- 27 Aralık 2019
- 1.826
- 1.869
- 30
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.221
Ben bes gun icinde olmadim canim opum tam zaten takvimimde yumurtlama günüme denk gelmisti bende sevinmistim ayni dogal gebelik gibi ne guzel denk geldi diye sonra sonucumu alamadan adet oldum transferimin 9.gunu lekelenmeye baslamistim zaten bu defada böyle olacak diye korkuyorum yuksek ihtimal bende bı sıkıntılar varda bulamiyorlarCanım ben taze trasferi anlamıyorum zaten opudan çıkınca hemen söylüyolar 5 gün içinde adet olcak diye ver gerçekten 5.gün adet oldum yani 3 opudada
İnsalh bu sefer güzel sonuçlar alirsin
Yook yok öyle düsünme iyi olsun insalh herşeyBen bes gun icinde olmadim canim opum tam zaten takvimimde yumurtlama günüme denk gelmisti bende sevinmistim ayni dogal gebelik gibi ne guzel denk geldi diye sonra sonucumu alamadan adet oldum transferimin 9.gunu lekelenmeye baslamistim zaten bu defada böyle olacak diye korkuyorum yuksek ihtimal bende bı sıkıntılar varda bulamiyorlar
İnşallah İnşallahÇabucak geçsin, gebeliğiniz bundan sonra sorunsuz devam etsin inşallah
Gelişmelerden haberdar edin mutlaka.
İnşallah canım Rabbim sifamizi versin hemencecik kucaklarimizi doldursun inşallah senin nasıl gidiyor tedavi?Yook yok öyle düsünme iyi olsun insalh herşey
Bugün estrofem 4.günü 2 tane almam gerekti unuttum 3 ictimİnşallah canım Rabbim sifamizi versin hemencecik kucaklarimizi doldursun inşallah senin nasıl gidiyor tedavi?
Tutunmayı artırıcı redostim verdi günde 2 tane içiyorum sen ne kullanmiyon vitaminİnşallah canım Rabbim sifamizi versin hemencecik kucaklarimizi doldursun inşallah senin nasıl gidiyor tedavi?
Ben hala aynıyım sabah patates haşladım tuzlayıp yedim artık napıcam bilmiyorum
Bisey olmaz heralde yaa bi kereciktenBugün estrofem 4.günü 2 tane almam gerekti unuttum 3 ictim
Valla bana vitamin vermedi canim folik asid birde estrofem verildi başkada bisey yokTutunmayı artırıcı redostim verdi günde 2 tane içiyorum sen ne kullanmiyon vitamin
Çok sevindim canımKızlarrr an itibariyle son iğnemi yaptımm
Yarın 8 haftalık oluyorumumarım hepiniz en kısa zamanda bu iğnelerden kurtulursunuz
Ohh ne guzel vallahi en büyük hayalim bir gun çocuğumu kucağıma aldigim gun o iğneleri çöpe atmak sırf o yüzden o zevki yaşamak icin hepsini saklıyorumKızlarrr an itibariyle son iğnemi yaptımm
Yarın 8 haftalık oluyorumumarım hepiniz en kısa zamanda bu iğnelerden kurtulursunuz
Yaa bana adet olman mümkün değil falan dediler bide demekki olma ihtimali varmış ve bu problem. Bu sefer öyle olmayacak Allah’ın izniyle öğrenmeyeceğiz ,gerek kalmayacak güzel sonuçlar görmek nasip olsun.Anladım canım hayırlısı olsun bugün doktorlada baya konuştum zaten sonuc almadan adet oldum bu normal mi dedim değil tabikide dedi bu implantasyonu engelliyo dedi taze transferde rahimi tamamen yonetemiyoruz bazi seyleri erteleyemiyoruz ama bu sefer erteleme şansımız var dedi tamamen hersey hazir olsun diye ugrasacagiz ufacik bi lekelenmen ara kanaman olsun haberim olsun hemen erteleriz dedi aciklanamayan infertilitede sorunu bilmedigimiz için bilmedigimiz seylerlede karsilasiyoruz gibisinden şeyler dedi valla zor işimiz Rabbim yardimcimiz olsun
Attıgın fotografta pembe bi bebek corabımı varÇok sevindim canım
Şu görsel kalbimi parçalıyor ,umarım daha fazla eklenmeden güzel sonuçlar almak nasip olur bizlerede.
Hahahah bende saklıyorum valla onları görünce yaşadıgım şeyler hatırlıyorum .. aminnOhh ne guzel vallahi en büyük hayalim bir gun çocuğumu kucağıma aldigim gun o iğneleri çöpe atmak sırf o yüzden o zevki yaşamak icin hepsini saklıyorumRabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin canım bizlerede dua et
Yaaa evet kırk suyuna sokulmuş minnoş bir çorapAttıgın fotografta pembe bi bebek corabımı var
İnşallah onun içini doldurucak minnoş bi kızın olur
Bisey olmaz heralde yaa bi kereciktenhadi bakalim sen 3 gun öndesin benden arka arkaya mujdeli haberler alalım inşallah
Bana serumda vercekmisValla bana vitamin vermedi canim folik asid birde estrofem verildi başkada bisey yok
O serumun işe yaradığını düşünüyorum şifa olsunBana serumda vercekmis
Amin canım inşallah bu sefer guzel sonuçlar alacağız inşallahYaa bana adet olman mümkün değil falan dediler bide demekki olma ihtimali varmış ve bu problem. Bu sefer öyle olmayacak Allah’ın izniyle öğrenmeyeceğiz ,gerek kalmayacak güzel sonuçlar görmek nasip olsun.
Amin canım amin cokt sağolasınHahahah bende saklıyorum valla onları görünce yaşadıgım şeyler hatırlıyorum .. aminn
Hepinize dua ediyorum inanıyorum cok içten bigün burda hepiniz çift çizgi paylasıcaksınız inşallah