2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım ben taze trasferi anlamıyorum zaten opudan çıkınca hemen söylüyolar 5 gün içinde adet olcak diye ver gerçekten 5.gün adet oldum yani 3 opudada
İnsalh bu sefer güzel sonuçlar alirsin
Ben bes gun icinde olmadim canim opum tam zaten takvimimde yumurtlama günüme denk gelmisti bende sevinmistim ayni dogal gebelik gibi ne guzel denk geldi diye sonra sonucumu alamadan adet oldum transferimin 9.gunu lekelenmeye baslamistim zaten bu defada böyle olacak diye korkuyorum yuksek ihtimal bende bı sıkıntılar varda bulamiyorlar 😢

Ben bes gun icinde olmadim canim opum tam zaten takvimimde yumurtlama günüme denk gelmisti bende sevinmistim ayni dogal gebelik gibi ne guzel denk geldi diye sonra sonucumu alamadan adet oldum transferimin 9.gunu lekelenmeye baslamistim zaten bu defada böyle olacak diye korkuyorum yuksek ihtimal bende bı sıkıntılar varda bulamiyorlar 😢
Yook yok öyle düsünme iyi olsun insalh herşey

Ben hala aynıyım sabah patates haşladım tuzlayıp yedim artık napıcam bilmiyorum 🫠

Biliyor musun patates tam o mucize besin ama kabizlik yapiyor 😅 Ben de deli gibi kumpir istiyordum her gün. Sonra malzemeleri alip evde yapmaya basladim nefsimi körledim . Leblebi ve ceviz iyi geliyor kuzum ♥️

Kızlarrr an itibariyle son iğnemi yaptımm ♥️
Yarın 8 haftalık oluyorum🐣 umarım hepiniz en kısa zamanda bu iğnelerden kurtulursunuz 💐

Eklentiler

• DF2FA389-BC55-4719-A8C3-859A16902709.jpeg
    DF2FA389-BC55-4719-A8C3-859A16902709.jpeg
    327,4 KB · Görüntüleme: 57
Yarın 8 haftalık oluyorum🐣 umarım hepiniz en kısa zamanda bu iğnelerden kurtulursunuz 💐
Çok sevindim canım ❤️
Şu görsel kalbimi parçalıyor ,umarım daha fazla eklenmeden güzel sonuçlar almak nasip olur bizlerede.

Eklentiler

• 5FCC78FE-7D00-4647-BC79-BF202A623696.jpeg
    5FCC78FE-7D00-4647-BC79-BF202A623696.jpeg
    271,6 KB · Görüntüleme: 49
Ohh ne guzel vallahi en büyük hayalim bir gun çocuğumu kucağıma aldigim gun o iğneleri çöpe atmak sırf o yüzden o zevki yaşamak icin hepsini saklıyorum 😂 Rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin canım 🤗❤️ bizlerede dua et 🤗

Anladım canım hayırlısı olsun bugün doktorlada baya konuştum zaten sonuc almadan adet oldum bu normal mi dedim değil tabikide dedi bu implantasyonu engelliyo dedi taze transferde rahimi tamamen yonetemiyoruz bazi seyleri erteleyemiyoruz ama bu sefer erteleme şansımız var dedi tamamen hersey hazir olsun diye ugrasacagiz ufacik bi lekelenmen ara kanaman olsun haberim olsun hemen erteleriz dedi aciklanamayan infertilitede sorunu bilmedigimiz için bilmedigimiz seylerlede karsilasiyoruz gibisinden şeyler dedi valla zor işimiz Rabbim yardimcimiz olsun 🤲🏻❤️
Yaa bana adet olman mümkün değil falan dediler bide demekki olma ihtimali varmış ve bu problem. Bu sefer öyle olmayacak Allah’ın izniyle öğrenmeyeceğiz ,gerek kalmayacak güzel sonuçlar görmek nasip olsun.❤️

Ohh ne guzel vallahi en büyük hayalim bir gun çocuğumu kucağıma aldigim gun o iğneleri çöpe atmak sırf o yüzden o zevki yaşamak icin hepsini saklıyorum 😂 Rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin canım 🤗❤️ bizlerede dua et 🤗
Hahahah bende saklıyorum valla onları görünce yaşadıgım şeyler hatırlıyorum .. aminn ♥️
Hepinize dua ediyorum inanıyorum cok içten bigün burda hepiniz çift çizgi paylasıcaksınız inşallah 💐

Yaa bana adet olman mümkün değil falan dediler bide demekki olma ihtimali varmış ve bu problem. Bu sefer öyle olmayacak Allah’ın izniyle öğrenmeyeceğiz ,gerek kalmayacak güzel sonuçlar görmek nasip olsun.❤️
Amin canım inşallah bu sefer guzel sonuçlar alacağız inşallah 🥰❤️

X