- 12 Haziran 2020
- 256
- 267
- 34
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.101
Evet yatış verdiler bisey yapmıyorlar bekliycez dedilerNe durumdasın suan yatışmı verdiler bişey dedilermi
Muayene oldun mu bebek nasılEvet yatış verdiler bisey yapmıyorlar bekliycez dediler
Kanama alanın mı varEvet yatış verdiler bisey yapmıyorlar bekliycez dediler
Muayene oldun mu bebek nasıl
Evet öyle dediKanama alanın mı var
Bu kanama alanı ne oluyor tam olarak biliyor musunKanama alanın mı var
Yani bende bilmiyorum sadece eltimde de kanama alanı vardı ama hiç kanaması olmadı hap vrrmişlerdi onla geçmişti işte rahimde kan birikiyo oraya kanama alanı diyolarBu kanama alanı ne oluyor tam olarak biliyor musun
Allah allah niye öyle olsu acaba canım bendi şimdi adet oldumBende acillik oldum adet kanamam aşırı oldu hiç durmuyo biseyde yapmadılar geldim eve
Senin ve bebeğin için dua ediyorum canım lütfen çok stres yapmamaya çalış inşallah Rabbim koruyordur onu da seni deKızlar sabah aşırı kanam oldu parça parça düştü resmen hastaneye aldılar beni bana dua edin lutfen
Allah razı olsun canım çok sağol inşallah bebeğim benimle kalırSenin ve bebeğin için dua ediyorum canım lütfen çok stres yapmamaya çalış inşallah Rabbim koruyordur onu da seni de
Bilmiyorum ama aşırı derecede varAllah allah niye öyle olsu acaba canım bendi şimdi adet oldum
Canım ilaç falan vermediler mi ?Bilmiyorum ama aşırı derecede var
Yok canımCanım ilaç falan vermediler mi ?
Allah allah belki için temizleniyodur canım kötü bişey yoktur inşallahBilmiyorum ama aşırı derecede var
İlaç kullanmıştın ya rahim hazırlığı için ondan olabilir belki.Yok canım
Aynen galiba ondan canım dinlenin biraz azaldiİlaç kullanmıştın ya rahim hazırlığı için ondan olabilir belki.
Hosgeldin canım.Slm kizlar ben geldim nasilsiniz nasıl gidiyor inşallah iyi haberler vardır
Cok şükür cnm büyüyor sen ne yaptın gebesin dimiHosgeldin canım.
İyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl.