2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Evet, ne kadar düşük o kadar çabuk pıhtılaşıyor demek. İnşallah başka bir şeye de gerek kalmadan bu sefer yavrunuza kavuşursunuz

Canım bu söylediklerimin hepsini devlet de yaptırdım hiç ücret ödemedim

Demir vitamini ve D vitamini çok önemli. D vitamininin önemini ben ilk hamileliğim düşükle sonuçlandıktan çok sonra öğrendim, takviyesini almaya başladım. Neredeyse yok denecek kadar düşüktü değerim. Demir eksikliği hep vardı zaten, onun da takviyesini aldım bir süre, en son değerlerim güzeldi. Mutlaka sorun ve gerekirse vitamin alın.

Son düzenleme:
Kızlar bunların hepsi devlet hastanesinde ücretsiz yaptırılıyor

Canım bu söylediklerimin hepsini devlet de yaptırdım hiç ücret ödemedim
E süpermiş! Ben yurt dışında yaşadığım için neyin nerede karşılandığına çok hakim değilim. Ama Trombofili Paneli ve bazı başka testler için tek seferde 6bin küsür ödemiştim mesela. Devlette yaptırma imkanı olmayınca pek ufak rakamlar olmuyor genellikle

Evet canm ve de çoğu kişi bunları devlette yaptırabileceğini bilmiyor çünkü dr da bilgi vermiyor
Çok pahalı o testler diyor bende int bakmıştım taa 2buçuk 3 yıl önce faln sanırım 10bini üstüydü o zaman bile. Ama demiyor ki devlettede yaptırabilirsiniz. “ çok pahalı o testler diyor “ sadece. Bu sebeplede gerek yok şuanlık demeye getiriyorlar..

Aynen soracagim canim en sonki kontrolumde 6 çıkmıştı demirin kanim biraz yukselmisti sukur 10 ken 11 olmuştu bi iki ay demir kullandim bir dahada gitmedim kontrole doktoruma sorayim gerekirse tekrar bakar zaten degerlerime

Kanın ne kadar sürede pıhtılaştığını gösteren test hangisi canım tam kan tahlilindr hangi ibarete bakıcaz

Peki devlette istediğin gidip yaptırabiliyor musun yoksa doktorundan istek formu alman mı gerekiyor?

Kanın ne kadar sürede pıhtılaştığını gösteren test hangisi canım tam kan tahlilindr hangi ibarete bakıcaz
Protrombin zaman testi, PT testi de deniliyor sanırım. Bütün kan tahlillerinde otomatik olarak yapılıyor mu bilmiyorum. INR yazıyorsa o olabilir, ya da PT. Sulgen yaptırmış sanırım, o söyleyebilir belki nerede yazdığını.

Çorum'da oturuyorum canım bende arastirma hastanesinde yaptiriyorum tedavimi bi sorayim bakalım peki oraya tup bebek icin mi yaptiriyoruz diyeceğiz
Ben İstanbul’dayım canm benim süreç söyle ilerledi
Eşimin ilk sperm testi düşük çıktı bende araştırmaya başladım sayı düşüklük sebepleri diye
Bulduğum bilgiler
Çocukken geçirilen ateşli hastalık
Testise darbe alınması
Hormon bozukluğu
Varikosel
Kromozom bozukluğu
Aklıma gelen sebepler bunlar
Madda madde ilerlemek istedim. Yani doktorları hep ben yönlendirdim aslında
Mesele urulojiye dedim bn kromozö analizi yaptırmak istiyorum bana dedi genetik bölümüne git randevu al vs vs
Bende genetiğe gittim eşimin sprem sayısısı dğşük sebeplerden biride kromozom bozuklugu olabılır baktırmak ıstıyorum dedım. Pat hemn aldılar randevu bıle beklemedım. E gelmısken bnde baktırayım dedım hemn bende kan verdim sonuclar 2 ay sürdü neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…