- 27 Aralık 2019
- 1.826
- 1.869
- 30
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.421
Neden oyle bisey yaptiniz ki bence çıkarır o ignenin icinde hcg hormonu var diye biliyorum benTransferden 1 hafta sonra 2 gunde 1 ovitrella catlatma ignesini 3 bölüp yaptik. Sonuncusunu dün yaptik. Bugun kan tahlili yaptık. Ignenin etkisi pozitif cikarirmi ?
İlaçlardan şuanIsik oldun simdi bana umudum yeniden yeşerdi. Inşallah yukselir. Goguslerim cok aciyor cok yeni ama hamileliktenmi yoksailaclarin etkisimi
Doktor 2 transferdede yapti bunu. Tutunmasina destek olsun diye imis. Ama aklimi kurcaliyor bu durum. Sonuc pozitif cikti ama kimyasala dondu demek için bahanemiacaba. Ozel sektor bizde para basiyoruz onlar icinNeden oyle bisey yaptiniz ki bence çıkarır o ignenin icinde hcg hormonu var diye biliyorum ben
Ben yükseltiyor diye biliyorum canım. Net sonuç Pazartesi tahlilden sonra belli olur artık hayırlısı olsunTransferden 1 hafta sonra 2 gunde 1 ovitrella catlatma ignesini 3 bölüp yaptik. Sonuncusunu dün yaptik. Bugun kan tahlili yaptık. Ignenin etkisi pozitif cikarirmi ?
Evet yükseltiyor hatta ignenin etkisi 10 gunden sonra test yapilmasi uygun diyorlar. Bakalim pazartesinasil cikicakBen yükseltiyor diye biliyorum canım. Net sonuç Pazartesi tahlilden sonra belli olur artık hayırlısı olsun
Peki OMEGA serummu yoksa beyaz süt gibi olan serummu daha iyiBen omepa denen bir serum alıyorum 8. Haftaya kadar kullanacaksın dedi OMEGA sanırım içeriği
Bilemedim ki canım hic duymamistim kimseden de o yuzden tuhafima gitti vardir doktorunun bi bildigi inşallah tekrarladikca artar değerin canım Rabbim yüzünü güldürsünDoktor 2 transferdede yapti bunu. Tutunmasina destek olsun diye imis. Ama aklimi kurcaliyor bu durum. Sonuc pozitif cikti ama kimyasala dondu demek için bahanemiacaba. Ozel sektor bizde para basiyoruz onlar icin
Insallah valla suan arafta kaldim hamilemiyim degilmiyim ? Yarin durum netlesicek. Insallah artarda bebisime kavuşurumBilemedim ki canım hic duymamistim kimseden de o yuzden tuhafima gitti vardir doktorunun bi bildigi inşallah tekrarladikca artar değerin canım Rabbim yüzünü güldürsün
Aynen yarin hamilelik varsa degerin artar canım hayırlısı olsun hakkinda vardır umarımInsallah valla suan arafta kaldim hamilemiyim degilmiyim ? Yarin durum netlesicek. Insallah artarda bebisime kavuşurum
Bende ilk defa duydum mantığını da anlamadımDoktor 2 transferdede yapti bunu. Tutunmasina destek olsun diye imis. Ama aklimi kurcaliyor bu durum. Sonuc pozitif cikti ama kimyasala dondu demek için bahanemiacaba. Ozel sektor bizde para basiyoruz onlar icin
Tutunmasina destek olsun diye imis. Yarin ogrenecegim artarsa mutlu olacagim. Cok sagolBende ilk defa duydum mantığını da anlamadımgüzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah
Amin insallah ❤Aynen yarin hamilelik varsa degerin artar canım hayırlısı olsun hakkinda vardır umarım
Ayy çok heyecanlıTutunmasina destek olsun diye imis. Yarin ogrenecegim artarsa mutlu olacagim. Cok sagol
Hayır yokKizlar ozman dondurulmuş transferden çatlatma iğnesi yokmu
Dondurulmusta hic bisey yok canım sadece ilac ve progesteron insallah tekrar bastan baslamamiza hic gerek kalmadan dondurulmuslarla yüzümüz gülerKizlar ozman dondurulmuş transferden çatlatma iğnesi yokmu
Dün 14 gunde kan tahlili verdim 39 cikti. Idrar testi yapmadim. Yarin tekrarlicam insallah katlanicakAyy çok heyecanlıidrar testiyle takip ettin mi canım
Ben adetin 14 gunu 1 tane transferden 1hafta sonrada 1 taneyi 3 e bolupyaptik. Dobdurulmus benimdeHayır yok