- 27 Aralık 2019
- 1.826
- 1.869
- 30
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.261
Anladım canım bunu bir sorayım bakalim ne dicek doktorumevet ilki taze transfer negatif oldu yaptırmamıştım ilkinde
ikincisinde yaptırdım oldu
inşallah sizin de en hayırlı şekilde pozitif olur
Amin kuzum inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallahevet ilki taze transfer negatif oldu yaptırmamıştım ilkinde
ikincisinde yaptırdım oldu
inşallah sizin de en hayırlı şekilde pozitif olur
çok teşekkür ederimAmin kuzum inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
kızlar aranızda gebeliği öğrendikten sonra çalışmaya devam eden var mı?
yaaa maşallah sizeBen çalıştım hep transfer sonrası da 17 eylül kanda pozitif çıktı. Uykum geliyor hep serviste sabah akşam ve öğle arasında uyuyorum
Benim de geçen hafta özellikle kasık ağrısı çok oldu ama evde gelince hep yatıyorum. İşte de 1 saat ayaktayım en fazla saha turu yapıyorum bir tek sonra oturuyorum uyuyorum. İse göre değişir ama yani ağrım tutup tam sahadayken ofise zor döndüğüm oldu bir de kimse bilmiyor. Bu hafta da nezle oldum ilaç da alamıyorum akşam 9da uyuyarak atlattım çok şüküryaaa maşallah sizeben de çok umursamamaya çalışıyorum ama eşim ve ailem dikkat etmen lazım diyorlar sürekli bu durumda en ufak bi sancıda hemen üzülüyorum yanlış bi şey mi yaptım diye
çok geçmiş olsunBenim de geçen hafta özellikle kasık ağrısı çok oldu ama evde gelince hep yatıyorum. İşte de 1 saat ayaktayım en fazla saha turu yapıyorum bir tek sonra oturuyorum uyuyorum. İse göre değişir ama yani ağrım tutup tam sahadayken ofise zor döndüğüm oldu bir de kimse bilmiyor. Bu hafta da nezle oldum ilaç da alamıyorum akşam 9da uyuyarak atlattım çok şükür
Ya sen böyle yazdıkça içim parçalanıyorKızlar akşama doğru o kadar kanama oldu ki her yer kan oldu yerler çarşaf falan .. artık ayağa kalkmam bile yasak dua edin bana
Gyno ferro sanol, d vitamini, bellavie woman. Bu 3ünü kullanıyorum. Ben bir de embriyo glue yaptıracağım. Sen neler yaptın?Dayanmaliyiz herşeye peki neler yapacak tutunması için ne vitamin kullaniyosun
Ben kahveyi pek tuketmiyorum da canım çay içiyorum onuda açık içiyorum bide su hic tuketen biri degilim normalde su icmeyi artirmam lazım demi?Bu arada kızlar günlük kafein tüketiminize de dikkat edin günlük sınır 200 mg çay kahve çikolata ve kola vs de bulunuyor
Su rahimdeki kasılmayı azaltıyor o yüzden ben hangi doktora gitsem mutlaka bol su diyor . Bende su içmezdim ama mecbur içiyorum en az 2 ltBen kahveyi pek tuketmiyorum da canım çay içiyorum onuda açık içiyorum bide su hic tuketen biri degilim normalde su icmeyi artirmam lazım demi?
Yani günde 8-12 bardak içmek lazımBen kahveyi pek tuketmiyorum da canım çay içiyorum onuda açık içiyorum bide su hic tuketen biri degilim normalde su icmeyi artirmam lazım demi?
Haklısın canım icmehe baslayim şimdiden benSu rahimdeki kasılmayı azaltıyor o yüzden ben hangi doktora gitsem mutlaka bol su diyor . Bende su içmezdim ama mecbur içiyorum en az 2 lt
Aynen valla İbrahim Saraçoğlu da transferden sonraki bir hafta sabah aksam havuc suyu diyo yaa amniyo sıvısını artiriyomus tutunmayı artiriyomusYani günde 8-12 bardak içmek lazım
İnşallah canım İnşallah hersey yoluna girer hala hastanedeyim doktorlar bisey demiyor gece acil ultrasona girdim içinde hem kanama alanı hemde çok pıhtı var dedi o kadar çaresizim ki Rabbim den yardım diliyorum. İnşallah senin benimki gibi olmaz canım Allah im hepimize yardım etsinYa sen böyle yazdıkça içim parçalanıyor
Neden ya neden diye bağırmam istiyorum hiç mi çözümü yok diye çığlık atmak istiyorumhala hastanedesin dimi doktorlar ne diyor canım? Ekstra hiçbir ilaç veriledi mi , kanama alanın kaç cm büyüyor mu
Bende aynı korkularla geçiriyorum günlerimi..
Rabbim şafi ismiyle şifa olsun canım
Umarım herşey düzelir Allahım nolur ya
Daha önce deneyimim olmadığı için karşılaştıramıyorum inşallah da başka arayışım olmaz tabi. Galiba pozitifi görmeden harikaydı çok memnunum diyemeyeceğimMerhaba doktorunuzdan memnun musunuz
Bizlerde dua ediyoruz canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.İnşallah canım İnşallah hersey yoluna girer hala hastanedeyim doktorlar bisey demiyor gece acil ultrasona girdim içinde hem kanama alanı hemde çok pıhtı var dedi o kadar çaresizim ki Rabbim den yardım diliyorum. İnşallah senin benimki gibi olmaz canım Allah im hepimize yardım etsin