2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Neden oyle bisey yaptiniz ki bence çıkarır o ignenin icinde hcg hormonu var diye biliyorum ben
Doktor 2 transferdede yapti bunu. Tutunmasina destek olsun diye imis. Ama aklimi kurcaliyor bu durum. Sonuc pozitif cikti ama kimyasala dondu demek için bahanemiacaba. Ozel sektor bizde para basiyoruz onlar icin

Kizlar herkesin allah yardimcisi olsun ben dondurulmus embriyo transferi oldum ve transfer oncesinden 18 gun once ilac kullanmaya basladim bugun transferimin 7. Gunu transferden once ilac kullanirken rahim icinde asiri sislik var hatta fitili atmakta zorlaniyorum rahimi kalinlastirdiklari icin mi anlamadim sagi solu onu arkadi heryeri kapali bunsekilde olan var mi bana yardimci olun lutfen

Doktor 2 transferdede yapti bunu. Tutunmasina destek olsun diye imis. Ama aklimi kurcaliyor bu durum. Sonuc pozitif cikti ama kimyasala dondu demek için bahanemiacaba. Ozel sektor bizde para basiyoruz onlar icin
Bilemedim ki canım hic duymamistim kimseden de o yuzden tuhafima gitti vardir doktorunun bi bildigi inşallah tekrarladikca artar değerin canım Rabbim yüzünü güldürsün

Bende ilk defa duydum mantığını da anlamadım güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…