- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 32
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #11.981
Canm kalp atışı için alttan muane oldun muHikayelerimiz cok benzer ama benim tup bebek doktorum 14 eylulde direkt kalp atışı icin çağırmıştı. kese , bebek ,yolk sac hersey vardi ama kalp atışı yoktu. Sonraki hafta surekli kontrole gittim başka doktorlara ufak ufak buyuyordu bebegim ama kalp atisi yine duyulmadi.bana kurtaji dusunmemi söylediler enson ama bugun baska bir dr a daha gidicem. İnşallah bende bir mucize yasarim dua edin lutfen bana.
Canm tam kaç haftalıkken bıraktım estrofemiKızlar elimde bir kutu estrofem var ihtiyacı olan varsa istanbul anadolu yakasında verebilirimm
Canım ben kendi fikrimi söyliyim hiç biriKızlar fikir almak istiyorum sizden sizce 2’li 3’lü test mi yoksa fetal dna testi mi düşünüyorsunuz ben henüz karar veremedim kafam karıştı 35 yaştan sonra fetal dna öneriyolarmis down sendromu vs genetik bir hastalık %99 oran veriyolar ama diger testlerde kesin cikan bir sonuc yoksa fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bu kararı elbette siz vereceksiniz, ben ilk gebeliğimde fetal dna testini yapma kararı almıştım. Trisomiler için sonuç daha kesin. Bonus olarak cinsiyeti de öğrenmiş oluyorsunuzKızlar fikir almak istiyorum sizden sizce 2’li 3’lü test mi yoksa fetal dna testi mi düşünüyorsunuz ben henüz karar veremedim kafam karıştı 35 yaştan sonra fetal dna öneriyolarmis down sendromu vs genetik bir hastalık %99 oran veriyolar ama diger testlerde kesin cikan bir sonuc yoksa fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Kontrole gittiğimde sata göre 6+5 tim 3 gün içinde bıraktım tahminen normalde günde 2 içiyodum 3 gün 1 tane içip bırak dedi 7+0 da içtim en son bıraktım 8. Haftada da iğneyi bırakıcam inşallahCanm tam kaç haftalıkken bıraktım estrofemi
Yaaa çizik zaten atiliyo sonra o ay adet oluyorsun yaa ozman değil sonraki adette trasfer yapiyo çoğu doktorTamam 2. Adette oluyoruz da o kadar diye biliyorum. 3 ay çok uzun bir süre değil mi ?
Senin ikinci adet dediğin transferden bir ay önce çizik işlemi yapılıyor. 3 ay olsaydı ben ağustosta transfer oldum niye çizik attı ki tekrar
Kaç haftalıksın bugün bebek gözüktümüKızlar yaaa doktor alttan muayene etti yine kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi ve hâlâ lekelenme devam ediyor napicam bilmiyorum
Kese duruyor dedi 2 hafta önce 5+2 idi bu hafta 7+2 olmasi gerekiyordu bana 6+5 dediKaç haftalıksın bugün bebek gözüktümü
Evet kuzum bende öyle diyorum arkadaş o aşamada değil mi zaten. 3 ay dedin ya amaaan shshshshYaaa çizik zaten atiliyo sonra o ay adet oluyorsun yaa ozman değil sonraki adette trasfer yapiyo çoğu doktor
Kesen kaç mm pekiKese duruyor dedi 2 hafta önce 5+2 idi bu hafta 7+2 olmasi gerekiyordu bana 6+5 dedi
Bendr aynıyım. 2 gün olmadı diyorum mesela pat şimdi az önce wc silince yine geldi11 gündür de lekelenme devam içinizde bu kadar uzun bu durumu yaşayan var mi
Canm alttan muanede kalp atışı gözükmüyor mu ve lekelenmen nasıl devamlımk geliyorKızlar yaaa doktor alttan muayene etti yine kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi ve hâlâ lekelenme devam ediyor napicam bilmiyorum
Ya iğneyi 8 demi bırakacaksın ne güzelKontrole gittiğimde sata göre 6+5 tim 3 gün içinde bıraktım tahminen normalde günde 2 içiyodum 3 gün 1 tane içip bırak dedi 7+0 da içtim en son bıraktım 8. Haftada da iğneyi bırakıcam inşallah
Sağol canım benim.melekomelek Canımm gözüm aydın
Rabbim ol dedi oldu
Çook sevindim senin adına
Ve seni tebrik ediyorum ne kadar güzel sabrettin
Beni 17 gün sonra çağırdı.melekomelek canım beni 3 hafta sonra 11.haftada 2li 3lü test için çağırdı doktor. Sana birşey söyledi mi? Toplam 1000 lira ödeme olacak sonraki randevu dendi. Kanda ve ultrasonda mı bakacak? Sağlık ocağında yapılmıyor demi kan?