- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.121
ayliss cnm sen ne yaptin transferin ne zmn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede kanama alani var dedi ama kanamam olmadı sukurYani bende bilmiyorum sadece eltimde de kanama alanı vardı ama hiç kanaması olmadı hap vrrmişlerdi onla geçmişti işte rahimde kan birikiyo oraya kanama alanı diyolar
Bende kalp atışı için gitmiştim duydum çok şükür.Cok şükür cnm büyüyor sen ne yaptın gebesin dimi
Bilmiyorum canım estrofem kullanıyorum. Sen nasılsınayliss cnm sen ne yaptin transferin ne zmn
Genelde 10-12. haftaya kadar ilaçlara devam zaten.Kızlar kese randevusu aldım 10ekime o zamana kadar prednol hariç diğer ilaçlarımı içicekmişim
Ayyy çok şükür çok sevindim kac haftalik oldunBende kalp atışı için gitmiştim duydum çok şükür.
İnşallah sağlıkla devam eder kucağımıza da alırız.
Son adete göre uyumlu. 8+3 oldum sanırsam.Ayyy çok şükür çok sevindim kac haftalik oldun
Çok şükür bizde devam 3 hafta sonra cvs yaptıracağım gün sayiyorumBilmiyorum canım estrofem kullanıyorum. Sen nasılsın
Maasallah canm bende 8+5Son adete göre uyumlu. 8+3 oldum sanırsam.
Genetik olarak bir problem olup olmadığına mı bakılacak.Çok şükür bizde devam 3 hafta sonra cvs yaptıracağım gün sayiyorum
Embriyoma pgt yapıldı bu kontrol amaçlı tekrar bakilacak inşallah bir sıkıntı cikmazGenetik olarak bir problem olup olmadığına mı bakılacak.
İnşallah canımEmbriyoma pgt yapıldı bu kontrol amaçlı tekrar bakilacak inşallah bir sıkıntı cikmaz
Güzel sonuç alırsın inşallah canım için rahatlarÇok şükür bizde devam 3 hafta sonra cvs yaptıracağım gün sayiyorum
İnşallah cnm aminnGüzel sonuç alırsın inşallah canım için rahatlar
Bana söyle anlattılar. Kesenin orda yanındada olabilir daha uzagında da kese gibi boyu küçük ve kesesen daha büyük bile olabilir. Kanama alanı işte embriyoyu yapancı görüp atmaya çalışıyor. İğnelere tutmaya. Yani progestanda tutmaya çalışıyor.Bu kanama alanı ne oluyor tam olarak biliyor musun
Canım çok geçmiş olsun şuan nasılsın neler oldu? Benimde sabah yine çok lekelenmem oldu.Kızlar sabah aşırı kanam oldu parça parça düştü resmen hastaneye aldılar beni bana dua edin lutfen
İnşallah benim gebeliğim devam ederBana söyle anlattılar. Kesenin orda yanındada olabilir daha uzagında da kese gibi boyu küçük ve kesesen daha büyük bile olabilir. Kanama alanı işte embriyoyu yapancı görüp atmaya çalışıyor. İğnelere tutmaya. Yani progestanda tutmaya çalışıyor.
Nasıl atabilir?
Kanama alanı birden büyür keseyi bozar kese bozulursa düşük olur
Kanama alanı :düşük riski demek
Bana böyle anlatıldı.
Sağol canım serum verdiler yatıyorum öyle tuvalet hariç hiç kalkmiycan dedi çok canım sıkıldıCanım çok geçmiş olsun şuan nasılsın neler oldu? Benimde sabah yine çok lekelenmem oldu.
Mecburen dikkat etmen lazım. Az mı emek veriyoruz. İnşallah bebeğin seninledir.S
Sağol canım serum verdiler yatıyorum öyle tuvalet hariç hiç kalkmiycan dedi çok canım sıkıldı