- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 32
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.441
Allah allah birde transferden sonra çok ilginçBen adetin 14 gunu 1 tane transferden 1hafta sonrada 1 taneyi 3 e bolupyaptik. Dobdurulmus benimde
Vallabende anlamadim. Doktorumuzun tedavi şekli deniliyor.Allah allah birde transferden sonra çok ilginç
Bebiş transfer edildikten 1 hafta sonra ooo tutunmuş yerleşmiş vs vs
Yumurtayı çatlatmak ne alaka ki
Dondurulmuş transferden önceki günlerde veya transfer günü hcg vurulabiliyor, yurtdışı tedavilerde de çok okudum.Tutunmasina destek olsun diye imis. Yarin ogrenecegim artarsa mutlu olacagim. Cok sagol
Uygulayan merkezler var.Kizlar ozman dondurulmuş transferden çatlatma iğnesi yokmu
Beyaz süt gibi omepa benim kullandığım içinde OMEGA 3 var dediPeki OMEGA serummu yoksa beyaz süt gibi olan serummu daha iyi
Bende sadece günde 2 2 toplam 4 estrofem 1 folik asit 1 coraspin içiyorum folik asit yeterli dedi doktorum. Gün aşırı progestan iğnem varValla bana vitamin vermedi canim folik asid birde estrofem verildi başkada bisey yok
İlaçlarımız aynı dozda. Transfere kadar ağrı çektim karnım yeni opu olmuş gibi şişti. Çok normal ben transfer oldum hala durum devam ediyor estrofem aşırı gaz yapan ve rahatsızlık veren bir ilaçKızlar sürekli karnım ağrıyor gibi rahatsızım. Estrofem günde 4 tane ve progestan fitil günde 3 tane bana ağır mı geliyor dersiniz? Sol taraflarımda bi yerlerim hep ağrıyor
Anladım canım bende simdilik bir iciyorum estrofemi sonra ikiye sonrada üçe cikaricam ve kontrole gidicem progestan henüz verilmedi transfere yakın verilir heralde odaBende sadece günde 2 2 toplam 4 estrofem 1 folik asit 1 coraspin içiyorum folik asit yeterli dedi doktorum. Gün aşırı progestan iğnem var
Evet bende öyle biseyleri okudum nette hayırlısı yaa diyorum yaa vardir her doktorun bir bildiği hepsi ne kadar emek verdiğimizi yıprandigimizi biliyor o yüzden ne verdiklerinin farkindadirlar diye düşünüyorumDondurulmuş transferden önceki günlerde veya transfer günü hcg vurulabiliyor, yurtdışı tedavilerde de çok okudum.
Mantığı da şöyle normal hamilelikte yumurtamız çatlıyor ya o bir uyaran oluyormuş rahme hazır ol embryo geliyor diye, yapay olarak o uyarıyı sağlamaya çalışıyorlar. hcg nin implantasyona olumlu etkisi üzerine makaleler var. transfer sonrası vurmanın mantığı da benzer olabilir emin değilim.
Bu arada transfer sonrası havuç yemenin önerilmesi de ondandır belki sanki havucun da böyle bir etkisi vardı sanırım yumurta çatlaması üzerinde.
Ne zaman transfer oldun canım hadi güzel sonuçlar görürsün inşallahİlaçlarımız aynı dozda. Transfere kadar ağrı çektim karnım yeni opu olmuş gibi şişti. Çok normal ben transfer oldum hala durum devam ediyor estrofem aşırı gaz yapan ve rahatsızlık veren bir ilaç
Çok geçmiş olsunKızlar bana bu gece aç kal dediler moralim çok bozuldu sanırım yarın almayı planlıyorlar napicam ben yaaa
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez ve her zorluktan sonra bir kolaylık vardirKızlar bana bu gece aç kal dediler moralim çok bozuldu sanırım yarın almayı planlıyorlar napicam ben yaaa
Çok geçmiş olsun canım hakkinda hayırlısı olsun Rabbim dayanma gücü versinKızlar bana bu gece aç kal dediler moralim çok bozuldu sanırım yarın almayı planlıyorlar napicam ben yaaa
Sormadın mı neden aç kalayım diyeKızlar bana bu gece aç kal dediler moralim çok bozuldu sanırım yarın almayı planlıyorlar napicam ben yaaa
Evet bendede estrofem adeti kandaki değere göre arttı progestan bana transfere 5 gün kala başladı son kontrolümde rahim kalınlığım 10mm di transfer tarihimi verdi sonra ilaçlarımı yazdı doktorum herkesin bünyesi farklı sizin doktorunuz kim :)Anladım canım bende simdilik bir iciyorum estrofemi sonra ikiye sonrada üçe cikaricam ve kontrole gidicem progestan henüz verilmedi transfere yakın verilir heralde oda
Canım rabbim yardımcın olsun inşallah. Dualarımız seninle. Progestron iğnesi vurdular mı?Kızlar bana bu gece aç kal dediler moralim çok bozuldu sanırım yarın almayı planlıyorlar napicam ben yaaa
Canım malesef polyana olamadan doğruyu söylemelim. Kahverengi leke normal faln değil malesef kiKızlar 6. Haftadayim açık kahve leke var doktor kahve leke normal demişti ama yine de tedirgin oldum sizlerde de olanlar olmuştu değil mi