- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.214
- 27
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.181
Kızlar gaz sorunu yasayan var mı ya ? Karnım bazen öyle ağrıyoki halbuki yemek bile yiyemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür bende yok. Bence kullandığımız ilaçlar da yapıyor.Kızlar gaz sorunu yasayan var mı ya ? Karnım bazen öyle ağrıyoki halbuki yemek bile yiyemiyorum
Olalir yaa yarın son 2 iğnem kaldı bırakıcam bakalım etkilicekmiÇok şükür bende yok. Bence kullandığımız ilaçlar da yapıyor.
Merhaba doktorunuzdan memnun musunuzBursa Betül Dündar
Allah razı olsun canm amiinn insallahSağol canım benim
Amin canim rabbim evladını sana bağışlasın sağ salim bir ağızda dogurursun
Amin canim rabbim evladını korusun durmak yok şuan için tüp bebek için imkanım yok doğal yollarla deniycem ovulasyon testi aldım kendi kendime deniycem bakalım kızma Klomene hamile kalmıştım kendim yine o şekilde deniycem bakalim artık
Canım cvs yaptıracağım demiştin ya sonucu ne zaman çıkacak. Belli mi ?Allah razı olsun canm amiinn insallah
Nasıl oldun canım iyi misin ?İnşallah canım İnşallah
5inde ikimizin de belli olacak Allah’ın izniyle
Bende şimdi çıktım doktordan canim estrofeme baslicam bugunden itibaren 12 ekim kontrol var hayırlısı bakalım5inde ikimizin de belli olacak Allah’ın izniyle
Benim çarşamba günü son kontrol canım progesterona geçeceğim 8 ya da 10 ekim gibi tahmin ediyorum bakalım migrenim tuttu dünden beri acile gideceğim akşama eşimi bekliyorum paroldan nefret ettim ne faydasız bir ilaç sen nasılsın kan testlerin nasıl çıktı
Hadi hayırlısı olsun inşallaBende şimdi çıktım doktordan canim estrofeme baslicam bugunden itibaren 12 ekim kontrol var hayırlısı bakalım
Amin canım birde seye sevindim ben devlette yaptiriyorum ya tedavimi sadece taze transferleri haktan sayiyomus devlet ben simdi dondurulmus olacagim bunu haktan saymıyormus ama ilaçlarımı karşılıyor çok güzel değil miHadi hayırlısı olsun inşalla
Ayy çok güzel hadi hayırlısı olsun canımBende şimdi çıktım doktordan canim estrofeme baslicam bugunden itibaren 12 ekim kontrol var hayırlısı bakalım
Amin canım bu sefer yüzümüz güler inşallahAyy çok güzel hadi hayırlısı olsun canım
Amiiinn inşallahAmin canım bu sefer yüzümüz güler inşallah
Ayliss senin estrofem günlerin nasıl oldu kacla başladınAmiiinn inşallah
Kanama var hala canım ama şükür azaldı dün falan çok fenaydı. Kanama alanından dolayı bebeğin kalp atışı yavaş dedi dua edin kızlar banaNasıl oldun canım iyi misin ?
İnşallah bebeğinle sen iyisinizdir.
Rabbim sağlıkla nasip etsin inslahKanama var hala canım ama şükür azaldı dün falan çok fenaydı. Kanama alanından dolayı bebeğin kalp atışı yavaş dedi dua edin kızlar bana