- 30 Mayıs 2015
- 4.705
- 10.696
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.241
kızlar aranızda gebeliği öğrendikten sonra çalışmaya devam eden var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne serumu canım kontrole gittiğimde bende bu defa tutunmasini artiracak biseyler yapsak dicemBana serumda vercekmis
Yoğun bakım hastalarına veriliyormuş bu serum ama doktorum sende gerek görmüyorum dedi ben dedim olsun zarari yoksa yapalimNe serumu canım kontrole gittiğimde bende bu defa tutunmasini artiracak biseyler yapsak dicem
eğer denemediyseniz embriyo glue tavsiye edebilirimNe serumu canım kontrole gittiğimde bende bu defa tutunmasini artiracak biseyler yapsak dicem
Hadi yaa gerçekten iyi bişey mi insalh amiiinO serumun işe yaradığını düşünüyorum şifa olsun
Embriyo glue için doktorun hicbi kanıtı yada gerçekten işe yariyo diyemeyiz boş bişey dedieğer denemediyseniz embriyo glue tavsiye edebilirim
benim doktorum da embriyoları rahim içindekine benzer bi sıvıda çözdürdüğümüz için tutunmayı kolaylaştırıyor demiştiEmbriyo glue için doktorun hicbi kanıtı yada gerçekten işe yariyo diyemeyiz boş bişey dedi
Ooof bu doktorlar niye bize bunu yapiyobenim doktorum da embriyoları rahim içindekine benzer bi sıvıda çözdürdüğümüz için tutunmayı kolaylaştırıyor demişti
her yerin protokolü farklı oluyor maalesef işin içinde para olduğu için rabbim hangi yöntem bebek sahibi olmamıza vesile olacaksa onunla karşılaştırsın biziOoof bu doktorlar niye bize bunu yapiyo
Ne zman trasferinKızlar sürekli karnım ağrıyor gibi rahatsızım. Estrofem günde 4 tane ve progestan fitil günde 3 tane bana ağır mı geliyor dersiniz? Sol taraflarımda bi yerlerim hep ağrıyor
4 ekimde olacak az kaldı ama bu ağrılar beni bitirdi, geçen ay rahme çizik atıldı ondan mı oluyor acaba yaNe zman trasferin
Dayanmaliyiz herşeye peki neler yapacak tutunması için ne vitamin kullaniyosun4 ekimde olacak az kaldı ama bu ağrılar beni bitirdi, geçen ay rahme çizik atıldı ondan mı oluyor acaba ya
Himm anladım canım sifa olur inşallahYoğun bakım hastalarına veriliyormuş bu serum ama doktorum sende gerek görmüyorum dedi ben dedim olsun zarari yoksa yapalim
O ne canim embriyonun genetigine baktirma mıeğer denemediyseniz embriyo glue tavsiye edebilirim
Oyyy sulgenim sen çok temizsin kız bu embriyo yapistirmaO ne canim embriyonun genetigine baktirma mı
aslında doktorum tam olarak az önce yazdığım şekilde tanımladı.Oyyy sulgenim sen çok temizsin kız bu embriyo yapistirma
Kiz ne biliyim bir sürü seyler soyleniyo hahah kafam karıştı yaa aslinda bence hepsini doktorlarimiz biliyo ve gerek gördüğünde yapıyor ben genetik testi istemiştim mesela gerek gormuyorum size dedi çünkü dusuk yok kimyasal yok bi gebelik öyküsü yok ailede bisey yok genetiklik bi durum yok demişti valla saldım çayıra mevlam kayıra Rabbim nasip eder olur inşallahOyyy sulgenim sen çok temizsin kız bu embriyo yapistirma
Anladim canım yani olabilir aslında sen yaptırmış miydin peki?aslında doktorum tam olarak az önce yazdığım şekilde tanımladı.
rahmin içindekine benzer bi sıvıda embriyoları çözdürüyorlar, böylece rahim-embriyo uyuşması yani tutunma bir ihtimal daha fazla oluyor demişti.
Sulgen
evet ilki taze transfer negatif oldu yaptırmamıştım ilkindeAnladim canım yani olabilir aslında sen yaptırmış miydin peki?