-
- Konu Sahibi melekomelek
- #11.961
Ayyy güzel haberler alalım inşallahKızlar bende kalp atışına geldim dua edin banada
Yaa bu tedirginlik her kontrole gittiğimizde oluyormuş. Burada çok okudum bunu.Ben de keseye girerken zangir zangir titredim doktor dediki haklısın var olan birşey için endiselenmek çok normal. Bu arada bende de hiç belirti yok meme hassasiyeti dışında
Bende de çok acıkma diyemem ama şöyle mide kazinmasi gibi bişi var değişik bide bel ağrısı var hala ay ne bileyim ama senin adına çok çok sevindim gözün aydın daha da korkma huzurla büyüt karninda kaygıyla büyümesin bebişYaa bu tedirginlik her kontrole gittiğimizde oluyormuş. Burada çok okudum bunu.
Bende de göğüs hassasiyeti var bir de çok acıkıyorum.
Amin inşallahBiraz daha iyiyim canım.
Halen şaşkınım tabi o ayrı.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yaaa nedense benimde içime kız diye doğuruyor..... Bakalım hayırlısı inşallah.Bende de çok acıkma diyemem ama şöyle mide kazinmasi gibi bişi var değişik bide bel ağrısı var hala ay ne bileyim ama senin adına çok çok sevindim gözün aydın daha da korkma huzurla büyüt karninda kaygıyla büyümesin bebişiçimden de kızın olacak gibi geliyor burda dursun bu his bakalım doğru çıkacak mı
Evet çizik işlemi boşa gider.Selam kızlar, benim de geçen ay rahme çizik atılmıştı prp yapılmıştı bu ay transfer olacaktım, ama evdeki bazı sıkıntılardan dolayı hiç keyfim yok. Sürekli ağlıyorum 3 gündür, bu stres üzerine yapılacak transferden hiç umudum yok. Zaten ameliyattı yumurta toplamaydı 1 yıldır 2. transfere geçemedik. Nasip değil demekki anlamıyorum. Doğum kontrol hapının bitmesine bikaç gün var ama baya da pıhtılı bi adet başladı stresten mi işlemden mi anlamadım.
Sorum şu ki histereskopiye bi ton para verdik, bu ay transfer olamazsam çizik işlemi boşa mı gider? Bilginiz var mı.
Canim senin lekelenmen kac gun sürmüştü yaa bugun bi tık daha artti lekelenmem off bi sökülsede başlasam tedavimeEvet çizik işlemi boşa gider.
Çok zor ama pes etmek yok
Allahım gönlünüze ferahlık versin
5 gün kuzumCanim senin lekelenmen kac gun sürmüştü yaa bugun bi tık daha artti lekelenmem off bi sökülsede başlasam tedavimepozitifleri gördükçe bi gaz geldi kıskandım
Hee benimde eli kulağında o zaman5 gün kuzumbenim dişim apse yaptı doktora da gidemiyorum şuan hiç düşünmüyorum transferi
Hata bende önceki transfer de böyle oldu mahvoldum ağrı geçince unuttum onu tekrarladı işte , sağol canım.Hee benimde eli kulağında o zamanyaaa geçmiş olsun canım sarımsak falan koy iyi gelir belki yaa tüh kötü olmuş
Keşke bi gideydin tedaviden sonra canım neyse artik olan olmuş çabucak geçerde çok cektirmez inşallahHata bende önceki transfer de böyle oldu mahvoldum ağrı geçince unuttum onu tekrarladı işte , sağol canım.
Aynen gelir artık senin de
Amin canım sağolasın, her koşulda sabredip yola devam etmeye çalışıyoruz, rabbim hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallahEvet çizik işlemi boşa gider.
Çizik 3 ay geçerli bazı doktorlar histeroskopiyi sonrası 2.adette yapiyo trasferiEvet çizik işlemi boşa gider.
Tamam 2. Adette oluyoruz da o kadar diye biliyorum. 3 ay çok uzun bir süre değil mi ?Çizik 3 ay geçerli bazı doktorlar histeroskopiyi sonrası 2.adette yapiyo trasferi
Amiiiiinn inşallahAy amin inşallah
Allahım çabalarımızı karşılıksız bırakmasın, burada en güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsun
Ben de Brüksel’deki doktorlara çok güveniyorum. Benim de her iki transfer pozitif fakat kimyasalla sonuçlandı. Bir dahaki sefer pozitiften sonra devamı gelen, sağlıkla süren, sonunda yavrularımız hayırlıysa kucağımıza aldığımız son tedavimiz olsun inşallah