2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bende nar suyu transferden sonra tutunmayi engelliyo diye okudum bugunt canım
Canım sen bilirsin tabi ama ben dr onay alarak içtim ve tutundu yani engellemedi.
Ben şöyle biliyorum nar yasak narın çekirdeğiyle alakalı bir durumdu ayrıntısını unuttum ama çekirdeğiyle ilgili
Ben transfer sonrası hergün 1 büyük bardak içtim nar suyunu
Doktorundan onay al zaten canım
Kefirde hergün içtim
İkisi içinde onay aldım

Anladim canim bende o zaman nari da havucuda sorayimda iceyim kaş yapacam derken göz cikarmayalim

Bu ot mot kaynatma konusunda herkes biraz temkinli olmalı aslında. Kimyasal yerine doğal şifa kaynakları bulmak elbette çok güzel bir şey. Ama insanlar bu otların da ilaç gibi etki ettiğini unutuyor. İlaç üretiminden önce insanlar bunlarla tedavi görüyordu sonuçta. Ama özellikle hormonları ciddi şekilde etkileyen ot, çekirdek, kök vs var. Bir şeyi düzelteyim derken başka şeyleri bozabiliyor. Kullanmadan iyice araştırmak lazım.

Aynen oyle canim aslinda arastirmadan kesinlikle kullanmiyorum ama baskalarina iyi gelen şeyler bana hep kötü geldi bilmiyorum ara kanama yapti adetimi geciktiren oldu bende huylanip bir daha hic birini kullanmadım ama esimde cok faydasiki gördüm kendimde goremesemde.

Ya evet ama hormon dengesine nasıl bir etkisi var bilmiyorum.Canım bide ben ilk transferde her sabah havuç rendeleyip yedim negatif alınca tsh ın yükseldiğini farkettim acaba havuç mu yükseltti dedim kafam çok karıştı nette çok sağlıklı bilgi bulamadım doktorumuza soralım ona göre hareket edelim

Kesinlikle ot mot konusunda aynı fikirdeyim mesela çakşır suyu sprem sayısı yükseltiyor diye çok öneren olmuştu bir kere bile öle şeyler kullandırtmadım eşime
Çok araştırdım ve çakşırdan komada yatan bi adamın eşiyle konuştum
Zaten herşeyin fazlası zarar fazla vitamin bile komalık edebiliyor
Mesele erkek infertilitesinde bi tedavisi yok anca vitamini dayıyorlar..
Hangi vitamin eksin bi bakın önce dimi ama
Valla onca para verdiğimiz vitaminler eşimin sayısı hep dibe düşürdü
Mesela belki x vitamini fulll ve sen fullken x i dayarsan nolur denge iyice bozulur.
En mantıklısı sağlıklı ve doğal beslenmekte buldum ben……
Bunların içinde havuç suyuda vardı ama eşimde günde10 bardak içirmedim kola içeceğine 1 bardak havuç suyu
Ertesi gün kola içeceğine kendi yaptığım meyve suyunu verdim
Kola mola hiç yok zaten giremezdi eve
Eve paketli gıda konserve hazır gıda asla girmedi..
Meyve suyunu bile evde kendim yaptım
Yani bi bezelye konservesi bi kerelik alalım bile demedim
Hiç girmedi bunlar evimize
Keçiboynuza içirdim ama hergün dayamadım adamın önüne bunu
Haftada 1 bardak verdim
Herşeyin fazlası zarar.!
Tabi tıbben den herşeyimize baktırdım ben evlendık 1 yıl olmadan sorun oldugu anladım hemen hastaneye basvurup herseyımıza baktırdım.
Mesele 3,5 deneme sonrası hala cocuk olmazsa bakılan genetik teste en basında baktırdım.
A dan z ye neyımız var baktım ondan sonra tup bebege basladım.
Her testi ger ihtimali bakmak gerekli olduğunu düşünüyorum kızlar buda çok örnemli.
Mesela eşimin genetik testi kötü çıktı kromozom bozukluğu varmış
Şimdi biz bunu en başında hiç deneme yapmadan önce öğrendik.
Mesela bende kan pıhtılaması varmış
Bunuda en başımda öğrendik
Gibi gibi yani herşeyide doktorların eline bırakmamak gerekir.

Amma yazmışım be

Doktorlarımızın yazdıkları ilaçlar bile hepimizi farklı etkiliyor, çok karışık işler gerçekten.
Herkesin önerdiğinin denemedim elbette, ama denediğim bazı şeylerin faydasını gördüm. Tüp bebek işlerine girişince de toptan bıraktım. Zaten fazlasıyla ilaç alıyoruz. Birbirini etkiler mi, aldığımız ilaçlayın etkisini azaltır mı bilmek mümkün değil. Doktorumun bilmediği hiçbir şeyi almıyorum.

Beslenme konusunda katılıyorum. Bende endometriozis olduğu için aşırı sancılı adet dönemlerim oluyordu. Öyle fena oluyordum ki, canımı alsınlar da artık bitsin bu işkence diyordum. Doktorların bana tek verdikleri bir hormon ilacıydı, o da bütün psikolojik dengemi altüst etti, 2 aydan sonra dayanamadım bıraktım. Sonra ben de kendim araştıra araştıra beslenme ve bazı takviyelerle kendi kendime derman oldum. Sancılarım geçti, kendime geldim.
Kesinlikle insan kendisi araştırıp peşine düşmeyince, sadece doktorla olmuyor.

Aynen öyle canm bizim evde tüp bebek olayını duyduğumuz andan itibaren beslenme düzenimiz değişti. Diyorumya eve hazır gıda paketli gıda kola mola hiç girmedi.
Meyvesuyunu kadar kendim yaptım hep
Her gün yeşillik salata yedik
Yemek içmeye efsana dikkat ettim
Eşimin sayısı 1 adetlerden nerelere çıktı en son yumurta toplama günü 14 milyondu. Tabi kızlar besleme kadat bence her testi yaptırım ne var ne yok öğrenmek de çok önemli. Baktırmayınca bilmeyince bizde o durum yok deniyor mesela
Eee baktırmadın ki belki var :/
Dediğim gibi genetik test yaptırmadan tüp bebeğe başlasaydın ne olacaktı..
Ama hala hiç bir doktor 3 düşük 5 negatif deneme olmadan yap demiyor bu testleri çok ilginç gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…