- 14 Mart 2022
- 2.379
- 6.730
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #11.941
İnşallah CanımGözünüz aydın hanımlar, sağlıkla devam etsin, yavrularınız sağlıkla dünyaya gelsin
melekomelek , rahat bir nefes alın, inanın artık ve inşallah bunda sonra da sorunsuz ve sağlıklı geçecek hamileliğinizin tadını çıkarın
Ay amin inşallahSen ben sulgen shmily 4te 4 yaparsak o kadar güzel olacak ki Allahımmm
Ben de Brüksel’deki doktorlara çok güveniyorum. Benim de her iki transfer pozitif fakat kimyasalla sonuçlandı. Bir dahaki sefer pozitiften sonra devamı gelen, sağlıkla süren, sonunda yavrularımız hayırlıysa kucağımıza aldığımız son tedavimiz olsun inşallahEvet benim o.Ben merkezden memnunum. Hüsamettin doktora çok güveniyorum. Ama son denememiz de olmadı maalesef. Çok yoruldum. O yüzden buralardan uzaklaştım bir süre.
1 (başka merkezde) başarısız tüp bebek denemesi negatif sonuç,
2 normal yolla sürpriz gebelik ve düşük,
3 ikinci tüp bebek, pozitif sonuç, 2 aylıkken düşük (Brüksel'de)
4 üçüncü tüp bebek, pozitif sonuç, kimyasal gebelik (Brüksel'de)
Elde var hiç.
19.08 transfer, 30.07 son adetBugün güzel haberler bizden çok şükür
Senin transfer tarihin neydi canım.
Amin inşallahİnşallah Canım
Dediğin gibi bugün güzel bir nefes aldım.
Dr çok şanslısın diyor. Bulantı, tiksinme vs bir şeyim yok diye.
Darısı başına inşallah Canım
Korka korka açtım sayfayı Allah'ım şükür bin şükür yarabbimKızlar günaydın
Ben muayene oldum. Karından oldum 8 haftalık bebek. 1 hafta geriden geliyordu o fark kapanmış. Ayrıca kalp atışını da duyduk çok şükür
Ağla ağla bir hal oldum doktorun yanında.
Harika darısı hepimizin başına inşallah cooook sevindimKızlar kalp sesini de duyduk çok şükür. 8+2 iymişiz. Darısı İnş bekleyenlerin başına olsunmelekomelek canım double mutlu oldum çok şükür
Aminnn canım teşekkür ederimDaha yeni okuyorum geçen hafta yazılanları. Çok mutlu oldum sizin adınızaTedaviniz hayırlı olsun, gelecek sene doğum gününüzü yavrunuzla birlikte kutlayın inşallah
Daha nice sağlıklı yaşlarınız, doğacak yavrunuzla birlikte mutlu bir ömrünüz olsun
Aynen son adete göre hesaplıyorlar. benim tam 8 hafta çıktı bugün. 2 ağustos sat.19.08 transfer, 30.07 son adet
Son adete göre hesaplayacağız haftayı dedi o yüzden transfer tarihi kafanı karıştırmasın dedi.
Eksik olma canım çok sağ ol.Amin inşallah
Çok şanslısınız gerçekten, allahım bozmasın sonuna kadar bu şekilde gitsin. Geçen hafta buralara bakamadım, ama hep aklımdaydınız. Bugün de bu güzel haberi alınca çok mutlu oldum
Sen bir de benim doktora gidişimi düşünKorka korka açtım sayfayı Allah'ım şükür bin şükür yarabbim
Maşallah canım hayirli olsun darısı basimizaKızlar kalp sesini de duyduk çok şükür. 8+2 iymişiz. Darısı İnş bekleyenlerin başına olsunmelekomelek canım double mutlu oldum çok şükür
Maşallah canım hayırlı olsun tebrik ederim darısı başımıza inşallahKızlar günaydın
Ben muayene oldum. Karından oldum 8 haftalık bebek. 1 hafta geriden geliyordu o fark kapanmış. Ayrıca kalp atışını da duyduk çok şükür
Amin canım tez zamanda olsun inşallahMaşallah canım hayırlı olsun tebrik ederim darısı başımıza inşallah
Güzel haberlerle gelKızlar bende kalp atışına geldim dua edin banada
Bugün güzel haberler var.Kızlar bende kalp atışına geldim dua edin banada
Çok sevindim senin adına. Artık bebeğini de kalp atışını da görsün korkuların biraz azalmıştır artıkKızlar günaydın
Allah razı olsun arkadaşım inşallah duyarız burada da güzel haberimizi paylaşırızİnşallah duyarsın canım kalbi merak etmedua ediyoruz
Ben de keseye girerken zangir zangir titredim doktor dediki haklısın var olan birşey için endiselenmek çok normal. Bu arada bende de hiç belirti yok meme hassasiyeti dışındaSen bir de benim doktora gidişimi düşün
Allah razı olsun canım sağ ol.
Biraz daha iyiyim canım.Çok sevindim senin adına. Artık bebeğini de kalp atışını da görsün korkuların biraz azalmıştır artık