 lerde çıkan değer olunca problem dedi. Kan sulandırıcı iğne ve ilacımın yeterli olduğunu söyledi. 1 ay sonra da kansızlık için bir kaç tane tahlil istedi. Şükür sıkıntılı bir durum yokmuş.
Hahha ya bnde aynısını yazdım doktor gibiyiz mübarekAynen öyle canım mubarek doktor kadar olduk yaa kendi teshisimizi biz aksamdan koyduk hocam dicektinakşamdan ben baktım çünkü defalarca kan sayimim yapilmis benim sadece ikisinde bu degerim yüksek cikmis onlardada kanim birinde 9 buçuk birinde 10 çıkmış.. sen kan yapacal şeyler yemeye çalış canım ben inna o sekilde yukselttim kanimi pekmez ic sabahlari ozellikle dut pekmezi bulabilirsen domates yee beslenmene dikkat et inşallah sağlıklı bi şekilde ilerlicek gebeliğin
Canım birdeSabah dahiliye doktoruna gittim tahlillerimi gösterdim. Kansızlık da etkiliyormuş. Benim değerim 415 çıkmıştı sorun değil dedi. 700-800 lerde çıkan değer olunca problem dedi. Kan sulandırıcı iğne ve ilacımın yeterli olduğunu söyledi. 1 ay sonra da kansızlık için bir kaç tane tahlil istedi. Şükür sıkıntılı bir durum yokmuş.
Aynen biz kk da akşam masaya yatırdık mevzuyu ortak bir karar aldık diyecektimAynen öyle canım mubarek doktor kadar olduk yaa kendi teshisimizi biz aksamdan koyduk hocam dicektinakşamdan ben baktım çünkü defalarca kan sayimim yapilmis benim sadece ikisinde bu degerim yüksek cikmis onlardada kanim birinde 9 buçuk birinde 10 çıkmış.. sen kan yapacal şeyler yemeye çalış canım ben inna o sekilde yukselttim kanimi pekmez ic sabahlari ozellikle dut pekmezi bulabilirsen domates yee beslenmene dikkat et inşallah sağlıklı bi şekilde ilerlicek gebeliğin
Sağol canım eksik olma.Tamda dediğimiz gibi çıkmış bakbi an kendi doktor gibi hissettimhahha akşam da dedim ya bi değerin yüksek veya az sayılması için en az 2 katı olması gerekirmiş diye 700-800 demiş aynı dediğim gibi
Resmen hep birlikte öğreniyoruz
ŞükürSenin adına çok sevindim canımm
Sende sağol canım hep güzel haberlerde buluşalım inşallahAynen biz kk da akşam masaya yatırdık mevzuyu ortak bir karar aldık diyecektimSağol canım teşekkür ederim.
Sağol canım eksik olma.
Bende 1 haftadır pekmez yoğurt yiyordum. Geçen hafta sağlık ocağında hemşire gebelik kaydımı açarken o demişti pekmez ye diye. Bakalım inşallah faydası olur.Canım birdeSulgen de dediği gibi pekmez iç çok faydası var
İlaç olarak değilde bu şekilde yaparak bile o zamana kadar toparlarsın kan durumunu inşallah
Ben pekmezi sade içemiyorum
Şimdi hala yapıyorum bunu her akşam , çok faydasını gördüm “yoğurt üstüne prkmez döküp yemek “ hem baymıyor bu şekilde. Birde çekirdekli kuru üzüm çekirdeklerni de ye
Ve güzel beslen
Toparlar kan durumun en hızlı şekilde inşallah
Olur canm allahın izniyle yoğurtla yiyince baymıyorBende 1 haftadır pekmez yoğurt yiyordum. Geçen hafta sağlık ocağında hemşire gebelik kaydımı açarken o demişti pekmez ye diye. Bakalım inşallah faydası olur.
Hahahah sorma vallaHahha ya bnde aynısını yazdım doktor gibiyiz mübarek
Hahahah aynen öyleAynen biz kk da akşam masaya yatırdık mevzuyu ortak bir karar aldık diyecektimSağol canım teşekkür ederim.
Sağol canım eksik olma.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım. Kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah.Hahahah aynen öylene demek canım dualarindan bizleri esirgeme yeter
Yoldayım ablacım gidiyorum yazarım çıkınca
Canım çoğu insanda oluyor fitilden de kaynaklı da olabilir. Boşu boşuna stres yapma. Yaşamayan çok az kişi vardır. Önemli olan kırmızı kanama gelmesin. Dinlenmeye çalış yorma kendini.Yokmu kimse kızlar ywrdım edin lütfen bi fikir verin
Bu genetik test mi? Sanki yarım gibi faktörlerin tam yazan yerini göremedim :/Eki Görüntüle 3141252
Kızlar pıhtılaşma var mı yok mu
Çarşamba transferYoldayım ablacım gidiyorum yazarım çıkınca