2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Tutunmasina destek olsun diye imis. Yarin ogrenecegim artarsa mutlu olacagim. Cok sagol
Dondurulmuş transferden önceki günlerde veya transfer günü hcg vurulabiliyor, yurtdışı tedavilerde de çok okudum.

Mantığı da şöyle normal hamilelikte yumurtamız çatlıyor ya o bir uyaran oluyormuş rahme hazır ol embryo geliyor diye, yapay olarak o uyarıyı sağlamaya çalışıyorlar. hcg nin implantasyona olumlu etkisi üzerine makaleler var. transfer sonrası vurmanın mantığı da benzer olabilir emin değilim.

Bu arada transfer sonrası havuç yemenin önerilmesi de ondandır belki sanki havucun da böyle bir etkisi vardı sanırım yumurta çatlaması üzerinde.

Kızlar sürekli karnım ağrıyor gibi rahatsızım. Estrofem günde 4 tane ve progestan fitil günde 3 tane bana ağır mı geliyor dersiniz? Sol taraflarımda bi yerlerim hep ağrıyor
İlaçlarımız aynı dozda. Transfere kadar ağrı çektim karnım yeni opu olmuş gibi şişti. Çok normal ben transfer oldum hala durum devam ediyor estrofem aşırı gaz yapan ve rahatsızlık veren bir ilaç

Bende sadece günde 2 2 toplam 4 estrofem 1 folik asit 1 coraspin içiyorum folik asit yeterli dedi doktorum. Gün aşırı progestan iğnem var
Anladım canım bende simdilik bir iciyorum estrofemi sonra ikiye sonrada üçe cikaricam ve kontrole gidicem progestan henüz verilmedi transfere yakın verilir heralde oda

Evet bende öyle biseyleri okudum nette hayırlısı yaa diyorum yaa vardir her doktorun bir bildiği hepsi ne kadar emek verdiğimizi yıprandigimizi biliyor o yüzden ne verdiklerinin farkindadirlar diye düşünüyorum sonuçta vucudumuzun nelere ne tepki verdiklerini biliyorlar ona gore ilac dozlari ayarliyorlar sonucta her başarı onlarinda kariyerinde bi yukselme bence .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun .

Ne zaman transfer oldun canım hadi güzel sonuçlar görürsün inşallah

Kızlar bana bu gece aç kal dediler moralim çok bozuldu sanırım yarın almayı planlıyorlar napicam ben yaaa
Çok geçmiş olsun sağlıklı değilmiş demek ki öyle düşünün benim drum sağlıklı olsa tutardı demişti boş gebeligimde. başka embriyolariniz varsa tekrar denersiniz kendinizi hazır hissetiginizde yoksa da inşallah kendiliğinden olur

Anladım canım bende simdilik bir iciyorum estrofemi sonra ikiye sonrada üçe cikaricam ve kontrole gidicem progestan henüz verilmedi transfere yakın verilir heralde oda
Evet bendede estrofem adeti kandaki değere göre arttı progestan bana transfere 5 gün kala başladı son kontrolümde rahim kalınlığım 10mm di transfer tarihimi verdi sonra ilaçlarımı yazdı doktorum herkesin bünyesi farklı sizin doktorunuz kim :)

Kızlar 6. Haftadayim açık kahve leke var doktor kahve leke normal demişti ama yine de tedirgin oldum sizlerde de olanlar olmuştu değil mi
Canım malesef polyana olamadan doğruyu söylemelim. Kahverengi leke normal faln değil malesef ki
Bende ilk kahverengi geldiğinde ciddiye almamıştım kırmızı değil diye
Ama aralarında fark yokmuş
Kırmızı gelmesi kanama olunca hemn aktı demek taze kan demek
Kahverengi gelmeside kanama olunca rahimde bekledi sonradan çıktığı için renk koyulaştı demek (yani saatler öncesi minik bit kanama yaşadın demek)
Yani ilk haftalar olan lekelenme malesef düşük tehdidi sayılıyor/ tabi kesin düşük olacak demek değil ama düşük riski sayılıyor..
Dinlenmeli yatmalı bol su içmelisin
Ve doktorunu bilgilendirmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…