2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canim nasilsin nasil oldun ? Ben 2 gündür bir tık toparladim

Böyle durumlarda ne denir, insanı ne teselli eder bilemiyorum. Allahım güç kuvvet versin, yaralarınız çabucak kapansın ve en kısa zamanda sağlıkla yavrunuza kavuşun inşallah

Böyle durumlarda ne denir, insanı ne teselli eder bilemiyorum. Allahım güç kuvvet versin, yaralarınız çabucak kapansın ve en kısa zamanda sağlıkla yavrunuza kavuşun inşallah
Allah razı olsun kader kısmet inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder dilemek ve istemekten başka bir çare gelmiyor şimdilik inşallah dogla yollarla olur

Kızlar akşama doğru o kadar kanama oldu ki her yer kan oldu yerler çarşaf falan .. artık ayağa kalkmam bile yasak dua edin bana

Benim öncekiler öyleydi hiç problem de yaşamadık bende şaşırdım kuzum
Anladım canım hayırlısı olsun bugün doktorlada baya konuştum zaten sonuc almadan adet oldum bu normal mi dedim değil tabikide dedi bu implantasyonu engelliyo dedi taze transferde rahimi tamamen yonetemiyoruz bazi seyleri erteleyemiyoruz ama bu sefer erteleme şansımız var dedi tamamen hersey hazir olsun diye ugrasacagiz ufacik bi lekelenmen ara kanaman olsun haberim olsun hemen erteleriz dedi aciklanamayan infertilitede sorunu bilmedigimiz için bilmedigimiz seylerlede karsilasiyoruz gibisinden şeyler dedi valla zor işimiz Rabbim yardimcimiz olsun

Canım ben taze trasferi anlamıyorum zaten opudan çıkınca hemen söylüyolar 5 gün içinde adet olcak diye ver gerçekten 5.gün adet oldum yani 3 opudada
İnsalh bu sefer güzel sonuçlar alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…