2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

evet ilki taze transfer negatif oldu yaptırmamıştım ilkinde
ikincisinde yaptırdım oldu
inşallah sizin de en hayırlı şekilde pozitif olur
Anladım canım bunu bir sorayım bakalim ne dicek doktorum bu sefer baya guzel konuştu doktorum ama bakalım nasip kısmet canım

Ben çalıştım hep transfer sonrası da 17 eylül kanda pozitif çıktı. Uykum geliyor hep serviste sabah akşam ve öğle arasında uyuyorum
yaaa maşallah size ben de çok umursamamaya çalışıyorum ama eşim ve ailem dikkat etmen lazım diyorlar sürekli bu durumda en ufak bi sancıda hemen üzülüyorum yanlış bi şey mi yaptım diye

yaaa maşallah size ben de çok umursamamaya çalışıyorum ama eşim ve ailem dikkat etmen lazım diyorlar sürekli bu durumda en ufak bi sancıda hemen üzülüyorum yanlış bi şey mi yaptım diye
Benim de geçen hafta özellikle kasık ağrısı çok oldu ama evde gelince hep yatıyorum. İşte de 1 saat ayaktayım en fazla saha turu yapıyorum bir tek sonra oturuyorum uyuyorum. İse göre değişir ama yani ağrım tutup tam sahadayken ofise zor döndüğüm oldu bir de kimse bilmiyor. Bu hafta da nezle oldum ilaç da alamıyorum akşam 9da uyuyarak atlattım çok şükür

çok geçmiş olsun aslında güzel bi yöntem bulmuşsunuz ben 5 saat ayaktayım sürekli tetikte olmam gerekiyor henüz çocukların da alışma zamanı olduğundan sınıfta arbede çıkabiliyor yine de işte yaşananları gizlemek bana mantıklı geldi

Kızlar akşama doğru o kadar kanama oldu ki her yer kan oldu yerler çarşaf falan .. artık ayağa kalkmam bile yasak dua edin bana
Ya sen böyle yazdıkça içim parçalanıyor
Neden ya neden diye bağırmam istiyorum hiç mi çözümü yok diye çığlık atmak istiyorum hala hastanedesin dimi doktorlar ne diyor canım? Ekstra hiçbir ilaç veriledi mi , kanama alanın kaç cm büyüyor mu
Bende aynı korkularla geçiriyorum günlerimi..
Rabbim şafi ismiyle şifa olsun canım
Umarım herşey düzelir Allahım nolur ya

İnşallah canım İnşallah hersey yoluna girer hala hastanedeyim doktorlar bisey demiyor gece acil ultrasona girdim içinde hem kanama alanı hemde çok pıhtı var dedi o kadar çaresizim ki Rabbim den yardım diliyorum. İnşallah senin benimki gibi olmaz canım Allah im hepimize yardım etsin

Bizlerde dua ediyoruz canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Kızlar selam benim verdiğim kan tahlillerindem birinde sorun çıktı “ alanin aminotransferaz alt “ 0-33 arası olması gerekiyormuş benim 65 çıktı, karaciğerle ilgili bi durummuş. Belki yanlış çıkmıştır niyetiyle testi tekrarlamamı istedi dr bugün tekrarlıcam. Bilgisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…