2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Genetik dktrum söyledi 12. Haftamda yapılacak. AMİN İNŞALLAH CNM

Kızlar herkese selam yeniden ,
Şuan 7.haftamdayım , çok ciddi iştahsizlik yasiyorum. Oyle ki öncesinde 1 saat ac kalsam catlayacak gibi basim agrirdi ancak suan aksama dek yemesem sorun olmaz. Bulantim yok ancak sabahlari istahsizim , uykusuzluk yasiyorum . Yataktan kalktigimda dinlememis beden , halsizlik ve istahsizlik olunca tansiyonum dusuyor. Acikcasi mucize bir besine ihtiyacim var Kuruyemis , meyve , süt ve cubuk kraker yiyorum ancak yemeklerle buyuk derdim var.

İnşallah benim gebeliğim devam eder
Kaygını tahmin edebiliyorum canım bende aynıyım
Diyorum bu savaşı kanama alanı mı yenecek
Yoksa progestan iğnesimi
Olumlu düşün desemde tahmin edebiliyorum
Bende gün için de milyon kere olunlu olup milyon kere durmayacak galiba bu bebek diye çöküyorum. Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Ya şafi - el rakip - ya mubdi / bu esmaları çek canım devamlı elin karnında bebeğinle konuş onu bildiğin dualarla oku

Senin inşallah benimki gibi olmaz canım dikkat et bol bol yat sende
Canm benimde 10 günü geçti adet gibi kanamam oldu. Şuan lekelenmeyle devam ediyor. Sana bişey demiştim ama erteledin kurban olayım doktora bi söylermisin artık
Coraspini ! Bana o kanamadan sonra coraspini bıraktırdı ve beneim sonrası sadece lekelenmem oldu. Bende kan pıhtılaşması olduğu halde bıraktım coraspini coraspin kanamayı çoğaltma etkisi varmış. Sana en az 2 kere hatırlattım hep daha söylemedim daha söylemedin dedin nolur bi söylermisin duşarımdasın inşallah güzel haberlerini almak istiyorum..
Canım ben fulll yatıyorum
Sende kanama alanı bitene kadar hastaneden çıksanda artık full yatacaksın olayın ciddiyetini gördün

Kızlar bir şey sormak istiyorum transfer sonucu pozitif olup kanaması olanlar kanama alanı olanlar transfer öncesi estrofem kullanırken lekelenmeleri oldu mu
Hayır olmadı kese gözüktükten sonra başladı lekelenme kanama. Zaten kanama alanı bebek oluştuktan sonra oluyor.
Bebeği yabancı görüp atmaya çalışıyor kısacası..

+1 ben ne eksik ne fazla bende 8. Haftaya giricem birebir aynılarımı yasıyorumm

S

Sağol canım serum verdiler yatıyorum öyle tuvalet hariç hiç kalkmiycan dedi çok canım sıkıldı
Düsük yapmamak için eşin şahadet parmağını senin göbegine koyup 99 kere Ya Mübdi okursa Allah'ın izniyle bişey olmaz
Ben oğlumda eşim yaptı ne çokta kanamam olurdu ama bişey olmadi

Hadi yaa eşim evde yarında ise gidecek anca yarın akşam gelir. Az önce yine çok fena kan geldi
Korkma canım Hasbinallah venimel vekil bizim vekilimiz rabbim biz herşeyi Rabbime emanet ettik sen dua et bol bol rabbim darda koymasın kan içerde kalmaması iyi kese rahat olur kanama alanında tez zamanda durur insalh

Kizlar nasılsınız uzun zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…