2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Evet canım genetik sonuclari geç çıkıyor dur bakalım bu denememde Allah korusun olumsuz olursa birde ben gidiyimse baktiriyim canım en azindan emin olalım teşekkür ederim bilgilerin için

Pozitif 8 haftalık hamileyim, 41 yaşındayım o yüzden biraz endişeliyim, inşallah her şey yolunda gider
Ayyy cok sevindim canım demek ki kotu etkisi olmuyormus saglicakla ilerlerde sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı bizlere olsun

Eklentiler

• CE704E47-7D58-464E-863A-E451535B0C86.png
    157,8 KB · Görüntüleme: 20
  • 437B771D-3A65-4E92-BA6A-770BC2A545FF.png
    167,2 KB · Görüntüleme: 23
  • C7B84BF2-EEED-464C-BE04-4AEE8EAB3F5D.png
    157,4 KB · Görüntüleme: 24
Canm geçen sene bunu da yaptırmışım ne tahlili bilmiyorum ama tam 3 kere baktırmışım protrobin zamanına oda normal çıkmış
Demek ki bunlarla da alakasi yokmus canım aslinda benim korkum canim ben cocuklugumdan beri hastalanirim benim hastaligimi hic bir doktor bilemedi ailemde babamda vardi fmf benim o neden universiteye giderken test yaptiracam dedim genetik yaptirdim ve butun değerlerim aşırı yüksek cikti doktor o zaman bana eger genetik testi yaptırmasaydin bi kac yil sonra dialize girerdin sen dedin bana yani çoğu hastaligim belirti gostermiyo sinsi oluyo benim buda oyle bisey diye korkuyorum dur bunu ben bi arastirayim hastaneye bu denememde olumsuz olursa kesinlikle hemen genetik testi yaptirayim cunku embriyom gayet guzel rahim super diyo doktorum ama tutunma olmuyo diyor belkide sebebi ufak bi pıhtılaşma sagol canım aklima soktuğun için eger doktorum istemezse kendim gidip yaptirayim bu testi

PT testi bir fikir veriyor pıhtılaşma konusunda. Elbette normal değerlere rağmen genetik testte pıhtılaşma sorunu çıkabilir. Genetik test çok daha kapsamlı sonuçta.
Aynen canım onu yaptırmakta da fayda var artik ikinciye başladım şimdi olmazda eger buda olumsuz olursa 3. Yu denemeden genetik testi yaptirayim en iyisi kafam rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…