- Konu Sahibi melekomelek
- #12.401
Ben omepa denen bir serum alıyorum 8. Haftaya kadar kullanacaksın dedi OMEGA sanırım içeriğiNe serumu canım kontrole gittiğimde bende bu defa tutunmasini artiracak biseyler yapsak dicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben omepa denen bir serum alıyorum 8. Haftaya kadar kullanacaksın dedi OMEGA sanırım içeriğiNe serumu canım kontrole gittiğimde bende bu defa tutunmasini artiracak biseyler yapsak dicem
İnşallah hiç gerek kalmadan güzel sonuçlar alırsın canım rabbim yardım etsin. Bende çıktığındada çok şaşırmıştım gerçi riskli olan grup değilmiş ama işte yinede bazı testleri yaptırmadan neyimiz var anlıyamıyoruz.Demek ki bunlarla da alakasi yokmus canım aslinda benim korkum canim ben cocuklugumdan beri hastalanirim benim hastaligimi hic bir doktor bilemedi ailemde babamda vardi fmf benim o neden universiteye giderken test yaptiracam dedim genetik yaptirdim ve butun değerlerim aşırı yüksek cikti doktor o zaman bana eger genetik testi yaptırmasaydin bi kac yil sonra dialize girerdin sen dedin bana yani çoğu hastaligim belirti gostermiyo sinsi oluyo benim buda oyle bisey diye korkuyorum dur bunu ben bi arastirayim hastaneye bu denememde olumsuz olursa kesinlikle hemen genetik testi yaptirayim cunku embriyom gayet guzel rahim super diyo doktorum ama tutunma olmuyo diyor belkide sebebi ufak bi pıhtılaşma sagol canım aklima soktuğun için eger doktorum istemezse kendim gidip yaptirayim bu testi
Anladım canım her doktor farkli bi yontemle gidiyor demek ki sifa olsun sanada bebisinede o zamanBen omepa denen bir serum alıyorum 8. Haftaya kadar kullanacaksın dedi OMEGA sanırım içeriği
Amin canım benim inşallah aynen bazen pesine düşmek gerekiyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hic birimizi sağlığımızla sınamasın canım seninde insallah bir sonraki testin korktugun gibi çıkmaz çıksa bile basit biseydir inşallah sıkma canını kendine dikkat et sağlıcakla herseyi atlatirsin umarım ne guzel bebişin seninle sağlıcakla kavuşursun inşallah yavrunaİnşallah hiç gerek kalmadan güzel sonuçlar alırsın canım rabbim yardım etsin. Bende çıktığındada çok şaşırmıştım gerçi riskli olan grup değilmiş ama işte yinede bazı testleri yaptırmadan neyimiz var anlıyamıyoruz.
Mesela tüp bebek öncesi meme ultrasonu çektirdim
Hayatta aklıma gelmez kist olacağı
“Mevcutta kist varsa tüp bebek ilaçları o kisti kansere çevşrebiliyor” hiç aklıma gelmezdi çıkacağı ama çıktı şok oldum meğer kistler varmış
Normal de önemli değil coğu genç kızda oluyor kötü ye çevirmiyor bunlar
Ama tüp bebek tedavisi göreceğin için kullanılan şlaç ve iğneler mevcuttaki kisti knsere çevirebiliyor artık 3 ayda bir baktırman lazım dediler. Mesela ben buna baktırmasan nerden bileceğim dimi
Erken teşhit çok önemli
Sık kontrol de olucam birşey olursa ki allah korusun erkende öğrenmiş olacağım
Gibi gibi işte
Şimdide gebelik de rutin yapılan kan tahlillerimde biri yüksek çıktı o da karaciğer sorunuyla ilgiliymiş
Yarın testi tekrarlıcam inşallah diyorum başımı ağrıtacak bişey değildir.
Yani bazı şeyleri yaptırmadan haberimiz bile olmuyor hastalıklardan
Çok teşekkür ederim canm benim inşallah rabbim sana ve isteyen herkese tez vakitte sağlıcakla nasip etsin inşallahAmin canım benim inşallah aynen bazen pesine düşmek gerekiyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hic birimizi sağlığımızla sınamasın canım seninde insallah bir sonraki testin korktugun gibi çıkmaz çıksa bile basit biseydir inşallah sıkma canını kendine dikkat et sağlıcakla herseyi atlatirsin umarım ne guzel bebişin seninle sağlıcakla kavuşursun inşallah yavruna
Bunları hepsi pıhtılaşma testinin sonuçları. Farklı değerler, ama hepsi pıhtılaşma ve normal aralıklarda. İyi ki Trombofili testini yaptırmışsınız. Pıhtılaşma gibi basit bir çözümü olan sorundan habersiz birçok düşük yaşanıyor. Bir yakınımda vardı, kaç düşük yaşadı, en son kızına hamile kaldığında birinin aklına gelmişti baktırmak. O kızına kadar arada sağlıklı çocukları da oldu olmasına, ama sebepsiz de kaç tane kaybı.Canm geçen sene bunu da yaptırmışım ne tahlili bilmiyorum ama tam 3 kere baktırmışım protrobin zamanına oda normal çıkmış
Evet bende pıhtılaşma çıktığında şaşırdım ve aynen şöyle düşündüm, yani şimdi ben bunu yaptırmasaydın belki defalarca düşük yaşayacaktımBunları hepsi pıhtılaşma testinin sonuçları. Farklı değerler, ama hepsi pıhtılaşma ve normal aralıklarda. İyi ki Trombofili testini yaptırmışsınız. Pıhtılaşma gibi basit bir çözümü olan sorundan habersiz birçok düşük yaşanıyor. Bir yakınımda vardı, kaç düşük yaşadı, en son kızına hamile kaldığında birinin aklına gelmişti baktırmak. O kızına kadar arada sağlıklı çocukları da oldu olmasına, ama sebepsiz de kaç tane kaybı.
Sağol canım, 5. Denememizdi Darısı sizlere, isteyen herkesin başına inşallahAyyy cok sevindim canım demek ki kotu etkisi olmuyormus saglicakla ilerlerde sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı bizlere olsun
Amin canımSağol canım, 5. Denememizdi Darısı sizlere, isteyen herkesin başına inşallah
Maalesef bazı şeyleri anlamak mümkün değil. Ben de birçok şeyi kendim araştırıp öğrenince daha önce kılını kıpırdatmayan ya da daha da kötüsü beni yanlış yönlendirip bana zarar verecek işlemleri kabul ettiren doktorlara isyan edesim geliyor. Zamanı geri alamıyoruz ama buradaki doktorlara olan güvenim öyle sarsıldı ki bu süreçte. İstanbul’da danıştığım doktorları bulduğuma şükrediyorumEvet bende pıhtılaşma çıktığında şaşırdım ve aynen şöyle düşündüm, yani şimdi ben bunu yaptırmasaydın belki defalarca düşük yaşayacaktım
Zatn aklımın almadığı konuda bu defalarca düşğk yapıyorlar sonra test istiyor doktorlar
Benimde hep düşük yapan tanıdığım var cinsiyet bile belli oluyor o aylardan aonra bile gebeliği devam etmiyor onada yaptırması gerektiğini söyledim böyle bir test den haberi bile yok doktorlarda hiç söylememiş :/ benm 3 genimde pıhtılaşma çıktı heterozigotum/ homozifot daha tehlikeli oluyormuş
Çok riskli değilmiş benim ki öyle dendi.
Tabi ki ben o demelerle kalmadım işimi sağlama alma takıntım var perinatolojiden riskli gebelikten randevu aldım. Riskim nedir dozum ne olmalıdır vs oradan da ayrıntılı baktıracağım
Amin çok teşekkür ederim rabbim sizlerede sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin çabaların bir bir karşılığını aldığımız o günleri yaşarken görelim bulalım kendimizi inşallahMaalesef bazı şeyleri anlamak mümkün değil. Ben de birçok şeyi kendim araştırıp öğrenince daha önce kılını kıpırdatmayan ya da daha da kötüsü beni yanlış yönlendirip bana zarar verecek işlemleri kabul ettiren doktorlara isyan edesim geliyor. Zamanı geri alamıyoruz ama buradaki doktorlara olan güvenim öyle sarsıldı ki bu süreçte. İstanbul’da danıştığım doktorları bulduğuma şükrediyorum
Bu kadar emek, araştırma, fedakarlık sonucunda yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Biz de hayırlısıyla arkanızdan yetişelim
Selam benim 14 gun transferimin tahlil yaptım 39 cikti. Pazartesi yeniden yapicaz. Yukselirmi senceElifk61 nasılsın canım merak ettim seni. İnşallah sen ve bebeğin iyisindir.
Bana yapılacakmış transfeer öncesi cnmmRahim aşısı yaptıracak olan var mı neupogen
Canım değer biraz düşük duruyor ama sonuçta pozitif görünüyor. Testi tekrarlaman önemli belki geç tutunmadırSelam benim 14 gun transferimin tahlil yaptım 39 cikti. Pazartesi yeniden yapicaz. Yukselirmi sence
İyiyimm daha muayene olmadım hastanedeyim buggece yarın nöbetçi doktor bakıcakmıs . Kanama azaldı ama kesilmedi hala bekliyoruz bakalımElifk61 nasılsın canım merak ettim seni. İnşallah sen ve bebeğin iyisindir.
Hiç belli olmaz benim 13. Gün 26 çıkmıştı.Selam benim 14 gun transferimin tahlil yaptım 39 cikti. Pazartesi yeniden yapicaz. Yukselirmi sence
Bana da çarşamba günü yapılacak sizin transfer ne zamanBana yapılacakmış transfeer öncesi cnmm
Isik oldun simdi bana umudum yeniden yeşerdi. Inşallah yukselir. Goguslerim cok aciyor cok yeni ama hamileliktenmi yoksailaclarin etkisimiHiç belli olmaz benim 13. Gün 26 çıkmıştı.
İnşallah çok güzel artar değerin.
Transferden 1 hafta sonra 2 gunde 1 ovitrella catlatma ignesini 3 bölüp yaptik. Sonuncusunu dün yaptik. Bugun kan tahlili yaptık. Ignenin etkisi pozitif cikarirmi ?Canım değer biraz düşük duruyor ama sonuçta pozitif görünüyor. Testi tekrarlaman önemli belki geç tutunmadır