2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar hastaneye yatıs verdiler
Canım çok geçmiş olsun, o kadar üzülüyorum ki siz böyle yazınca
Kanamam olup hastaneye nasıl gittiğimi hatırlıyorum o anı yaşıyorum hala tekrar olucak korkusuyla seni çok iyi anlıyorum bu sebeple güzel haberlerini bekliyorum
Elini karnına koy
Ya şafi- el mübdi - el rakip esmalarını okuyabilirsin
Rabbim bebeğinle senin sağlıcakla vakitlice kavuşmanızı yaşatsın sana inşallah

Vall bende öyle eşimin ilaçları aylık 3 bini üzerinde tutuyordu ona ragmrn fayda etmedi ve düşürdü eşimin sayısı ya 3,4 adet yada 1 adet çıkarken onca ilaca rağmen ilaç demişken bunun bir ilacıda yok yani vitamin. Sallıyorum z vitaminimi lazım z vitamini neyde var havuç da eee hapda da aynı şey var. Ve haplar çok zararlı. Şimdi biz onca ilaç kullanıyorz bunaların hepsi tek tek hastalık olarak çıkacak bizden !
Minnacık hap da vitamin haplarımı daha iyi yoksa vitamini gerçek besininden almak mı ?
Ot çöp karıstırmayın tabiki fazlası yada lazım olmayanı komaya bile sokar..
Ama tabiki besini besinden alın
Valla ciddiye almadığınız o havuç suyu vçda içinde olan yaptığım beslenme şekliyle eşimin sayısını 14milyona ben çıkardım
Onca para döktüğümüz doktor değil.

Canım aynı benimde öyleydi, şuan devam ediyor mu? Kanama alanı kaç cm söylediler mi ? Kesen ve bebişinin kalp atışında sorun yok değil mi cnm
Suan sabahki kadar yoğun değil ama grliyor yine kanama seklinde . Bebek ve kesede sorun yok . Kanama alanı ölçüsünü söylemedi ama ya seninki geçtimi suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…