- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 32
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.081
Tüp bebek doktoruma gitmiyorum canım ben. Aslında her doktor farklı zamanda bıraktırıyorBen hala devam ediyorum canım tüm ilaçlarıma. Acaba muayene olmadan bırakmasan mı ki. Belki devam etmen gerekir ya da azaltarak bırakman
Bende doz azaltarak bırakıyorum bi anda biraktirmadi bana doktorum bazı doktorlar bi anda kesiyolar hatta bana 12. haftayi tamamladiginda bitmis olsun dedi sonrasinda ne igne ne hap kullanmayacagiz belki takviye vitamin o kadar dediKızlar estrofem ne zaman bırakacaktım diye yazdım tüp bebek doktoruma
Bana kalp atışını duyunca dedi
Ben duydum dedim o zamn bırak dedi
Yani birden bırak dedi doz azaltarak bırak demedi :/ burada okuduğum kadarıyla sizler doz azalta azalta bırakmıştınız doğru dimi ?
Böyle birden pat diye bıraktınız mı?
İyiyim bende halsizim yaa. Ağzımda da metalik tad sankiNe yapayım canım estrofem nar suyu folic acid devamhep uykum var havalardan mı bilmiyorum perşembe günü kan tahlillerini yaptıracağım standart bakalım ayın 5 i gelse de belli olsa artık transfer olup olamayacağım sen nasılsın minnoşun nasıl
Ben de bu sabah estrofemin 2 tanesini içtim bitti artık icmicem. Kalp atışını duyalım 2 hafta oldu ama 10. Haftada birakmami soylemisti.Bende burada öyle okumuştum ama üstinr basa basa sordum sabah 2 içtim akşam ki dozu içmiyim yani
Evet bırak dedi
Uuuf ya
Canım anlıyamadım normalde kaç içiyordun da 2 içip bıraktın.Ben de bu sabah estrofemin 2 tanesini içtim bitti artık icmicem. Kalp atışını duyalım 2 hafta oldu ama 10. Haftada birakmami soylemisti.
4 içiyorCanım anlıyamadım normalde kaç içiyordun da 2 içip bıraktın.
Yani doz azaltarak mı bıraktın yoksa birden mi bıraktın
Ben sabah 2 akşam 2 içiyordum keseyi görünce sabah akşam 1 dedi herhalde kalp atışı duyarsa kesecek diye düşünüyorum ama ben demesem oda devam edecekti bence onlar unutuyor kim ne kullanıyorBende burada öyle okumuştum ama üstinr basa basa sordum sabah 2 içtim akşam ki dozu içmiyim yani
Evet bırak dedi
Uuuf ya
Aynncanm unutuyor bnde bugün yazdımBen sabah 2 akşam 2 içiyordum keseyi görünce sabah akşam 1 dedi herhalde kalp atışı duyarsa kesecek diye düşünüyorum ama ben demesem oda devam edecekti bence onlar unutuyor kim ne kullanıyor
Azalta azalta bıraktım cnm ben hatta pazartesi salı 3 adet Çarşamba Perşembe 2 cuma cumartesi 1 pazar içmedim bırakmış oldumbir anda bırakmak bilemedim tekrar arasanız sorsanız doktorunuzaKızlar estrofem ne zaman bırakacaktım diye yazdım tüp bebek doktoruma
Bana kalp atışını duyunca dedi
Ben duydum dedim o zamn bırak dedi
Yani birden bırak dedi doz azaltarak bırak demedi :/ burada okuduğum kadarıyla sizler doz azalta azalta bırakmıştınız doğru dimi ?
Böyle birden pat diye bıraktınız mı?
Bnde bilemiyorum cidden ya uuf ama sordum yani aksam şimdi içmiyim mi dedim bırakabilirsin yazdı :/Azalta azalta bıraktım cnm ben hatta pazartesi salı 3 adet Çarşamba Perşembe 2 cuma cumartesi 1 pazar içmedim bırakmış oldumbir anda bırakmak bilemedim tekrar arasanız sorsanız doktorunuza
Maşallah canım benimİyiyim bende halsizim yaa. Ağzımda da metalik tad sankişimdilik yuvarlanıp gidiyoruz Tabi bu halime bin şükür.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bebeğin durumu iyidir. Bazen duyuyoruz parçalı kanama olmasına rağmen bebek gayet iyi olabiliyormuş. İnşallah senin de öyledirKızlar sabah aşırı kanam oldu parça parça düştü resmen hastaneye aldılar beni bana dua edin lutfen
Geçmiş olsun söktürücü kullanmış mıydınızBende acillik oldum adet kanamam aşırı oldu hiç durmuyo biseyde yapmadılar geldim eve
İnşallah canım İnşallahAllah yardımcın olsun canım. İnşallah bebeğin durumu iyidir. Bazen duyuyoruz parçalı kanama olmasına rağmen bebek gayet iyi olabiliyormuş. İnşallah senin de öyledir
Ne durumdasın suan yatışmı verdiler bişey dedilermiİnşallah canım İnşallah
Beni yatırdılar ama yapacak bisey yok dedilerBende acillik oldum adet kanamam aşırı oldu hiç durmuyo biseyde yapmadılar geldim eve