- 14 Mart 2022
- 2.375
- 6.719
- 42
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.201
ayliss maşallah bu ne güzellik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim nasilsin nasil oldun ? Ben 2 gündür bir tık toparladimBen sabahları kahvaltı yapamıyorum muz falan yiyorum öğlen salatalık tuzlayıp yiyorum arada çubuk kraker falan akşamda azcık yemek yiyorum yiyebilirsem aç oldugumu biliyorum ama yiyemiyorum yaa doğrudur yaa ben evdeyim bütün gün uzanıyorum yatıyorum öyle
Güzel bakıyorsun öyle görüyorsun ablacım teşekkür ederimayliss maşallah bu ne güzellik
2 yle başladım 4 oldu yarın 6 ya çıkıyor.bağımlı olucaz yakında estrofeme yaAyliss senin estrofem günlerin nasıl oldu kacla başladın
Böyle durumlarda ne denir, insanı ne teselli eder bilemiyorum. Allahım güç kuvvet versin, yaralarınız çabucak kapansın ve en kısa zamanda sağlıkla yavrunuza kavuşun inşallahMerhaba arkadaşlar iyi dileklerini sunan ,dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim yeni yeni toparlanmaya başladım halen rüya gördüm gibi geliyor rabbim kimseye bunu yaşatmasin rabbim evlatlarimizi korusun onlara sağlıklı ömürler versin
Benide birle baslattilar sonra iki olacak sonra 3 sonrada kontrole gidecem sana niye o kadar cok kullandirdilar yada bana mi az kullandiriyorlar anlamadim yaa2 yle başladım 4 oldu yarın 6 ya çıkıyor.bağımlı olucaz yakında estrofeme ya
Ben hala aynıyım sabah patates haşladım tuzlayıp yedim artık napıcam bilmiyorumCanim nasilsin nasil oldun ? Ben 2 gündür bir tık toparladim
Allah razı olsun kader kısmet inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder dilemek ve istemekten başka bir çare gelmiyor şimdilik inşallah dogla yollarla olurBöyle durumlarda ne denir, insanı ne teselli eder bilemiyorum. Allahım güç kuvvet versin, yaralarınız çabucak kapansın ve en kısa zamanda sağlıkla yavrunuza kavuşun inşallah
SüpermişAmin canım birde seye sevindim ben devlette yaptiriyorum ya tedavimi sadece taze transferleri haktan sayiyomus devlet ben simdi dondurulmus olacagim bunu haktan saymıyormus ama ilaçlarımı karşılıyor çok güzel değil mi
Allah'ın duası olsunKanama var hala canım ama şükür azaldı dün falan çok fenaydı. Kanama alanından dolayı bebeğin kalp atışı yavaş dedi dua edin kızlar bana
Benim öncekiler öyleydi hiç problem de yaşamadık bende şaşırdım kuzumBenide birle baslattilar sonra iki olacak sonra 3 sonrada kontrole gidecem sana niye o kadar cok kullandirdilar yada bana mi az kullandiriyorlar anlamadim yaa
Bol bol dinlen canım dualarım seninle Allahım korusunKızlar akşama doğru o kadar kanama oldu ki her yer kan oldu yerler çarşaf falan .. artık ayağa kalkmam bile yasak dua edin bana
Amin, hayırlısıyla hepimize nasip olsunAllah razı olsun kader kısmet inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder dilemek ve istemekten başka bir çare gelmiyor şimdilik inşallah dogla yollarla olur
Benim bildiğim bel ağrısı özellikle ilk haftalarda, bir de hamileliğin sonlarına doğru sık görülen bir şey, sıkıntı etmeyin kendinize.Kızlar benm bel ağrım oluyor çok değil ama özellikle sabah kalkarken sırt ve bel normal mi acaba iğneler mi yapio çok kasıyorum
Çabucak geçsin, gebeliğiniz bundan sonra sorunsuz devam etsin inşallahKızlar akşama doğru o kadar kanama oldu ki her yer kan oldu yerler çarşaf falan .. artık ayağa kalkmam bile yasak dua edin bana
Anladım canım hayırlısı olsun bugün doktorlada baya konuştum zaten sonuc almadan adet oldum bu normal mi dedim değil tabikide dedi bu implantasyonu engelliyo dedi taze transferde rahimi tamamen yonetemiyoruz bazi seyleri erteleyemiyoruz ama bu sefer erteleme şansımız var dedi tamamen hersey hazir olsun diye ugrasacagiz ufacik bi lekelenmen ara kanaman olsun haberim olsun hemen erteleriz dedi aciklanamayan infertilitede sorunu bilmedigimiz için bilmedigimiz seylerlede karsilasiyoruz gibisinden şeyler dedi valla zor işimiz Rabbim yardimcimiz olsunBenim öncekiler öyleydi hiç problem de yaşamadık bende şaşırdım kuzum
Canım ben taze trasferi anlamıyorum zaten opudan çıkınca hemen söylüyolar 5 gün içinde adet olcak diye ver gerçekten 5.gün adet oldum yani 3 opudadaAnladım canım hayırlısı olsun bugün doktorlada baya konuştum zaten sonuc almadan adet oldum bu normal mi dedim değil tabikide dedi bu implantasyonu engelliyo dedi taze transferde rahimi tamamen yonetemiyoruz bazi seyleri erteleyemiyoruz ama bu sefer erteleme şansımız var dedi tamamen hersey hazir olsun diye ugrasacagiz ufacik bi lekelenmen ara kanaman olsun haberim olsun hemen erteleriz dedi aciklanamayan infertilitede sorunu bilmedigimiz için bilmedigimiz seylerlede karsilasiyoruz gibisinden şeyler dedi valla zor işimiz Rabbim yardimcimiz olsun