2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Amh 007 benim doktorum donasyon felan demedi hiç bence motive edici bir doktora gidilmeli yumura bir tane de olsa varsa Umut hep vardır

Aynen canım bende yarın devlet hastanesine gidicem tahlil vermeye.
Yarın sabahın köründe saat 8.30 a randevu aldım yakacık kadın doğum hastanesine.
Aç gideceğim ki tüm tahlilleri yapsınlar belki bebişi de görürüm ama bende de devlet hastanesi fobisi oluştu.
gerçekten de hem korku hemde o anki doktorların davranışları yüzünden galiba.

şimdiden korkular sardı beni ama özele de 3bin tl verecek durumum yok artık maddi olarak herşeyi düşünür oldum

3 bin muane ücreti çok fazlaaa
Bnm makul 1 yere gidiyorum evimin yakımında tüp bebek doktorumla devam etseydim 1150₺ di
Şuan gittiğim ger 250₺ ayrıca 10 gün içinde kontrol muaneleri ücretsiz herkesin aklında olsun.
Bu arada ben geçen gün kanamam olduğunda devlete acile gittim, düşürdüm diye çok korkuyla gitmiştim öyle güzel insanlara denk gelmişimki bebeği ilk orada gördüm ekranı çevirip gösterdiler çok ilgilendiler Yani iyiside var
Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın

Bende kan vermek için yakacığa gittim . Ama özele gittiğimi söylemedim sadece alttan keseyi gördüm dedim . Ultrasonla bebeği gördü kalp atısı için alttan bakmam lazım dedi ben özelde kalp atısını duydugum için kabul etmedim o yüzden kanları girmedi . 2 hafta sonra gel kalp atısını duyalım öyle kanları giricrm dedi

canım yanlış anladın sen 3bin tl kan tahlillerine istediler muayenesi 415tl 10 gün de kontrol süresi var
kendi tüp bebek doktorum muayenesi 1100tl dedi ben şok. ondan bu yeni hastaneyi buldum.

amin Allah hepimizi vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah

Aklımda olsun teşekkür ederim bende o halde diyecem ki sağlık ocağı hemşirem istedi ki ben kalp atışını karından aldım.
ama aklınızda bulunsun E-nabızdan görüyorlar artık kim nereye ne zaman görünmüş.

Ben zaten coğunu sağlık ocagıdna verdim b12 rubella toxoplazma bide bi kan daha vardı hepsini özelde 1.000₺ ye verdim

Şimdi analdım canım benmde kan tahlilleri 1700₺ gbi bişey tutuyormuş. Bende orada yaptırmıcam. Benimde tüp bebek dr da muane 1150₺
Bendr oraya devam etmedim.
Amin amin

Kızlar estrofem ne zaman bırakacaktım diye yazdım tüp bebek doktoruma
Bana kalp atışını duyunca dedi
Ben duydum dedim o zamn bırak dedi
Yani birden bırak dedi doz azaltarak bırak demedi :/ burada okuduğum kadarıyla sizler doz azalta azalta bırakmıştınız doğru dimi ?
Böyle birden pat diye bıraktınız mı?

Hayırr tabiki bana doktorum hormon ilaçları bir anda kesilmez dedi günde 2 iciyodum normalde günde 1 tane 3 gün içip kestik

N Neptunnn canım ne yaptın , nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor
Ne yapayım canım estrofem nar suyu folic acid devam hep uykum var havalardan mı bilmiyorum perşembe günü kan tahlillerini yaptıracağım standart bakalım ayın 5 i gelse de belli olsa artık transfer olup olamayacağım sen nasılsın minnoşun nasıl

Sperm için mikroenjeksiyon yaptırın iyi spermleri seçiyorlar yumurta donasyon ne alaka ben de anlamadım geçmiş olsun

Ben hala devam ediyorum canım tüm ilaçlarıma. Acaba muayene olmadan bırakmasan mı ki. Belki devam etmen gerekir ya da azaltarak bırakman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…