- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
Aynen avokado çok iyiymiş hem rahim için hemde yumurtalar için. Ben yumurtalar toplanacak diye baya yedim o yüzden biraz ara verdim.Benim de dondurulmuş 5. Gün embriyosu , sebebi aciklanamayan infertilite. Elimden geldigince saglikli beslenmeye calisiyorum tabi bazen olmuyor. Adet olunca avokado yemeye baslayacagim , transfer olunca da sonuc alana dek avokado tuketecegim planlarim bunlar. Kabak cekirdegi ben de alayim bari surekli duyuyorum
38 yaşındayım ben de, daha önce doğal yolla hamileliklerim oldu ama düşükle sonuçlandı. Havuzlama ile embriyolari ngs'ye gonderdim. O nedenle 5. Gün donmuş embriyo olacak histereskopi sonrasında.Ekledim canım.
Hayırlı olsun tedavin.
Amin inşallah Allah sesini duysun
Gerçekten çok zor bir süreç. Yaşayan bilir.38 yaşındayım ben de, daha önce doğal yolla hamileliklerim oldu ama düşükle sonuçlandı. Havuzlama ile embriyolari ngs'ye gonderdim. O nedenle 5. Gün donmuş embriyo olacak histereskopi sonrasında.
Uzun ve zor bir yoldu, dilerim hepimizin emeklerine değer
Canım senin ilk denemen mi olacakMerhaba bende 2. Adeti bekliyorum dondurulmuş transfere baslamak icin ama gecikti. Ayni durumu yaşayan var mı
Kızlar transfer adetin kaçıncı günlerine denk geliyor tahminen. 26 temmuzda kontrole gidecem. 26 temmuzda adetin 15. Günü oluyor.
İnslaalh cnm saolasinBen ortalama 15 ya da 20 gün sonrasi diye biliyorum. Kan degerleri iyi cikarsa ve rahim kalinligini begenirlerse gün belirleyip transfer yapiyorlar.
Aynen 15-20. güne kadar transfer ediyorlar. Bende öyle hatırlıyorum.Kızlar transfer adetin kaçıncı günlerine denk geliyor tahminen. 26 temmuzda kontrole gidecem. 26 temmuzda adetin 15. Günü oluyor.
Çok teşekkür ederim canımAynen 15-20. güne kadar transfer ediyorlar. Bende öyle hatırlıyorum.
İlk transfer senin olacak sanırsamÇok teşekkür ederim canım
Canım senin ilk denemen miydi ?Bende varım bende önümüzde ki hafta adet olucam inşallah ve 2 tane 3.gun embriyosu ile burdayım
İnşallah hepimiz için güzel bir sürec olsun dua ediyorum herkese
Nar suyu için iyi diyorlar evetCumartesi günü rahim kalınlaştırmaya başlıyoruz Allah’ın izniyle kızlarNar suyu günleri başlıyor
Zararı yok diye biliyorum en azından faydası oluyor benceNar suyu için iyi diyorlar evet
Ben hiç denemedim ama bu sefer bende deniycem.
Rahimde 3 çizgi oluştuğunda tam transfere hazır hale geliyormuş.
Hadi hayırlısı canım.
Benimde ay başında adet olmam lazım.Zararı yok diye biliyorum en azından faydası oluyor benceEn heyecanlı döneme giriyoruz hepimiz için hayırlısı
Şöyle bende rezerv azlığı var 5 kere yumurta toplama yapıldı hiç transfer olmadım ilk defa bu ay olacağım elimde sadece 2 tane 3. Gün embriyosu oldu. Malesef son üç toplama da ya döllenme olmadi yada boş çıktı zaten hep 2 yumurta gözüktüCanım senin ilk denemen miydi ?
Az kalmış çabucak gelir vakitBenimde ay başında adet olmam lazım.
Olunca arayıp randevu alacağım.
Bende heyecanlanıyorum ki tecrübeliyim baya
Hepimiz için güzel sonuçlar olsun.
Ben hep yumurta kalitesine odaklandım transfer öncesi ve sırasında ne yapılması gerektiğini bilmiyorumCumartesi günü rahim kalınlaştırmaya başlıyoruz Allah’ın izniyle kızlarNar suyu günleri başlıyor
Ya direk nar yiyorum günde bir tane transfer gününe karar verene kadar ama yoksa nar suyu da olurBen hep yumurta kalitesine odaklandım transfer öncesi ve sırasında ne yapılması gerektiğini bilmiyorumnar suyu mu ise yarıyor ne yapıyorsunuz kendiniz mi sıkıyorsunuz yoksa hazır mi