- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.214
- 27
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.301
Benimkide sabah öyleydi sanki içinden kan boşaldı sen hala hastanede misinBenden kaç gündür geliyor canım dün kaç avuç dolusu geldi anlatamam senin ki çabuk biter inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide sabah öyleydi sanki içinden kan boşaldı sen hala hastanede misinBenden kaç gündür geliyor canım dün kaç avuç dolusu geldi anlatamam senin ki çabuk biter inşallah
Tabii ki kişiden kişiye farklılık gösterir erkeklerde hormonlara bakılmıyor spermleri alıyorlar işleri bitiyor:))ot çöp dediğimiz şeyler de faydalı oluyordur bazı insanlara ben bir tarafı düzeltirken başka değerleri bozmaktan korkuyorum açıkçası allah herkese şifa sağlıklı bebek versinValla aslinda bende ota çöpe cok inanan biri degildimde canım benim esimin ilk başlarda hareketi ve sayısı azdi kullandigimuz vitaminlerden cok biz alternatif tipra daha cok fayda gördük o yüzden dusuncelerimde değişti
Kızlar eş kaynaklıysa havuç suyunu yapın. Biz eşimle 5 poşet dolusu havuçla dönüyorduk pazardan eve havucun suyuda çok az cıkıyor katı meyve sıkacağı makinasında bıraktığı pisliği temizlemeside cabası, ama sonucu biz aldık tabi sadece onla değil ama oda etkisi olanlardan biriydiBu sefer bende yapmayı düşünüyorum havuç suyunu
Aylissim prednol bağışıklık sistemini baskılamak için ya havuç da bağışıklık sistemini güçlendirmek için değil mi çarşamba günü gittiğimde soracağım Dr a bence transfer sonrası hemen izin vermeyebilir belki tutunma olduktan sonra verir kafam karıştı bak şimdiBu sefer bende yapmayı düşünüyorum havuç suyunu
Bu süreçte en rahatı erkekler mikroenjeksiyon ile bile dertleri çözülebiliyor 10 aydır ilaç ilaç ilaç manyak oldum iyice keşke normal yollardan olsaydı 3 gündür migrenden mahvoldum alternatif tıpa karşıyım diyorum ama allah çaresiz bırakmasın migrenin geçmesi için her şeyi yiyip icebilirimKızlar eş kaynaklıysa havuç suyunu yapın. Biz eşimle 5 poşet dolusu havuçla dönüyorduk pazardan eve havucun suyuda çok az cıkıyor katı meyve sıkacağı makinasında bıraktığı pisliği temizlemeside cabası, ama sonucu biz aldık tabi sadece onla değil ama oda etkisi olanlardan biriydi
Bilmiyorum kuzum sorunca bana da söyler misinAylissim prednol bağışıklık sistemini baskılamak için ya havuç da bağışıklık sistemini güçlendirmek için değil mi çarşamba günü gittiğimde soracağım Dr a bence transfer sonrası hemen izin vermeyebilir belki tutunma olduktan sonra verir kafam karıştı bak şimdi
P papatyamm26 Elifk61 kızlar size de büyük geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir durumunuzBenimkide sabah öyleydi sanki içinden kan boşaldı sen hala hastanede misin
Yok kuzum ben transfer den sonra için bahsediyorum kür gibi değil de havuç suyunun tutmasında bir katkısı var mı o kafama takıldıKızlar eş kaynaklıysa havuç suyunu yapın. Biz eşimle 5 poşet dolusu havuçla dönüyorduk pazardan eve havucun suyuda çok az cıkıyor katı meyve sıkacağı makinasında bıraktığı pisliği temizlemeside cabası, ama sonucu biz aldık tabi sadece onla değil ama oda etkisi olanlardan biriydi
Aynen bende valla canım hatta morfolojisi bile %1 idi %6 ya cikaran keci boynuzu suyu ve havuc suyu oldu baya faydasini gördük yani şükür şimdi herseyimiz normale döndü sonucta vitaminde bi hap ama bazen doğal yontemler daha mantıklı geliyor insanaVall bende öyle eşimin ilaçları aylık 3 bini üzerinde tutuyordu ona ragmrn fayda etmedi ve düşürdü eşimin sayısı ya 3,4 adet yada 1 adet çıkarken onca ilaca rağmen ilaç demişken bunun bir ilacıda yok yani vitamin. Sallıyorum z vitaminimi lazım z vitamini neyde var havuç da eee hapda da aynı şey var. Ve haplar çok zararlı. Şimdi biz onca ilaç kullanıyorz bunaların hepsi tek tek hastalık olarak çıkacak bizden !
Minnacık hap da vitamin haplarımı daha iyi yoksa vitamini gerçek besininden almak mı ?
Ot çöp karıstırmayın tabiki fazlası yada lazım olmayanı komaya bile sokar..
Ama tabiki besini besinden alın
Valla ciddiye almadığınız o havuç suyu vçda içinde olan yaptığım beslenme şekliyle eşimin sayısını 14milyona ben çıkardım
Onca para döktüğümüz doktor değil.
Şimdi içiyorum ben hem havuç hem nar abartmadan içebilirsin dedi çünkü neupogen yapılacak mı sana tekrar çarşamba günü gittiğinde bana yapılacak transferi anestezili yapacağı için aşıyı da anestezili yapalım dediler çok canım yandığı için katater gitmiyor ileri çok sıkıyorum kendimi diyeBilmiyorum kuzum sorunca bana da söyler misin
Yapalim canim faydasını görürüz inşallahBu sefer bende yapmayı düşünüyorum havuç suyunu
Miğrene tek yapabileceğim şey katanlıkta uyumak ilaç için yasaklı bir dönemdemisin bilmiyorum ama yasak değilse bir dolerex yutup uyku moda geçmek tek çare gibiBu süreçte en rahatı erkekler mikroenjeksiyon ile bile dertleri çözülebiliyor 10 aydır ilaç ilaç ilaç manyak oldum iyice keşke normal yollardan olsaydı 3 gündür migrenden mahvoldum alternatif tıpa karşıyım diyorum ama allah çaresiz bırakmasın migrenin geçmesi için her şeyi yiyip icebilirim
Bu yorum doğru yani bende senden haber bekliyorum ozman cünki prednol kullancamAylissim prednol bağışıklık sistemini baskılamak için ya havuç da bağışıklık sistemini güçlendirmek için değil mi çarşamba günü gittiğimde soracağım Dr a bence transfer sonrası hemen izin vermeyebilir belki tutunma olduktan sonra verir kafam karıştı bak şimdi
Orasida öyle tabi canim bende bu sebze meyve sularindan degilde aktardaki ot sularindan kaynatmalardan korkuyorum bi iki kere yakinlarim önerdi hayit tohumu falan dene diye ne denediysem tum dengemi bozdu bir daha tovbe dedim o otlar bana pek fayda etmediTabii ki kişiden kişiye farklılık gösterir erkeklerde hormonlara bakılmıyor spermleri alıyorlar işleri bitiyor:))ot çöp dediğimiz şeyler de faydalı oluyordur bazı insanlara ben bir tarafı düzeltirken başka değerleri bozmaktan korkuyorum açıkçası allah herkese şifa sağlıklı bebek versin
transferden sonra nar suyu diye duydum ben canm doktorumdan da onay alıp 1 bardak nar suyu 1 bardak kefir içtimYok kuzum ben transfer den sonra için bahsediyorum kür gibi değil de havuç suyunun tutmasında bir katkısı var mı o kafama takıldı
Yeminle o kadar haklisin ki helede donmuş transferlerde sperm dertleride kalmiyo hersey bize ic anam ic ha bire ilaç iğne yeminle kadın olmak ne zor is yaa Rabbim yine dermansız dert vermesin kimseye ama cidden çok yipraniyoruzBu süreçte en rahatı erkekler mikroenjeksiyon ile bile dertleri çözülebiliyor 10 aydır ilaç ilaç ilaç manyak oldum iyice keşke normal yollardan olsaydı 3 gündür migrenden mahvoldum alternatif tıpa karşıyım diyorum ama allah çaresiz bırakmasın migrenin geçmesi için her şeyi yiyip icebilirim
Parasetamol dışında her şey yasak estrofem kullanıyorum 8-10 ekim gibi transfer inşallah dün acile gittim damardan verdiler benim kronik olduğu için geçmiyor bakalım çarşamba günü ne diyecek transferin iptal olmasına sebep olacak bir şey yapmadan acı çekmeye devamMiğrene tek yapabileceğim şey katanlıkta uyumak ilaç için yasaklı bir dönemdemisin bilmiyorum ama yasak değilse bir dolerex yutup uyku moda geçmek tek çare gibi
Aynen öyle canım ilaçlarda o kadar zararlıki tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar tek tek çıkacak bizdenBu süreçte en rahatı erkekler mikroenjeksiyon ile bile dertleri çözülebiliyor 10 aydır ilaç ilaç ilaç manyak oldum iyice keşke normal yollardan olsaydı 3 gündür migrenden mahvoldum alternatif tıpa karşıyım diyorum ama allah çaresiz bırakmasın migrenin geçmesi için her şeyi yiyip icebilirim
Ben bugun biraz arastiriyim demek ki bende bisey var tutunmayi engelliyo diye düşündüm canım nettede havuc suyunu gordum birde youtube de ibrahim saracoglunun videosunuda gördüm dinledim sonucta sebze suyu ne zararı olacak ki denemede fayda var bence tutunmayi artiriyo dedi amniyo sıvısını artiyormus hatta maysanoz turşu falan kesinlikle tuketmeyin dedi sirke tutunmayi engelliyormusYok kuzum ben transfer den sonra için bahsediyorum kür gibi değil de havuç suyunun tutmasında bir katkısı var mı o kafama takıldı
Başım o kadar çok tutar ki benim de miğrenim var transfer zamanı boyunca hiç ağrı kesici vs kullanmadımParasetamol dışında her şey yasak estrofem kullanıyorum 8-10 ekim gibi transfer inşallah dün acile gittim damardan verdiler benim kronik olduğu için geçmiyor bakalım çarşamba günü ne diyecek transferin iptal olmasına sebep olacak bir şey yapmadan acı çekmeye devam