- 27 Aralık 2019
- 1.826
- 1.869
- 30
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.381
Noldu peki sonucun canımHer doktor başka bir şey diyor demek ki ama her gün bir dilim ananas yedim, 1 bardak nar suyu içtim tabi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu peki sonucun canımHer doktor başka bir şey diyor demek ki ama her gün bir dilim ananas yedim, 1 bardak nar suyu içtim tabi canım
Evet canım genetik sonuclari geç çıkıyor dur bakalım bu denememde Allah korusun olumsuz olursa birde ben gidiyimse baktiriyim canım en azindan emin olalım teşekkür ederim bilgilerin içinBen İstanbul’dayım canm benim süreç söyle ilerledi
Eşimin ilk sperm testi düşük çıktı bende araştırmaya başladım sayı düşüklük sebepleri diye
Bulduğum bilgiler
Çocukken geçirilen ateşli hastalık
Testise darbe alınması
Hormon bozukluğu
Varikosel
Kromozom bozukluğu
Aklıma gelen sebepler bunlar
Madda madde ilerlemek istedim. Yani doktorları hep ben yönlendirdim aslında
Mesele urulojiye dedim bn kromozö analizi yaptırmak istiyorum bana dedi genetik bölümüne git randevu al vs vs
Bende genetiğe gittim eşimin sprem sayısısı dğşük sebeplerden biride kromozom bozuklugu olabılır baktırmak ıstıyorum dedım. Pat hemn aldılar randevu bıle beklemedım. E gelmısken bnde baktırayım dedım hemn bende kan verdim sonuclar 2 ay sürdü neredeyse
Baktım şimdi geçen sene 3 kere o testi yaptırmışım hep normal çıkmışAPTT diye bir test canım
Rica ederim canım. Güzel sonuçlar al inşallahEvet canım genetik sonuclari geç çıkıyor dur bakalım bu denememde Allah korusun olumsuz olursa birde ben gidiyimse baktiriyim canım en azindan emin olalım teşekkür ederim bilgilerin için
Pozitif 8 haftalık hamileyim, 41 yaşındayım o yüzden biraz endişeliyim, inşallah her şey yolunda giderNoldu peki sonucun canım
Benimde 31 çıkmış peki pihtilasma var mi sende cikti mi genetikteBaktım şimdi geçen sene 3 kere o testi yaptırmışım hep normal çıkmış
25-26-27 böyle çıkmış 3 test de
Amin canım insallahRica ederim canım. Güzel sonuçlar al inşallah
Ayyy cok sevindim canım demek ki kotu etkisi olmuyormus saglicakla ilerlerde sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı bizlere olsunPozitif 8 haftalık hamileyim, 41 yaşındayım o yüzden biraz endişeliyim, inşallah her şey yolunda gider
Evet canım genetik de pıhtılaşmam çıktıBenimde 31 çıkmış peki pihtilasma var mi sende cikti mi genetikte
Baktım şimdi geçen sene 3 kere o testi yaptırmışım hep normal çıkmış
25-26-27 böyle çıkmış 3 test de
Burdanda belli olmuyor demek kiEvet canım genetik de pıhtılaşmam çıktı
Canm geçen sene bunu da yaptırmışım ne tahlili bilmiyorum ama tam 3 kere baktırmışım protrobin zamanına oda normal çıkmışEki Görüntüle 3138491
Bak bide bunlara bakmışlar ayriyetten
Abo rh olana baktırmamısım benEki Görüntüle 3138491
Bak bide bunlara bakmışlar ayriyetten
Benkızlar aranızda gebeliği öğrendikten sonra çalışmaya devam eden var mı?
PT testi bir fikir veriyor pıhtılaşma konusunda. Elbette normal değerlere rağmen genetik testte pıhtılaşma sorunu çıkabilir. Genetik test çok daha kapsamlı sonuçta.Burdanda belli olmuyor demek ki
Demek ki bunlarla da alakasi yokmus canım aslinda benim korkum canim ben cocuklugumdan beri hastalanirim benim hastaligimi hic bir doktor bilemedi ailemde babamda vardi fmf benim o neden universiteye giderken test yaptiracam dedim genetik yaptirdim ve butun değerlerim aşırı yüksek cikti doktor o zaman bana eger genetik testi yaptırmasaydin bi kac yil sonra dialize girerdin sen dedin bana yani çoğu hastaligim belirti gostermiyo sinsi oluyo benim buda oyle bisey diye korkuyorum dur bunu ben bi arastirayim hastaneye bu denememde olumsuz olursa kesinlikle hemen genetik testi yaptirayim cunku embriyom gayet guzel rahim super diyo doktorum ama tutunma olmuyo diyor belkide sebebi ufak bi pıhtılaşma sagol canım aklima soktuğun için eger doktorum istemezse kendim gidip yaptirayim bu testiCanm geçen sene bunu da yaptırmışım ne tahlili bilmiyorum ama tam 3 kere baktırmışım protrobin zamanına oda normal çıkmış
Evet canım baya biseye bakmislarda çoğunu bende bilmiyorum netten bakarak öğreniyorumAbo rh olana baktırmamısım ben
ma o pıhtılaşmayla ılgılı bısey degıl kan uyusmazlıgıyla ilgili testmiş
Aynen canım onu yaptırmakta da fayda var artik ikinciye başladım şimdi olmazda eger buda olumsuz olursa 3. Yu denemeden genetik testi yaptirayim en iyisi kafam rahat etsinPT testi bir fikir veriyor pıhtılaşma konusunda. Elbette normal değerlere rağmen genetik testte pıhtılaşma sorunu çıkabilir. Genetik test çok daha kapsamlı sonuçta.
Ahh ne emek Allah'a boşa çıkartmasınKızlarrr an itibariyle son iğnemi yaptımm
Yarın 8 haftalık oluyorum umarım hepiniz en kısa zamanda bu iğnelerden kurtulursunuz