2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben sabahları kahvaltı yapamıyorum muz falan yiyorum öğlen salatalık tuzlayıp yiyorum arada çubuk kraker falan akşamda azcık yemek yiyorum yiyebilirsem aç oldugumu biliyorum ama yiyemiyorum yaa 🫠 doğrudur yaa ben evdeyim bütün gün uzanıyorum yatıyorum öyle
Canim nasilsin nasil oldun ? Ben 2 gündür bir tık toparladim

Merhaba arkadaşlar iyi dileklerini sunan ,dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim yeni yeni toparlanmaya başladım halen rüya gördüm gibi geliyor rabbim kimseye bunu yaşatmasin rabbim evlatlarimizi korusun onlara sağlıklı ömürler versin 🤲
Böyle durumlarda ne denir, insanı ne teselli eder bilemiyorum. Allahım güç kuvvet versin, yaralarınız çabucak kapansın ve en kısa zamanda sağlıkla yavrunuza kavuşun inşallah 🙏🏻 💕

Böyle durumlarda ne denir, insanı ne teselli eder bilemiyorum. Allahım güç kuvvet versin, yaralarınız çabucak kapansın ve en kısa zamanda sağlıkla yavrunuza kavuşun inşallah 🙏🏻 💕
Allah razı olsun kader kısmet inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder dilemek ve istemekten başka bir çare gelmiyor şimdilik inşallah dogla yollarla olur🤲

Benim öncekiler öyleydi hiç problem de yaşamadık bende şaşırdım kuzum
Anladım canım hayırlısı olsun bugün doktorlada baya konuştum zaten sonuc almadan adet oldum bu normal mi dedim değil tabikide dedi bu implantasyonu engelliyo dedi taze transferde rahimi tamamen yonetemiyoruz bazi seyleri erteleyemiyoruz ama bu sefer erteleme şansımız var dedi tamamen hersey hazir olsun diye ugrasacagiz ufacik bi lekelenmen ara kanaman olsun haberim olsun hemen erteleriz dedi aciklanamayan infertilitede sorunu bilmedigimiz için bilmedigimiz seylerlede karsilasiyoruz gibisinden şeyler dedi valla zor işimiz Rabbim yardimcimiz olsun 🤲🏻❤️

Anladım canım hayırlısı olsun bugün doktorlada baya konuştum zaten sonuc almadan adet oldum bu normal mi dedim değil tabikide dedi bu implantasyonu engelliyo dedi taze transferde rahimi tamamen yonetemiyoruz bazi seyleri erteleyemiyoruz ama bu sefer erteleme şansımız var dedi tamamen hersey hazir olsun diye ugrasacagiz ufacik bi lekelenmen ara kanaman olsun haberim olsun hemen erteleriz dedi aciklanamayan infertilitede sorunu bilmedigimiz için bilmedigimiz seylerlede karsilasiyoruz gibisinden şeyler dedi valla zor işimiz Rabbim yardimcimiz olsun 🤲🏻❤️
Canım ben taze trasferi anlamıyorum zaten opudan çıkınca hemen söylüyolar 5 gün içinde adet olcak diye ver gerçekten 5.gün adet oldum yani 3 opudada
İnsalh bu sefer güzel sonuçlar alirsin

X