2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yaş 28 ,amh 5,donasyon öneriyor çünkü anlaşmalılar kıbrıs ivf ile ,ordan da para koparmaya bakıyorlar yani Allah bildikleri gibi yapsın onları. Eşimin morfoli 1 ,ileri hız %20 olduğu için doğal gebelik okmaz demişti o sebeple tüp bebek denedik ama çok yanlış bi doktora gitmişisiz tecrübesizliğimizden bilgisizliğimizden
Canim rabbim doğru doktorlara rast getirsin hepimizi. O kadar cokki para koparmaya calisip bizim duygularimizi anlamayan. Rabbim korusun bizleri🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ben gecen çarşamba gittim 3 hafta sonra gel dedi ya 2 hafta var daha gitmeme bende kanları verdim
Benim gittiğim dr sık çağrıyor zaten ben 1 hafta zor dayanıyorum, şey diyorum eşime keşke evde ultrason cihazı faln olsa😂
Sen duydun dimi canım kalp atışını
Karından ultrasonlamı?
Bende diyorum bu cuma belki karından duyulur
Alttan olunca azcık dinletiyor

Benim gittiğim dr sık çağrıyor zaten ben 1 hafta zor dayanıyorum, şey diyorum eşime keşke evde ultrason cihazı faln olsa😂
Sen duydun dimi canım kalp atışını
Karından ultrasonlamı?
Bende diyorum bu cuma belki karından duyulur
Alttan olunca azcık dinletiyor
Evett karından duydum ben gecen hafta 6+5 ti bende dayanamazsam yakınımda bi hastaneye giderim en kötü ya 😂😂

Git canım bende öyle yapıyorum iğneye diye çıkıp sonrasında kendimi muanede bulduğum oluyor😂 😂 şimdiye kadar yani 7 haftada normal yolla gebeler belki 1 muane olmuştur
Ben şimdiden oooo🫣
Bende 4-5 kere muayene olmusumdur 😂
Kızlar valla maşallah size 😁😁 Ben toplamda 2 kez muayane oldum. Doktor bana şu gün gel dediğinde inatla o günü bekliyorum 😂😂

Kızlar valla maşallah size 😁😁 Ben toplamda 2 kez muayane oldum. Doktor bana şu gün gel dediğinde inatla o günü bekliyorum 😂😂
toplam 3 kere muayene oldum
ilk defa ilaç yazdırmak için özele gittik yakında bir hastane var doktoru nasıl diye bakalım dedim ama hem kalp atışı dinleyemedik hemde doktor çok cinsti beni ağlattı çok üzülmüştüm.

ikinci sefer: kendi tüp bebek doktorum - dinletmedi ama atışını gördük

3.sü yeni bir doktor çok beğendim ve dinleme şansımız oldu çok şükür.

Yarın da devlete kan vermeye gidecem tahliller istenildi.

toplam 3 kere muayene oldum
ilk defa ilaç yazdırmak için özele gittik yakında bir hastane var doktoru nasıl diye bakalım dedim ama hem kalp atışı dinleyemedik hemde doktor çok cinsti beni ağlattı çok üzülmüştüm.

ikinci sefer: kendi tüp bebek doktorum - dinletmedi ama atışını gördük

3.sü yeni bir doktor çok beğendim ve dinleme şansımız oldu çok şükür.

Yarın da devlete kan vermeye gidecem tahliller istenildi.
Aynen canım bende yarın devlet hastanesine gidicem tahlil vermeye.

Aynen canım yarın bi sorayım sağlık ocağına. Biyokimya ve hormonlar evet.
Dediğin gibi gittiğimde 10+4 olurum herhalde o zaman 2 li testi söyler.
Rubella toxo bunları sağlık ocagı yapmiyor ben daha yeni yaptırdım ama digerlerinin hepsini sağlık ocağı yapiyor

X