2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım ben taze trasferi anlamıyorum zaten opudan çıkınca hemen söylüyolar 5 gün içinde adet olcak diye ver gerçekten 5.gün adet oldum yani 3 opudada
İnsalh bu sefer güzel sonuçlar alirsin
Ben bes gun icinde olmadim canim opum tam zaten takvimimde yumurtlama günüme denk gelmisti bende sevinmistim ayni dogal gebelik gibi ne guzel denk geldi diye sonra sonucumu alamadan adet oldum transferimin 9.gunu lekelenmeye baslamistim zaten bu defada böyle olacak diye korkuyorum yuksek ihtimal bende bı sıkıntılar varda bulamiyorlar

Yook yok öyle düsünme iyi olsun insalh herşey

Ben hala aynıyım sabah patates haşladım tuzlayıp yedim artık napıcam bilmiyorum

Biliyor musun patates tam o mucize besin ama kabizlik yapiyor Ben de deli gibi kumpir istiyordum her gün. Sonra malzemeleri alip evde yapmaya basladim nefsimi körledim . Leblebi ve ceviz iyi geliyor kuzum

Kızlarrr an itibariyle son iğnemi yaptımm
Yarın 8 haftalık oluyorum umarım hepiniz en kısa zamanda bu iğnelerden kurtulursunuz
Çok sevindim canım
Şu görsel kalbimi parçalıyor ,umarım daha fazla eklenmeden güzel sonuçlar almak nasip olur bizlerede.

Eklentiler

• 5FCC78FE-7D00-4647-BC79-BF202A623696.jpeg
    271,6 KB · Görüntüleme: 49
Kızlarrr an itibariyle son iğnemi yaptımm
Yarın 8 haftalık oluyorum umarım hepiniz en kısa zamanda bu iğnelerden kurtulursunuz
Ohh ne guzel vallahi en büyük hayalim bir gun çocuğumu kucağıma aldigim gun o iğneleri çöpe atmak sırf o yüzden o zevki yaşamak icin hepsini saklıyorum Rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin canım bizlerede dua et

Yaa bana adet olman mümkün değil falan dediler bide demekki olma ihtimali varmış ve bu problem. Bu sefer öyle olmayacak Allah’ın izniyle öğrenmeyeceğiz ,gerek kalmayacak güzel sonuçlar görmek nasip olsun.

Hahahah bende saklıyorum valla onları görünce yaşadıgım şeyler hatırlıyorum .. aminn
Hepinize dua ediyorum inanıyorum cok içten bigün burda hepiniz çift çizgi paylasıcaksınız inşallah

Yaa bana adet olman mümkün değil falan dediler bide demekki olma ihtimali varmış ve bu problem. Bu sefer öyle olmayacak Allah’ın izniyle öğrenmeyeceğiz ,gerek kalmayacak güzel sonuçlar görmek nasip olsun.
Amin canım inşallah bu sefer guzel sonuçlar alacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…