- 12 Haziran 2020
- 256
- 267
- 34
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.141
İnşallah İnşallah canımMecburen dikkat etmen lazım. Az mı emek veriyoruz. İnşallah bebeğin seninledir.
Senin inşallah benimki gibi olmaz canım dikkat et bol bol yat sendeCanım çok geçmiş olsun şuan nasılsın neler oldu? Benimde sabah yine çok lekelenmem oldu.
Doktorunuz mu önerdi cvs’yi? Ben de düşünüyorum yaştan dolayı ama fetal dna mı yaptırsak cvs mi önce bilemedim.. kaçıncı hafta yapıyorlar cvs’yi 12. Hafta mı? İnşallah güzel haberler alırsınız.Çok şükür bizde devam 3 hafta sonra cvs yaptıracağım gün sayiyorum
Genetik dktrum söyledi 12. Haftamda yapılacak. AMİN İNŞALLAH CNMDoktorunuz mu önerdi cvs’yi? Ben de düşünüyorum yaştan dolayı ama fetal dna mı yaptırsak cvs mi önce bilemedim.. kaçıncı hafta yapıyorlar cvs’yi 12. Hafta mı? İnşallah güzel haberler alırsınız.
Canım biliyorum çok dıkıcı ama dayan allahın izniyle geçecek bak benim 15 gün oldu galiba yataktayım hep wc dışında kalkmıcaksın dendi full yataktayımS
Sağol canım serum verdiler yatıyorum öyle tuvalet hariç hiç kalkmiycan dedi çok canım sıkıldı
Kaygını tahmin edebiliyorum canım bende aynıyımİnşallah benim gebeliğim devam eder
Canm benimde 10 günü geçti adet gibi kanamam oldu. Şuan lekelenmeyle devam ediyor. Sana bişey demiştim ama erteledin kurban olayım doktora bi söylermisin artıkSenin inşallah benimki gibi olmaz canım dikkat et bol bol yat sende
Hayır olmadı kese gözüktükten sonra başladı lekelenme kanama. Zaten kanama alanı bebek oluştuktan sonra oluyor.Kızlar bir şey sormak istiyorum transfer sonucu pozitif olup kanaması olanlar kanama alanı olanlar transfer öncesi estrofem kullanırken lekelenmeleri oldu mu
+1 benKızlar herkese selam yeniden ,
Şuan 7.haftamdayım , çok ciddi iştahsizlik yasiyorum. Oyle ki öncesinde 1 saat ac kalsam catlayacak gibi basim agrirdi ancak suan aksama dek yemesem sorun olmaz. Bulantim yok ancak sabahlari istahsizim , uykusuzluk yasiyorum . Yataktan kalktigimda dinlememis beden , halsizlik ve istahsizlik olunca tansiyonum dusuyor. Acikcasi mucize bir besine ihtiyacim varKuruyemis , meyve , süt ve cubuk kraker yiyorum ancak yemeklerle buyuk derdim var.
Düsük yapmamak için eşin şahadet parmağını senin göbegine koyup 99 kere Ya Mübdi okursa Allah'ın izniyle bişey olmazS
Sağol canım serum verdiler yatıyorum öyle tuvalet hariç hiç kalkmiycan dedi çok canım sıkıldı
Hadi yaa eşim evde yarında ise gidecek anca yarın akşam gelir. Az önce yine çok fena kan geldiDüsük yapmamak için eşin şahadet parmağını senin göbegine koyup 99 kere Ya Mübdi okursa Allah'ın izniyle bişey olmaz
Ben oğlumda eşim yaptı ne çokta kanamam olurdu ama bişey olmadi
Korkma canım Hasbinallah venimel vekil bizim vekilimiz rabbim biz herşeyi Rabbime emanet ettik sen dua et bol bol rabbim darda koymasın kan içerde kalmaması iyi kese rahat olur kanama alanında tez zamanda durur insalhHadi yaa eşim evde yarında ise gidecek anca yarın akşam gelir. Az önce yine çok fena kan geldi
Düsük yapmamak için eşin şahadet parmağını senin göbegine koyup 99 kere Ya Mübdi okursa Allah'ın izniyle bişey olmaz
Ben oğlumda eşim yaptı ne çokta kanamam olurdu ama bişey olmadi
Korkma canım Hasbinallah venimel vekil bizim vekilimiz rabbim biz herşeyi Rabbime emanet ettik sen dua et bol bol rabbim darda koymasın kan içerde kalmaması iyi kese rahat olur kanama alanında tez zamanda durur insalh
Kizlar nasılsınız uzun zaman olduAllah yardımcın olsun ya gerçekten maddi manevi yıpratıcı. Arkadaşlara katılıyorum polip önemli. Benimkini de doktorum ısrarıyla almıştık, tutunmayı etkileyeceğini söylemişti, bir de malesef patoloji sonucum kötü geldi. Şükür içerde kalmamış ve onkolog takibine girdim.
Sana tek önerim canım histereskopiyi çam sakurada olma. Birçok devlet hastanesi ve üniversite hastanesi var. Araştırıp yetenekli bir dr bul. Bir şeyi düzeltirken bu defa da yapışıklık vb yol açmasınlar. Sonra daha çok yıpranırsın.
Ben temmuzda tüplerimi aldırdım, kendi doktorumun bulunduğu hastane çok yüksek bir ücret istedi. Doktorum da orada yaptırmak zorunda olmadığımı, ama mutlaka işinin ehli ve azami özeni gösterecek bir yerde yaptırmamı söyledi. Sonuç üniversite hastanesinde tüp bebek bölümünde prof aldı sağolsun. Ekstra ücret de ödemedim.
+1 benne eksik ne fazla bende 8. Haftaya giricem birebir aynılarımı yasıyorumm
Evet 3 ay sürdü parça olarakta gelmişti 8 yıl olduNe kadar sürdü kanaman ve parça şeklinde de geldi sende
Estrofem kullanırken de olabiliyor kanama progesterona başlamadan önce,benim geçen transfer bu yüzden iptal olmuştuHayır olmadı kese gözüktükten sonra başladı lekelenme kanama. Zaten kanama alanı bebek oluştuktan sonra oluyor.
Bebeği yabancı görüp atmaya çalışıyor kısacası..
O kanama başkadır polip vs vs birçok sebep olabilir..Estrofem kullanırken de olabiliyor kanama progesterona başlamadan önce,benim geçen transfer bu yüzden iptal olmuştu