- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 35
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.281
İnşallah toparlarsın cnm bebişin seni bırakmaz bol bol dinlenKanama var hala canım ama şükür azaldı dün falan çok fenaydı. Kanama alanından dolayı bebeğin kalp atışı yavaş dedi dua edin kızlar bana
Yaa Elif Allaha emanet.haberdar et bizi hiç bir şey olmayacak Allah’ın izniyleKızlar benim kanamam basladı cok kötüyüm acile gidiyorum
2 haftayı buluyormus cnmCanım cvs yaptıracağım demiştin ya sonucu ne zaman çıkacak. Belli mi ?
Canm şimdi nasilsinKızlar hastaneye yatıs verdiler
Valla nasılım bende bilmiyorum kanama alanım varmıs yatman lazım dediler simdi kıyafet falan alıp hastaneye gidicemCanm şimdi nasilsin
Hic korkma canm normaldir dktr banada dedi kanama alanı var embriyo yerleştiği için oyuzden oluyor yerleşme kanamasiymisValla nasılım bende bilmiyorum kanama alanım varmıs yatman lazım dediler simdi kıyafet falan alıp hastaneye gidicem
Benimki bildiğin adet kanaması gibiHic korkma canm normaldir dktr banada dedi kanama alanı var embriyo yerleştiği için oyuzden oluyor yerleşme kanamasiymis
İnşallah çok kötü birsey degildir canm Allahim yardımcın olsunBenimki bildiğin adet kanaması gibi
Canım çok geçmiş olsun, o kadar üzülüyorum ki siz böyle yazıncaKızlar hastaneye yatıs verdiler
Canım aynı benimde öyleydi, şuan devam ediyor mu? Kanama alanı kaç cm söylediler mi ? Kesen ve bebişinin kalp atışında sorun yok değil mi cnmBenimki bildiğin adet kanaması gibi
Ben hacı hoca ve alternatif tıp a karşıyım bilim ne diyorsa oAynen valla İbrahim Saraçoğlu da transferden sonraki bir hafta sabah aksam havuc suyu diyo yaa amniyo sıvısını artiriyomus tutunmayı artiriyomus
Geçmiş olsun canım parça geliyor mu senden deKızlar benim kanamam basladı cok kötüyüm acile gidiyorum
Valla aslinda bende ota çöpe cok inanan biri degildimde canım benim esimin ilk başlarda hareketi ve sayısı azdi kullandigimuz vitaminlerden cok biz alternatif tipra daha cok fayda gördük o yüzden dusuncelerimde değiştiBen hacı hoca ve alternatif tıp a karşıyım bilim ne diyorsa o
Vall bende öyle eşimin ilaçları aylık 3 bini üzerinde tutuyordu ona ragmrn fayda etmedi ve düşürdüValla aslinda bende ota çöpe cok inanan biri degildimde canım benim esimin ilk başlarda hareketi ve sayısı azdi kullandigimuz vitaminlerden cok biz alternatif tipra daha cok fayda gördük o yüzden dusuncelerimde değişti
Evett geldi simsiyah parça ilk an da cok pıhtı geldiGec
Geçmiş olsun canım parça geliyor mu senden de
Suan sabahki kadar yoğun değil ama grliyor yine kanama seklinde . Bebek ve kesede sorun yok . Kanama alanı ölçüsünü söylemedi ama ya seninki geçtimi suanCanım aynı benimde öyleydi, şuan devam ediyor mu? Kanama alanı kaç cm söylediler mi ? Kesen ve bebişinin kalp atışında sorun yok değil mi cnm
Bu sefer bende yapmayı düşünüyorum havuç suyunuAynen valla İbrahim Saraçoğlu da transferden sonraki bir hafta sabah aksam havuc suyu diyo yaa amniyo sıvısını artiriyomus tutunmayı artiriyomus
Benden kaç gündür geliyor canım dün kaç avuç dolusu geldi anlatamam senin ki çabuk biter inşallahEvett geldi simsiyah parça ilk an da cok pıhtı geldi