2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canm kalp atışı için alttan muane oldun mu
Öylede duyulmadı mı

Canım ben kendi fikrimi söyliyim hiç biri bugün ebeyle de görüştüm ikizlere hamileyim zaten 2 li tarama test yanlış çıkacağı için sana önermezler dedi. Ki normalde de yanlış çıkma payı yüksekmiş. Fetali de yaptırıp kendime zehir etmek istemem 9 ayı aldırma zaten düşünmüyorum. Yani testte yanılıp sağlıklı doğan çok oluyor. Rabbime sığındım

Bu kararı elbette siz vereceksiniz, ben ilk gebeliğimde fetal dna testini yapma kararı almıştım. Trisomiler için sonuç daha kesin. Bonus olarak cinsiyeti de öğrenmiş oluyorsunuz

melekomelek canım beni 3 hafta sonra 11.haftada 2li 3lü test için çağırdı doktor. Sana birşey söyledi mi? Toplam 1000 lira ödeme olacak sonraki randevu dendi. Kanda ve ultrasonda mı bakacak? Sağlık ocağında yapılmıyor demi kan?

Yaaa çizik zaten atiliyo sonra o ay adet oluyorsun yaa ozman değil sonraki adette trasfer yapiyo çoğu doktor

11 gündür de lekelenme devam içinizde bu kadar uzun bu durumu yaşayan var mi
Bendr aynıyım. 2 gün olmadı diyorum mesela pat şimdi az önce wc silince yine geldi birazda kırmızıya dönecek gibi rengi bekliyorum şuan gittikçe çoğalıyorsa hemn acile gidicem.gerçekten artık çok daralıyorum bugün biraz moreliydim lekelenme faln olmadı bak dün de bugünde fln diyordum yine geldi

Kontrole gittiğimde sata göre 6+5 tim 3 gün içinde bıraktım tahminen normalde günde 2 içiyodum 3 gün 1 tane içip bırak dedi 7+0 da içtim en son bıraktım 8. Haftada da iğneyi bırakıcam inşallah
Ya iğneyi 8 demi bırakacaksın ne güzel
Fitil kullanıyormuydun ?
Bende yarın Estrofemi hatırlatayım doktora

Beni 17 gün sonra çağırdı.
Hatta tüp bebek olduğu için ilk aylarda randevuyu biraz sıkı tutuyoruz dedi.
Benden şimdilik kan tahlilleri istedi.
Özel hastane gittiğim yer 1.100 lira tutuyormuş.
Bende devlet hastanesinde yaptıracağımı söyledim. Haftaiçi yaptırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…