-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.461
İnşallah ya hepimize güzel sonuçlarNe zaman transfer oldun canım hadi güzel sonuçlar görürsün inşallah
Çok normal estrofem çok yan etkisi olan ciddi bir ilaç. Doktorun dediği doz aşılmamalı benim bütün vücudum batıyor kasıklarımı hissetmiyorum bile çok gaz yapıyor bu arada karnım hamile gibi midem şişti mide bulantısıda yapıyor bana ama herkeste farklı olabilirKıxlar estrofeme başladıktan sonra kasıklarda batma yaşayan var mı, normal mi?
Geçmiş olsun arkadaşım öncelikle. Doktorlara göre herşey normal kötü bişey varsa da söylemiyorlar üzülmeyelim diye. Sende lütfen üzülme şuanda kaybetsende şöyle düşün Allaha sığın demek ki böyle olması gerekiyor ben hiç hamile kalmadım 3,5 yıldır evliyim o kadar istiyorum ki ama diyorum hamile kalmak yeterli değil doğurmadan gerçekten insan garanti görmemeli bana da doktorum eğer sağlıklı değilse embriyolar zaten düşük olur demişti ne kadar kolay dimi :) ama hayatın gerçekleri nolur üzülme kolaylıkla hayırlısını iste AllahtanKızlar 6. Haftadayim açık kahve leke var doktor kahve leke normal demişti ama yine de tedirgin oldum sizlerde de olanlar olmuştu değil mi
Her doktorun tedavi şekli farklı doktoruna güven başka çaremiz yok ne de olsaVallabende anlamadim. Doktorumuzun tedavi şekli deniliyor.
Aynen canim 12 sinde ilk kontrolum var benimde bakalim ne dicekelr belki transfer tarihimde belli olurEvet bendede estrofem adeti kandaki değere göre arttı progestan bana transfere 5 gün kala başladı son kontrolümde rahim kalınlığım 10mm di transfer tarihimi verdi sonra ilaçlarımı yazdı doktorum herkesin bünyesi farklı sizin doktorunuz kim :)
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah miniğin sımsıkı tutunur sanaİnşallah ya hepimize güzel sonuçlar28 eylül çarşamba transfer oldum bugün 4. Günüm 2. Transferm diğerini mayıs ayında oldum tutmadı
Evet canım şişkinlik ve bulantı da var ama batma beni bi huzursuz etmişti, normal olduğunu bilince katlanmak daha kolayÇok normal estrofem çok yan etkisi olan ciddi bir ilaç. Doktorun dediği doz aşılmamalı benim bütün vücudum batıyor kasıklarımı hissetmiyorum bile çok gaz yapıyor bu arada karnım hamile gibi midem şişti mide bulantısıda yapıyor bana ama herkeste farklı olabilir
Hayirlisi olsun. Benimde mayis ayinda kimyasala dondu yeniden denedim. 39 cikti yarin yine yapicam insallah artar. Sizinde guzel haberler almaniz dilegiyleİnşallah ya hepimize güzel sonuçlar28 eylül çarşamba transfer oldum bugün 4. Günüm 2. Transferm diğerini mayıs ayında oldum tutmadı
Benim transferime daha zaman var bu 1-2 hafta içinde yumurta toplanacak transferden önce neupogen uygulanacak dedi doktor sonrasındada kullanacakmışım... Siz aldınız mı nedir fiyatı?Bana da çarşamba günü yapılacaksizin transfer ne zaman
Suan daha da korktum bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum genelde grupta herkes yaşandığını söylüyor bu haftalarda ama dememki korkulacak birşeyGeçmiş olsun arkadaşım öncelikle. Doktorlara göre herşey normal kötü bişey varsa da söylemiyorlar üzülmeyelim diye. Sende lütfen üzülme şuanda kaybetsende şöyle düşün Allaha sığın demek ki böyle olması gerekiyor ben hiç hamile kalmadım 3,5 yıldır evliyim o kadar istiyorum ki ama diyorum hamile kalmak yeterli değil doğurmadan gerçekten insan garanti görmemeli bana da doktorum eğer sağlıklı değilse embriyolar zaten düşük olur demişti ne kadar kolay dimi :) ama hayatın gerçekleri nolur üzülme kolaylıkla hayırlısını iste Allahtan
Ben kahverengi akıntı için demedim doğuma kadar kanama lekelenme normal diyorlar kontrol altına alındığı sürece. Aç kal demişler ya onun için dedim belki başka bir sebebi vardır doktorların vardır bi bildiği korkma lütfen haberdar et bizi deSuan daha da korktum bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum genelde grupta herkes yaşandığını söylüyor bu haftalarda ama dememki korkulacak birşey
Sana dememişler ya karıştırmışım kusura bakma başka bir arkadaş daha vardıKızlar 6. Haftadayim açık kahve leke var doktor kahve leke normal demişti ama yine de tedirgin oldum sizlerde de olanlar olmuştu değil mi
2200 şu anda fiyatı ben haziran ayında almıştım 1750 diBenim transferime daha zaman var bu 1-2 hafta içinde yumurta toplanacak transferden önce neupogen uygulanacak dedi doktor sonrasındada kullanacakmışım... Siz aldınız mı nedir fiyatı?
Çok geçmiş olsun burada her şeyi okuyup çok da moralinizi bozmayın derim herkes bir şey söylerKızlar 6. Haftadayim açık kahve leke var doktor kahve leke normal demişti ama yine de tedirgin oldum sizlerde de olanlar olmuştu değil mi
Çok teşekkür ederim doktorum daha böyle birşey olmadan söyledi sakın korkma kırmızı olursa dahi kan sulandırıcı keseriz dedi ama yinede panik işte sormak istedim ama korktum söylenenlerdenÇok geçmiş olsun burada her şeyi okuyup çok da moralinizi bozmayın derim herkes bir şey söyleren iyisi dr unuza güvenin bilgilendirin inşallah sağlıkla tutunur bebeğiniz
İllaki korkarsın ama çoğu kadın yaşadı açıkçası benim burada gördüğüm kırmızı olunca iğne ,serum destekleyip devam ettiler kucaklarına aldılar Allah’ın izniyle seninde hiç bir şey olmayacakÇok teşekkür ederim doktorum daha böyle birşey olmadan söyledi sakın korkma kırmızı olursa dahi kan sulandırıcı keseriz dedi ama yinede panik işte sormak istedim ama korktum söylenenlerden
Belirtiniz neydi acabaAynen canım kesinlikle öyle tüberküloz tetkiki için bakilicak ve ben çok korkuyorum gerçekten tanısal işlem ve ben ilk defa yaptiricam daha önce hiç başıma gelmedi çünkü istenmedi benden vala doktor ne derse onu yapıyorum bende yoruldum ama mecburum yaptırmaya rahim filmindede verdi sanırım bana enfeksiyon yoktur umarım ama ben almadım ofis Histeroskopi çekinmeden neyin ne olduğunu öğrenmeden almak istemedim pekte guvenmedim zaten
Bisey söylemiyorlarSormadın mı neden aç kalayım diyekese de bozukluk veya kalp atışında yavaşlama mı oldu muaneden sonra mı söylediler yani canım ?
Canım rabbim yardımcın olsun inşallah. Dualarımız seninle. Progestron iğnesi vurdular mı?