2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben hala devam ediyorum canım tüm ilaçlarıma. Acaba muayene olmadan bırakmasan mı ki. Belki devam etmen gerekir ya da azaltarak bırakman
Tüp bebek doktoruma gitmiyorum canım ben. Aslında her doktor farklı zamanda bıraktırıyor
Ama geneli kalp atışı duyulunca bıraktırıyor
Bende kalp atışını dıydum aslında buraya kaat sorun yok
Sadece birden değil azaltarak bırak demesi lazımdı

Bende doz azaltarak bırakıyorum bi anda biraktirmadi bana doktorum bazı doktorlar bi anda kesiyolar hatta bana 12. haftayi tamamladiginda bitmis olsun dedi sonrasinda ne igne ne hap kullanmayacagiz belki takviye vitamin o kadar dedi

İyiyim bende halsizim yaa. Ağzımda da metalik tad sanki şimdilik yuvarlanıp gidiyoruz Tabi bu halime bin şükür.

Bende burada öyle okumuştum ama üstinr basa basa sordum sabah 2 içtim akşam ki dozu içmiyim yani
Evet bırak dedi
Uuuf ya
Ben de bu sabah estrofemin 2 tanesini içtim bitti artık icmicem. Kalp atışını duyalım 2 hafta oldu ama 10. Haftada birakmami soylemisti.

Canım anlıyamadım normalde kaç içiyordun da 2 içip bıraktın.
Yani doz azaltarak mı bıraktın yoksa birden mi bıraktın
4 içiyor
Rdum. Bugün sabah son ilaçlardı. Ben de sordum birkaç gün daha almam gerekiyor mu diye gerek yok dedi. İlacım bitti yani. Sen başka bi yerde yazmıştın orda daha geniş cevapladım az once

Bende burada öyle okumuştum ama üstinr basa basa sordum sabah 2 içtim akşam ki dozu içmiyim yani
Evet bırak dedi
Uuuf ya
Ben sabah 2 akşam 2 içiyordum keseyi görünce sabah akşam 1 dedi herhalde kalp atışı duyarsa kesecek diye düşünüyorum ama ben demesem oda devam edecekti bence onlar unutuyor kim ne kullanıyor

Ben sabah 2 akşam 2 içiyordum keseyi görünce sabah akşam 1 dedi herhalde kalp atışı duyarsa kesecek diye düşünüyorum ama ben demesem oda devam edecekti bence onlar unutuyor kim ne kullanıyor
Aynncanm unutuyor bnde bugün yazdım
Kalp atışı duyınca bırakcaz dedi
Bn duydum dedim bırak dedi
Burada da herkesde gördüğüm dozu ataltıyırlar sonra bırakıyorlar
Birden hormonu kesmek iyi değil deniyor
Birden bırak diyince aklım takıldı
Bn dozu düşürecek sanmıştım

Azalta azalta bıraktım cnm ben hatta pazartesi salı 3 adet Çarşamba Perşembe 2 cuma cumartesi 1 pazar içmedim bırakmış oldumbir anda bırakmak bilemedim tekrar arasanız sorsanız doktorunuza

Evet kızlar şuan yazarken kahvaltımı yapıyorum kanımı falan verdim devlet hastanesi serüvenim iyi geçti şükür. Ama 2 saat daha burdayım açlık kan verdim simdi yemek yiyip 2 saat sonra yine kan vereceğim. Doktor gayet konuşkan ve güler yüzlü idi hatta şaşırdım espirili falan sabah sabah ağlarım yine sandım gergin girdim mutlu çıktım 6 tüp kan verdim rutinlermiş 2 tane de idrar verecegim

Evet kızlar şuan yazarken kahvaltımı yapıyorum kanımı falan verdim devlet hastanesi serüvenim iyi geçti şükür. Ama 2 saat daha burdayım açlık kan verdim simdi yemek yiyip 2 saat sonra yine kan vereceğim. Doktor gayet konuşkan ve güler yüzlü idi hatta şaşırdım espirili falan sabah sabah ağlarım yine sandım gergin girdim mutlu çıktım 6 tüp kan verdim rutinlermiş 2 tane de idrar verecegim

Kızlar sabah aşırı kanam oldu parça parça düştü resmen hastaneye aldılar beni bana dua edin lutfen
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bebeğin durumu iyidir. Bazen duyuyoruz parçalı kanama olmasına rağmen bebek gayet iyi olabiliyormuş. İnşallah senin de öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…