- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.214
- 27
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.161
Ben sabahları kahvaltı yapamıyorum muz falan yiyorum öğlen salatalık tuzlayıp yiyorum arada çubuk kraker falan akşamda azcık yemek yiyorum yiyebilirsem aç oldugumu biliyorum ama yiyemiyorum yaaAh ya herkes bulanti ve kusmadan sikayet ediyor ama yiyememek kadar beterini suan yasamadim. Peki sen neler yapiyorsun ? Calisirken daha zor isi birakmayi dusunuyorum acikcasi
Canım çok geçmiş olsun. Hiç korkma Allah güç kuvvet versin haklısın ama sabret buda nazari olsunİnşallah İnşallah canım
Nasıl yani ben dün basladim estrofem adetin 2.günü okadar kanamam varki acillik oldum trasfer iptalmi olurEstrofem kullanırken de olabiliyor kanama progesterona başlamadan önce,benim geçen transfer bu yüzden iptal olmuştu
Benim dr estrofeme başladıktan 3 günden sonra olursa iptal ediyor sizinkini bilememNasıl yani ben dün basladim estrofem adetin 2.günü okadar kanamam varki acillik oldum trasfer iptalmi olur
Nasıl yani ben dün basladim estrofem adetin 2.günü okadar kanamam varki acillik oldum trasfer iptalmi olur
Canım çok geçmiş olsun. Hiç korkma Allah güç kuvvet versin haklısın ama sabret buda nazari olsun
Ben iyiyim meleğim asıl sen nasılsın var mı bir sıkıntıSelam kızlar nasılsınız
İyiyim canım çok şükür.Ben iyiyim meleğim asıl sen nasılsın var mı bir sıkıntı
Maşallah canım benimİyiyim canım çok şükür.
Devlet hastanesine gittim sabah tahliller için.
Orda da gördüm benim miniği
Çok şükür
Amin canımmmmm tez zamanda inşallah.Maşallah canım benimdarısı başımıza artık
Ağzın bal yesin kız seninAmin canımmmmm tez zamanda inşallah.
Bir kızın bir oğlun olsun
Duyarsın boşuna stres yapma. Bugün hastanede bir kadınla karşılaştım. İlk gebeliğimde mahvoldum diyor. Bu 2. gebeliğinde hiç bir şey yok 2,5 aylık hamileydi. Sıfır belirti başından beri diyor. O yüzden benim yaptığım hatayı yapma kendine stres yapma.Yaa bende hiç bir belirti yok hamileliğe benzeyen sinir öfke var bide meme hassasiyeti başka ne mide bulantısı ne başka bişi off şu kalp atışı da hayırlısı ile duyulsa bir hafta var daha
Haklısın annemde de hiç belirti yokmuş ne bileyim değişik bir korku ve telaş var içimdeDuyarsın boşuna stres yapma. Bugün hastanede bir kadınla karşılaştım. İlk gebeliğimde mahvoldum diyor. Bu 2. gebeliğinde hiç bir şey yok 2,5 aylık hamileydi. Sıfır belirti başından beri diyor. O yüzden benim yaptığım hatayı yapma kendine stres yapma.
Allah güç kuvvet versinMerhaba arkadaşlar iyi dileklerini sunan ,dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim yeni yeni toparlanmaya başladım halen rüya gördüm gibi geliyor rabbim kimseye bunu yaşatmasin rabbim evlatlarimizi korusun onlara sağlıklı ömürler versin
Canm yeni duydum çok üzüldüm ne diyecegimi bilemiyorum Allahim gönlüne göre versin canm insallahMerhaba arkadaşlar iyi dileklerini sunan ,dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim yeni yeni toparlanmaya başladım halen rüya gördüm gibi geliyor rabbim kimseye bunu yaşatmasin rabbim evlatlarimizi korusun onlara sağlıklı ömürler versin
Canım Allah tez zamanda nasip etsin inşallah. Zor bir durum çok haklısın. İnşallah bundan sonra yüzün gülsünMerhaba arkadaşlar iyi dileklerini sunan ,dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim yeni yeni toparlanmaya başladım halen rüya gördüm gibi geliyor rabbim kimseye bunu yaşatmasin rabbim evlatlarimizi korusun onlara sağlıklı ömürler versin
Sağol canım benimAllah güç kuvvet versin
Amin canim rabbim evladını sana bağışlasınCanm yeni duydum çok üzüldüm ne diyecegimi bilemiyorum Allahim gönlüne göre versin canm insallah
Amin canim rabbim evladını korusunCanım Allah tez zamanda nasip etsin inşallah. Zor bir durum çok haklısın. İnşallah bundan sonra yüzün gülsün