- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 32
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.041
Kötü bir tecrübe olmuş inşallah bundan sonrası çok güzel olurAntalya ivf ,Ali fuat şengör ,herkes duysun da gitmesin isterim ona ,resmen para göz olmuş ,hiç sonrasında ilgilenmedi bile parasını aldı iş bitti
3 gün var aramızdaEvet gerçekten öyle tam 7 oldum bugün
Canim rabbim doğru doktorlara rast getirsin hepimizi. O kadar cokki para koparmaya calisip bizim duygularimizi anlamayan. Rabbim korusun bizleriYaş 28 ,amh 5,donasyon öneriyor çünkü anlaşmalılar kıbrıs ivf ile ,ordan da para koparmaya bakıyorlar yani Allah bildikleri gibi yapsın onları. Eşimin morfoli 1 ,ileri hız %20 olduğu için doğal gebelik okmaz demişti o sebeple tüp bebek denedik ama çok yanlış bi doktora gitmişisiz tecrübesizliğimizden bilgisizliğimizden
Şöyle hemn 12 14 olsak keşke3 gün var aramızda
Yaaa keşkee bende öyleyim bekliyorumm geçsin diye bidaha ne zaman kontrole gidiceksinŞöyle hemn 12 14 olsak keşke
Bu lekelenme başladığından beri huzursuzum günler hemn geçsin istiyorum
Cuma günü kontrol oldum canm bu cuma yine gidicem. Alttan muaneyle kalp atışını dinledimYaaa keşkee bende öyleyim bekliyorumm geçsin diye bidaha ne zaman kontrole gidiceksin
Ben gecen çarşamba gittim 3 hafta sonra gel dedi ya 2 hafta var daha gitmeme bende kanları verdimCuma günü kontrol oldum canm bu cuma yine gidicem. Alttan muaneyle kalp atışını dinledimKan tahlili faln istemişti bu hafta onlarıda götürücem.
Benim gittiğim dr sık çağrıyor zaten ben 1 hafta zor dayanıyorum, şey diyorum eşime keşke evde ultrason cihazı faln olsaBen gecen çarşamba gittim 3 hafta sonra gel dedi ya 2 hafta var daha gitmeme bende kanları verdim
Evett karından duydum ben gecen hafta 6+5 ti bende dayanamazsam yakınımda bi hastaneye giderim en kötü yaBenim gittiğim dr sık çağrıyor zaten ben 1 hafta zor dayanıyorum, şey diyorum eşime keşke evde ultrason cihazı faln olsa
Sen duydun dimi canım kalp atışını
Karından ultrasonlamı?
Bende diyorum bu cuma belki karından duyulur
Alttan olunca azcık dinletiyor
Git canım bende öyle yapıyorum iğneye diye çıkıp sonrasında kendimi muanede bulduğum oluyorEvett karından duydum ben gecen hafta 6+5 ti bende dayanamazsam yakınımda bi hastaneye giderim en kötü ya
Bende 4-5 kere muayene olmusumdurGit canım bende öyle yapıyorum iğneye diye çıkıp sonrasında kendimi muanede bulduğum oluyorşimdiye kadar yani 7 haftada normal yolla gebeler belki 1 muane olmuştur
Ben şimdiden oooo
Git canım bende öyle yapıyorum iğneye diye çıkıp sonrasında kendimi muanede bulduğum oluyorşimdiye kadar yani 7 haftada normal yolla gebeler belki 1 muane olmuştur
Ben şimdiden oooo
Kızlar valla maşallah sizeBende 4-5 kere muayene olmusumdur
Ayyy mümkün değill ben o an gidicem dediysem giderim zaten cok sabırsızımdırKızlar valla maşallah sizeBen toplamda 2 kez muayane oldum. Doktor bana şu gün gel dediğinde inatla o günü bekliyorum
toplam 3 kere muayene oldumKızlar valla maşallah sizeBen toplamda 2 kez muayane oldum. Doktor bana şu gün gel dediğinde inatla o günü bekliyorum
Aynen canım bende yarın devlet hastanesine gidicem tahlil vermeye.toplam 3 kere muayene oldum
ilk defa ilaç yazdırmak için özele gittik yakında bir hastane var doktoru nasıl diye bakalım dedim ama hem kalp atışı dinleyemedik hemde doktor çok cinsti beni ağlattı çok üzülmüştüm.
ikinci sefer: kendi tüp bebek doktorum - dinletmedi ama atışını gördük
3.sü yeni bir doktor çok beğendim ve dinleme şansımız oldu çok şükür.
Yarın da devlete kan vermeye gidecem tahliller istenildi.
Bnmde 6 galibaBende 4-5 kere muayene olmusumdur
Canım ben sana dün dedim ya sabrına duruşuna sakinliğine bravo diyeKızlar valla maşallah sizeBen toplamda 2 kez muayane oldum. Doktor bana şu gün gel dediğinde inatla o günü bekliyorum
Sağlık ocağında 2 test yok diye öyle mi yönlendirdiler canımAynen canım bende yarın devlet hastanesine gidicem tahlil vermeye.
Rubella toxo bunları sağlık ocagı yapmiyor ben daha yeni yaptırdım ama digerlerinin hepsini sağlık ocağı yapiyorAynen canım yarın bi sorayım sağlık ocağına. Biyokimya ve hormonlar evet.
Dediğin gibi gittiğimde 10+4 olurum herhalde o zaman 2 li testi söyler.